Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
kardvirag
Szerintem 1-2 nap és besötétíti az ovut.
jarókriszta
Ez nagyon jót jelent! Várj még pár napot és akkor már biztos ki fogja mutatni!
Mupp2
Nagy gratula!
Hát nekem ma megjött, 2 nappal később :( Nagyon nem örülök neki...miért nem jött akkor időben? A termékey időszakomban valószínűleg a szülőknél leszünk, így hát érdekes lesz....
Az a fura, hogy tegnap 36,7 volt a hőm, ma pedig 36,9. A grafikon még a népességi átlagot jelzi az ovura, mert lejárt az előfizetésem, de intézkedem :)
Mupp2
2013-06-13 09:01:46
Hat az igazság az,hogy legutóbbi mensi zavarodott volt kicsit es nem mertem a homet sem mert nagyon el szomorodtam es ideges is lettem!
Aztán pár napja megint el kezdtem mérni de akkor mar furán fajt a mellem es gondoltam csinálok egy tesztet,úgysem vagyok terhes de legalább meg nyugtatom magamat!!!
Kellemes csalódás lett a vége!!!!
:))))
Itt az utolsó gorbem
capri
2013-06-13 08:19:58
Szia! :-)))
Robrta
2013-06-13 08:16:47
Capri üdv itt is ;-)))
capri
2013-06-13 08:15:18
Mupp, nagy gratula!! :-))) Görbéd most nincs?
járókriszta, ez még csak 12. dpo, szóval simán lehet, hogy még csak nem mutatta ki a teszt! ;-) Igaz, hogy mondják, hogy a nemvárt napján lehet tesztelni, de nagyon nem mindegy, hány napos a luteálisod.
Adry03, nagyon egyetértek ezzel a mondással.
Mupp2
2013-06-13 07:29:51
Köszönöm!!
En is szorítok mindenkinek!!!
jarókriszta
2013-06-13 06:41:55
advisory.köszi kedves vagy de ez még nem biztos elnem tudod kébzelni hogy menyire izgulok .
jarókriszta
2013-06-13 06:39:32
advisory,24-25 ra az tegnap vagy ma.
advisory
2013-06-13 06:17:14
jarokriszta
mikor kell megjönnie? szuper a görbe, nagyon szurkolok:)
Gratulálunk:) Vigyáz magatokra, pár nap múlva azért ismételd meg, v kérj vérvizsgálatot:)
Szerintem 1-2 nap és besötétíti az ovut.
jarókriszta
Ez nagyon jót jelent! Várj még pár napot és akkor már biztos ki fogja mutatni!
Mupp2
Nagy gratula!
Hát nekem ma megjött, 2 nappal később :( Nagyon nem örülök neki...miért nem jött akkor időben? A termékey időszakomban valószínűleg a szülőknél leszünk, így hát érdekes lesz....
Az a fura, hogy tegnap 36,7 volt a hőm, ma pedig 36,9. A grafikon még a népességi átlagot jelzi az ovura, mert lejárt az előfizetésem, de intézkedem :)