Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Vivien1024
2013-06-11 09:05:54

Csajok, nagyon szépen köszönöm a biztatást! Kitartást mindenkinek! Nagyon szorítok mindenkiért! Én ma ismét elindultam felfelé... Bízom, reménykedem, mást egyelőre nem tehetek!
jarókriszta
2013-06-11 08:46:53

Hólnap kiderül hogy menyi lesz reggel a hőm ,de nem akarom magam beleélni.És te nem mérted meg hődet?
plumeria14
2013-06-11 08:36:59

jarókriszta,
ha 1 órával korábban mérted a hődet és még mindig 37 fok, az jó :)
jarókriszta
2013-06-11 08:31:44

Én még nem tesztelek még csak ma vagyok 23napnál 24-25naposak a ciklusaim.Nálam még a szép görbe nem jelent semit ma én is 1órával korában teszteltem.
plumeria14
2013-06-11 08:25:45

capri, VeresSzilvia
sajnos vannak előjelek, hogy meg fog jönni, tegnap óta hébe-hóba barnázgatok pisiléskor :( Emiatt nem igazán merek már reménykedni...de szerintem ma el fog dőlni...igazából most semmit nem érzek, a méhem se nehezedett még el...onnan tudom, ha meg fog jönni...meglátjuk lányok!
VeresSzilvia
2013-06-11 08:14:26

Én még várok vele.... olyan mintha meg akarna jönni, bár a cicim szokatlanul nagyon fáj. plumeria14 drukkolok.... :-) nem tesztelsz?
capri
2013-06-11 08:12:59

plumeria, akkor nagyon drukkolok, hogy ne jöjjön meg! :-))
plumeria14
2013-06-11 08:04:27

jarókriszta, VeresSzilvia
Mikorra tervezitek a tesztelést? Szép a görbétek :)

Én mára nem várom, de reggel egyrészt nem mertem mérni, nehogy elvegye a kedvem; másrészt több mint 1 órával korábban keltem, így semmi értelme...
capri
2013-06-11 08:03:32

Sziasztok!
Látom van, akinek már nem jött össze ez a hónap. Sajnálom. :-( De nem feladni! Hol türelmesen, hol kevésbé, de bízni kell! :-)
járókriszta, VeresSzilvia megy a drukk! plumeria, nálad mi a helyzet?
sangria, én 34 vagyok, szintén első baba. :-) És igen, én is faggatnám az ismerősöket. :-) Képzeljétek, van egy ismerősöm, aki kb. 1 hónap múlva szül, múlt héten találkoztunk, de mindent úgy kellett kihúzni belőle. Azt mondta, nem akar olyan kismama lenni, aki másról sem tud beszélni, csak a babáról meg a terhességről. Hát, neki sikerült átesnie a ló másik oldalára... Amikor egy-két hónapja beszéltünk, azt sem tudta pontosan, hányadik hétben van... (és nem egy butuska kiscsajról beszélek). Lehet, hogy így kell nem rágörcsölni? :-)
VeresSzilvia
2013-06-11 07:41:46

Én így állok ma, de nekem is olyan megjön érzésem van..... sajnálom akiknek nem sikerült. :-(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!