Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
jarókriszta
2013-06-12 09:18:24

Plumeria14 hidd el tudom hogy mit érzel ,szerintem nincs is roszab érzés mint mikor reménykedik az ember és mégis megjön.De gondoj arra hogy majd most sikerülni fog.Szerintem jó ötlet hogy a párod elmenyen egy spermavizsgálatra.
Vivien1024
2013-06-12 09:07:48

Csajok! Le a kalappal mindenki előtt! Úgy jöttem be dolgozni, hogy a lelkem a béka bizonyos alsó fertája alatt volt, de akkora erőt adott megint, amit olvastam tőletek, hogy nem is tudom, hogy köszönjem meg! :)
Nálam is érdekes a szitu... hajnalba arra keltem, hogy valami nem stimm ott lenn és hát volt is okom ezt érezni... megint itt a jól ismert barnázás, de most valahogy olyan más az egész. A hőm az fent van ugyanúgy és full zárt és kemény a méhszáj... szóval még reménykedem, nem adom fel! Addig míg nem jön meg rendesen, NEM ADOM FEL! :)
csillka
2013-06-12 08:58:19

Plumeria

Nagyon sajnállak, mert ez a nap a legnehezebb, amig kiderül mi is van. De NE HIBÁZTASD MAGAD!!!Azt irtad egy szép görbéből sikerült csunyát csinálnod. NEM NEKED, az életnek. Te nem vagy hibás semmiért, az élet(sors, Isten, nevezzük bárhogyan) neki van valamilyen célja ezzel. De meglásd majd kárpótol mindenért! Én mindig azt mondom minden van valamiért. Legtöbb dologra jóval később jövünk rá, de kiderül. Kitartást!
plumeria14
2013-06-12 08:47:21

jarókriszta,
próbálok még mindig pozitívan gondolkozni,de egyre nehezebb :(
Már a hangulatomon is érzem a kedvetlenséget...félve attól hogy megjön... Ez volt a 7. ciklus, amit vezettem és eddig max. 17 napos volt aluteális fázisom...ma a 18. napon vagyok. Ezen is elgondolkoztam, hogy bár nem normális hosszúságúak a ciklusaim (26-28 nap), de a luteális fázisom az átlagosnál hosszabb, így nekem elég sokat kell várnom ovu után, hogy kiderüljön összejött-e ez a hónap vagy gyúrhatunk a következőre. A múltkor megbeszéltük a párommal, ha most megjön, akkor elmegy egy spermavizsgálatra, hogy tisztábban lássunk...
jarókriszta
2013-06-12 08:29:06

Plumeria14.még ne add fel a reményt ,volt már rá példa hogy leeset a hő és mégis baba volt dologban.
plumeria14
2013-06-12 08:24:28

jarókriszta
Igazán biztató a görbéd!

Hát, nekem ismét sikerült szép görbéből csúnyát csinálni...no comment!
jarókriszta
2013-06-12 08:05:16

csera84 egy kicsit szurkál a hasam és enyi ma is hőm 37 de még mindig nem merek reménykedni .És veled mi a hejzet?
csera84
2013-06-12 07:50:08

Tundie en adok egy eselyt ennek a termeknek, vesziteni nem veszitek vele es kulfoldi oldalakon soknak jo tapasztalata volt ezzel kapcsolatban. Aztan majd en is megosztom az enyemeket. Jarokriszta. Hogy allsz ma reggel ?
VeresSzilvia
2013-06-12 07:43:57

Jó reggelt. A hőm nem mozdul, de ott van a megjön érzés.... ugyhogy.... :-(
jarókriszta
2013-06-12 07:25:49

Jó reggelt :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!