Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
advisory
2013-06-11 22:16:55

Plumeria

A szívemből szóltál:))
Jó h itt semmi sem nyavajgás,hiszti,stb...:D
segítjük egymást, szorítunk egymásnak, és mindenki a legjobbakat kívánja a másiknak:) szuper jó érzés, és én is köszönöm, ha mást nem is de tapasztalatot és támogatást nyerhetünk hónapról-hónapra.
És ahogy mondtam, mindenki fog itt babakocsit tolni, benne a saját gyönyörű babájával:)
puszi Nektek
emerlány
2013-06-11 22:04:07

Plumeria igen én már a hónap elején mondtam hogy ez így nem lesz egyszerû ... de hátha ez hozza meg az eredményt hogy esélyem se volt rágörcsölni. ..;-)
plumeria14
2013-06-11 20:58:30

emerlány
Az is kár, hogy abban az időben a hődet sem tudtad mérni…így szerintem a rendszer is csak saccol, bár nem tudom, hogy mi alapján.

Adry03
Örülök, hogy ma már jobban vagy…én is mindig elkeseredek már akkor, amikor érzem, hogy meg fog jönni…ilyenkor sokkal ingerlékenyebb is vagyok…aztán az ember belegondol, hogy ha mérges azért, mert megjött, attól nem lesz jobb…ezért megpróbál rajta túllépni és újra bizakodni kezd. Szerintem itt mindannyian egy cipőben járunk, így át tudjuk egymást lendíteni a nehéz napokon…egyébként találó az elnevezés, mert amikor még fiatal az ember, akkor a mensi valóban nehézséget jelent neki, amikor meg babát szeretne, akkor inkább lelkileg nehéz ezeket a napokat elviselni.
Annak is örülni kell, ha az embernek rendszeresek a ciklusai, mert így minden hónapban van új remény!
Adry03
2013-06-11 20:37:58

Sziasztok !

Ahogy azt tegnap megjósoltam óramű pontossággal reggelre + is jött. A hőm viszont felment. Ki érti ezt ? Viszont végre elég rendesen kialudtam magam és ez a nap tényleg jobb volt.

Nagyon köszönöm mindenkinek a biztatást. Annyian írtatok, hogy nem is tudnám felsorolni. Nagyon jól esett és rám is fért. Már újra tudok bizakodni és örülök, hogy 1 ilyen megértő közösség tagja vagyok.

Akinek kell még megy a drukk ! Szorítok nagyon hátha segít.

emerlány
2013-06-11 20:33:56

Hmm beírtam a mai hőmet, erre áttette 2 nappal korábban az ovumat.. . Kár hogy most nem tudtam tesztelni, így nem tudom igaza van-e.. .
Tundie
2013-06-11 18:45:10

csera84

Korábban én is feltettem ezt a kérdést, de akkor nem reagált senki. Én is kipróbálnám, mert segíti a spermiumok mozgását. A férjem külföldi oldalakon nézett utána, de kirívóan ott nem dicsérték, így végül is nem rendeltük meg.
csera84
2013-06-11 18:35:22

sziasztok

Arra lennék kíváncsi, hogy valaki próbálta-e ezt a conceive plus síkosító gélt? A neten rákerestem és sok jó kommentet olvastam róla.
jarókriszta
2013-06-11 10:44:00

Ismerős az érzés már én is úgy vagyok vele hiszem ha látom.
Vivien1024
2013-06-11 10:37:03

Kriszta, nagyon köszönöm! Én is remélem,hogy ez jót jelent! :) Csak annyi csalódás és negatív teszt után, nem merek már hinni nagyon semminek! De bízom és reménykedem! :)
jarókriszta
2013-06-11 10:15:31

Viven nagyon szép a görben és jo magasan van hőd .Drukkolok neked:))

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!