Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2013-07-18 07:30:10

Jó reggelt!

veroni07
Mi újság? Nekem ma is esett a hőm, ennél a hőnél szokott megjönni, szóval ma biztosan meg fog. :X
Remélem, Te jobban állsz. :)
lujza01
2013-07-18 07:21:43

Jó reggelt Lányok!!

Adry, köszönöm a véleményed, lehet, hogy meg fogadom a tanácsotokat, és konzultálok másik dokival, meg egy endokirinológust is fel keresek a közeljövőben. Igazából nem tudom miért borulhatott fel a ciklusom, mondjuk akkoriban sok minden történt egyszerre, lehet az volt a kiváltó ok. Akkoriban költöztem a páromhoz, aki akkor ráadásul korházban volt, akkor kezdtem az új munkahelyemen, szóval volt ott minden. Lehet ezt nem bírtam.. nem tudom. Íme a mai görbe
kardvirag
2013-07-18 03:26:14

Sziasztok! MIvel kozbejottek egyeb dolgok, halasztjuk a abbaprojektet. Nem fogok irni egy ideig. MInden jot nektek, sikeres teherbeesest kivanok!!!! :(
Adry03
2013-07-17 21:53:55

Sziasztok !

Húú, úgy látom ma jó sok infócsere volt.

kbettina

Nem kell letörni. Nem vészes a hőd. Arról nem is beszélve, hogy mivel még most kezdted az egész méricskélést a rendszer még nem tud mihez viszonyítani. Volt, hogy nekem is csak későn tette be az ovut és olyan is, hogy össze-vissza ugrált ahogy írtam be a következő napi hőmet. Picikét türelmesebbnek kell lenned. Nem lóverseny. Csak nyugi !!

Lujza

Üdv köztünk. Tényleg gond, hogy ennyire összekavarodott a ciklusod. Biztos volt valami kiváltó ok. Mert nem hiszem, hogy egyszer csak minden ok nélkül borul minden. Valaminek történnie kellett. Az orvosról nekem is ugyanaz a véleményem, mint a többieknek. Másikat kéne keresni. Nem vagyok a műtétek híve. Csak is akkor, ha már minden más lehetőséget kimerített. De ha nem is akarsz dokit váltani legalább konzultáció végett keress fel 1 vagy 2 másikat. Az sosem árt. Több szem többet lát.

Moha, Dia

Amíg nem jön + addig bármi lehet.

plumeria

Kellemes estét ! Hajrá !

Mindenkinek megy a drukk akinek kell !

Én így állok ma:

Moha13
2013-07-17 21:52:19

Dia
Bocs, emlékszem már a görbédre, én is írtam válaszként, hogy talán beágyazódás...csak így most hirtelen nem ugrott be és azt hittem, a nemvártnál tartasz. :)

Plumeria
Pozitív ovuteszt!!! Hajrá,hajrá! :)

veroni07
Még nem jött meg...valami minimális halvány barnás valamim volt ma, azt hittem, estére megjön...eddig semmi. Lehet, hogy holnap reggel ébredek majd arra, hogy itt van...szokott így lenni.
Nagyon szorítok ám magunknak! Nagyon klassz, hogy Nálad semmi jele a mensinek...remélem, már csak jövő évben találkozunk vele...:D
plumeria14
2013-07-17 21:29:18

Dia1984
De, teszteltem hétfő óta, eddig negatív volt, de ma végre nagyon erős pozi lett, úgyhogy este rágyúrunk…

veroni07
Azért még ne temesd el ezt a hónapot!

Moha13
A rendszer nem az elmúlt ciklust, hanem az eddigiek átlagát veszi alapul és azzal kalkulál az előrejelzés során.
Örülök, hogy pozitívan látod a helyzetemet….

adrienn128, Moha13
Remélem nektek lesz igazatok a későbbi ovuval kapcsolatban…bár jelen állás szerint szerintem csak 1 napos lesz a késés és ez adódhat abból, hogy korábban, ha este jött meg, akkor én azt másnapnak vettem…ha délután, akkor aznapnak.

Mirmite
Úgy tűnik igazad lesz…neked viszont nagyon szépen megugrott a hőd…nekem is így kell lennie, mert most elég alacsonyan van.

Folytatom az olvasást, mert rengeteget beszélgettetek ma :)
veroni07
2013-07-17 16:12:44

Moha
Szóval te teszteltél?én még nm:) vàrok....
Ma kéne megjönni.egyenlöre semmi:) néha fàjogat a derekam meg a fejem is.
Viszont a höm ma lenn volt bàr hamarabb mértem.
Írjatok:) mizu veletek.
veroni07
2013-07-17 16:12:43

Moha
veroni07
2013-07-17 16:12:41

Moha
Dia1984
2013-07-17 15:57:29

Moha, elvileg én majd csak 22-ére nem várom. Az még messze van. Hétfőn kezdődött a barnázás, de tegnapra megszűnt. Már kezdtem örülni, hogy talán beágyazódás, vagy ilyesmi. Aztán ma újra kezdte. Az a furcsa, hogy nekem nem szokott ilyen lenni, mert amikor megjön, akkor is csak 1-2 órát barnázok, majd jön minden...
Te minden ciklusban van ilyen?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!