Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
veroni07
2013-07-15 12:42:34

Moha 13
szerintem túl türelmetlenek vagyunk:)
kíváncsi vagyok mit tesztelsz holnap után..:) én csak hétvégén fogok, ha addig nem jön a nagyon NEM várt.
Megy a szurkolás neked:)!!!

Edi
szerintem a hőd szépen ível felfelé:) hajráááá
a barnázás nm feltétlen rossz:)

Adrienn
te hol tartasz? görbe?
adrienn128
2013-07-15 12:38:42

Dzsudzsa: nagyon nagy gratula!!!

Többieknek: még ilyet, sokat ! :)

Moha13: a Predictor Early állítólag sokaknak nem jött be, össze - vissza mutat, volt akinek a sima 400 Ft - os Xepil előbb mutatta, vagy ok nélkül lett 2 csíkos. Én ezért nem is mertem ilyet venni. Neked bevált eddig ? Vagy valakinek van vele jó tapasztalata? (Főleg korai tesztelés szempontjából)

Edi81: a görbéd alapján még bármi lehet :) Állítólag van, aki barnázik a várandósság elején, főleg annál lehet jel, aki előtte nem szokott. Nem feltétlenül jelent rosszat. Szoktál barnázni egyébként mensi előtt? Első baba lenne?
Edi81
2013-07-15 12:14:10

Sziasztok!
Szerintetek a grafikonom adhat reménykedésre okot?
Sajnos pár napja barnázás van, ami szerintem nem túl jó..
De hőm emelkedett, ami érdekes. 36.8-nál nem szokott feljebb menni..
Moha13
2013-07-15 12:04:06

Dzsudzsa

Gratula! Két pozi teszt! :):):):):):)

veroni07

Én is csináltam egy Predictor Early-t is, ami 12,5-es, full negatív. Hát, holnapután kiderül. :)
kbettina
2013-07-15 11:11:31

Missy, köszi :) a nyákom érdekes. Két napja vízszerű,előtte napokig krémes volt.tojásfehérjés meg sehol... Múlt hóban egyértelműen láttam a tojásfehérjést.de az biztos ovut jelent?
veroni07
2013-07-15 11:02:08

Az ovu előtt àllóknak: Induljon a party:) :)!!!!!

Részemről vàrakozok...tegnap nega ovuteszt; ma pozi ovuteszt;nega terhességi...????
Szerintetek???
Dzudzsa veled örülök:)
Remélem nemsokàra szó szerint:)
Missy
2013-07-15 10:42:24

Dzsudzsa, bravó! Ez már a második pozitív, ha jól követtem. Erősítse meg a holnapi is, és irány a doki!
Missy
2013-07-15 10:37:07

Kbettina, szia!
Még én is új vagyok itt, ugyanazt tudom javasolni, mint Dia1984. Még a nyákod adhat némi támpontot, ha tesztek nincs, mert a görbe alapján tegnap is lehetet, ma is, de holnap is. Ennyit a támogatásról. :-)
Én LAdriennel, plumeria14-gyel haladok együtt, még ovi előtt állunk.
Dzsudzsa
2013-07-15 10:34:49

A Clearblue (nem digitális) ahogy kivettem a vizeletsugárból POZITÍV!!
A digitálist holnap reggelre tartogatom, az a nem várt napja.
A részemről nyugodtam késhet :))))
A hasam alja picit fájdogál, mintha megjönne érzés, de próbálom nem figyelembe venni.
Köszönöm a szurkolást!
Kívánom, hogy mindannyian átéljétek ez az érzést. Ami jelenleg nem is tudom, hogy mi. Nagyon furcsa, de nagyon jó, egy másik dimenzió!!!!
Dia1984
2013-07-15 10:33:14

Hát Kislányok, hogy őszinte legyek, én ilyenre, hogy beágyazódás, még csak gondolni sem merek!! :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!