Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok
Dzsudzsa kívànom h örömteli 9hónapod legyen:)!!!
Moha
Köszi az érdeklődést:)bizom benne h neked még sikerül
Részemről megjött reggel:(.De nm csüggedek!!!àprilisi babàra fel:)!!!
Ti is legyetek ilyen pozitivak csajok!:)
Ugy döntöttem csak az ovumig mérem a hőmet.utàna nm.szerintem a nemvàrtig nm lehet babàra következtetni.csatolok egy grafikont( persze nm terhes)- mely 2hónappal ezelőtti.ez a méricskélés kiteszi a napjaim...ideje lazàbban venni:)aug 3-10 ig nyaralunk. 12 környékére nm vàromajd akkor újra megmérem.
21 napja szedjük a méhpempőt.sokan ïrtàk a 2.hónap volt sikeres:)
NAgyon bîzom benne-bennünk:)
Mindíg tavaszi-àprilis(nővérem szülinapja); màjusi(apumé)
Babócàt szerettem volna...érz sikerülni fog:) :) :)
Senki sem keseregjen .mindenkinek szurkolok!!!
Moha13
2013-07-18 08:33:08
Plumeria
Megpróbálok...:)
Dzsudzsa
Köszi, hogy leírtad ezeket. :)
Az jutott eszembe, hogy lehetne nyitni egy topikot, ahová ténylg csak annyi kerülne fel, hogy
1. terhesgörbe
2. életkor és próbálkozós hónapok száma
3. volt-e valamilyen egészségügyi probléma
4. szedett-e valamit a pár (vagy aviva torna, stb.)
Mert nemrég nyitott valaki egy ilyen terhesgörbés fórumot, de ott is elkezdte mindenki írni, hogy reméli, nemsokára ő is felteheti a görbéjét, meg ilyesmi, és így megint felhígult a dolog. Kéne egy olyan, ahol tényleg csak ezek a fontos adatok és a terhesgörbe van fenn...egy reményhozó fórum. És ne szóljon hozzá senki, csak akinek van terhesgörbéje, rakja fel, és ámen. Gí lenne egy sor görbe adatokkal és semmi más. :)
Dzsudzs, kezdhetnéd Te is. :)
lujza01
2013-07-18 08:30:30
Plumeria, köszi a bíztatást. :)
Dzsudzsa
2013-07-18 08:14:23
Lányok! Mindenkinek szívből köszönöm a szurkolást, és a jókívánságokat! (Tegnap korán keltem, egész nap autóban, sok volt az ügyintézés, és este már csak elolvasni volt erőm benneteket, írni nem.)Én nagyszerűen vagyok. Ha nem láttam volna a poz. tesztet, nem tudnám, hogy babagyanús a pocakom :) Tulajdonképpen semmi tünetem. Időnként szédülök, talán ennyi. Jövő héten megyek a nőgyógyászomhoz, nagyon várom az eredményt. Tudom, szívhang még nincsen, de pontosabbat az UH-on ő fog látni.
Ne keseredjetek el, a nem megszokott hónapoktól!!! Ez az utolsó ciklus nekem sem volt a szokásos.
Plumeria14!
Én is azt hittem, hogy az ovu nem fog jönni. A hőm 2x zuhant le, az ovuteszt pedig először ebben a hónapban nem jelzett egyértelműen. És lásd, a hőm nem lefele, hanem felfele ment.
Ráadásul én azt hittem le is csúsztunk a tökéletes napokról. Sok minden összejött, és nehezen tudtam belőni az ovus napokat is.
Kérdés szokott lenni, így leírom: én 3 hónapja csak folsavat és magnéziumot szedek, és mellette használom a természetes progeszteron krémet (women's krém)
Moha13! Veroni07!
Veletek voltam a finisben, hajrá lányok!
Köszöntem az újakat is ! Nagyon jó csapatba érkeztetek :)
Hú,kicsit hosszúra sikerültem, bocsánat.
plumeria14
2013-07-18 08:09:21
Moha13,
de ígérd meg, hogy bárhogy is alakul a mai nap, nem fogsz kiborulni!!!! Nem éri meg, nem változtat semmin, úgyhogy ezzel ne stresszeld magad!
Moha13
2013-07-18 08:01:01
Dia, Plumeria
Köszi a biztatást, de szerintem ez már egyértelmű...:X
Dia1984
2013-07-18 07:57:07
Lemaradt a görbe. Bár túl sok látnivaló nincs rajta...
Dia1984
2013-07-18 07:56:21
Jó reggelt Mindenkinek!
Plumeria, remélem sikeres hónapot fogsz zárni! Meg persze mindenki!!! :)
Moha, tudod, még nincs veszve semmi!
Nálam minden változatlan. Talán annyi, hogy ismét elmúlt a barnázás.
Szép napot!
plumeria14
2013-07-18 07:48:45
kardvirag
Mi történt?
lujza01
Egyértelmű emelkedés látszik a görbéden :)
Moha13
DRukkkolok, hogy ne úgy legyen!
Nekem egyértelműen ma hajnalban volt az ovum, amit a hő és a tegnapi nagyon erős pozi teszt is megerősít…nekem ritkán van olyan, hogy a teszt csík ennyivel erősebb legyen, mint a kontroll csík. Már kezdtem megijedni, hogy az új munkahely és a korai kelés nálam is bezavar.