Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
jarókriszta
2013-06-13 05:39:30

Sziasztok lányok ma megint feljeb ment a hőm a menszinek semi jele nincs.Csináltam egy tesztet ami negativ lett:(
Mupp2
2013-06-12 22:59:02

Sziasztok lányok!!!

Mar régen írtam nektek,de mindig olvastalak titeket!!!
Üdv az újaknak!!!
Végre úgy látszik,hogy be teljesül amire mar egy éve várok!
Ma reggel csináltam egy pozitív tesztet :))))
Nem mertem másikat csinálni mert felek a sok csalódás után,de a melleim görcsösek es érzékenyek is!!!!

Szép estet mindenkinek!!!
Adry03
2013-06-12 21:41:17

Sziasztok !

plumeria

Sajnálom. Tudom mit érzel. Pedig annyira szorítottam. Tudod talán majd a következő hónapban...

Én azt hallottam 1x, hogy Isten/ Sors/Élet nevezzük kinek-kinek a kedve szerint, csak akkora terhet rak ránk amit el is bírunk. Na, akkor szinte sírva fakadtam ezen. Azóta átgondoltam a dolgot és hát úgy néz ki, hogy tényleg lehet benne valami.

Részemről valamiért még mindig fent van a hőm. Közben + a szokásosnál erősebben van meg. Nem nagyon tudom hova tenni.
huanita0224
2013-06-12 21:19:27

Capri Szia akkor most izgulhatunk egyutt, az elkovetkezendo par napban! :-) A mehpempot reggel ebredes utan, 1grammot nyelv ala 5 percig ott tartva ajanlom. Az ize savanykas de elviselheto! Sokan keverik mezzel, de szerintem magaban hatasosabb. En az elso honapban 1 grammot ettem, majd a masodiktol 2 grammot , a harmadikra 3 grammot tervezek :-) baj nem lehet belole sot! Mellek hatasa nincs , mar mint eddig nem tapasztaltam, pattanas az viszont igen van de ez a tisztito hatasanak koszonheto!"Mindent bele!" varom a fejlemenyeket :-)
kardvirag
2013-06-12 20:38:15

Sziasztok! Kuldom a gorbemet.

capri
2013-06-12 19:44:28

Sziasztok!
Huanita, én is csatlakozom a "hamarosan mindent bele" csapathoz. :-) Én ma rendeltem meg a méhpempőt. Nagyon szörnyű az íze? Van valami tipped, hogyan könnyebb enni?
huanita0224
2013-06-12 18:31:37

plumeria14 Olvastam sokat a terhesvitaminokrol! Tényleg jó minél előbb elkezdeni szedni! Sajnos én nem tudom szedni ,mert külföldön élünk és nem tudom beszerezni, majd csak augusztusban :-( Teát nem próbáltam meg de a mehpempot mar eszem 2 hónapja. Az ize mar elviselheto , de olyan pattanasaim vannak tole mint anno16 evesen. Na de mindent a babaert nem de?! Kulonben nagyon jo dolgokat olvastam a bionom.hu oldalon! Ajanlom mindenkinek! Sok sikert! :-)
plumeria14
2013-06-12 17:20:03

huanita0224,
jelenleg csak e-vitamint és Femibiont szedek...2-3 hónapig ittam ovu után a palástfű teát, de abbahagytam...ha akar a baba úgyis jön, ezekkel szerintem nem lehet "stimulálni".
Egyik barátnőm sem szedett semmit a teherbeesés előtt, csak azután hogy kiderült a terhesség...tudom, sokszor olyankor már késő, ezért döntöttem a Femibion mellett.
huanita0224
2013-06-12 16:47:03

Mirmite Köszönöm a biztatást! Hajrá nektek is!! Izgulhatunk együtt!:-)
Mirmite
2013-06-12 16:37:46

huanita0224

Üdv közöttünk!
Sok sikert Nektek!
Fej-fej mellett haladunk majd:)
Próbálunk jól időzíteni de most egy kicsit nehéz lesz.
De azért mindent bele,hajrá hajrá:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!