Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2013-07-18 09:44:52

adrienn128

Megkérdezhetem, mi a baj az élesztővel? Csak mert az nagyon egészséges gazdag B-vitamin forrás, van, aki csak úgy magában esz emiatt.
Milyen márkájú a dezodorod? Nekem egy sószappanom van, azt használom, de azt is ritkán, mert apukám bőrét örököltem, elég nehezen izzadok (szaunában próbálkoztam korábban, de ott is nehezen jött :D), és annak sincs szaga...kivéve, amikor menstruálok, gondolom, a méregtelenítés miatt.
Tavaly alverdés deóm volt, de azt is ritkán használtam, mindenesetre az esküvőt jól bírta...:)
adrienn128
2013-07-18 09:26:59

Moha, ezek nálam is így vannak :)

Ráadásul majdnem teljesen vega vagyok, csak tengeri halat eszem időnként, (ez mondjuk egy emésztési zavar miatt van így) kókuszolajjal főzök, hidratálóként mangóvajat használok, a hajamat henna - indigó keverékkel festem (mert egyébként eléggé őszülnék), az arcomra én magam pepecselek krémet mangóvajból, shea vajból, kókuszolajból, aloe verából (saját termés), és a kenyerünket (élesztőmentes, egészséges, és ráadásul finom is) magam sütöm. Nincs otthon fehér cukor sem. stb. Szerintem ez teljesen normális :) (A dezodoromat kéne még lecserélni, mert ugyan rá van írva, hogy alumíniumsó meg parabén mentes, de valahogy nem bízom a márkában...)
Moha13
2013-07-18 09:19:36

veroni07

Én folsavat szedek, minden másnap 800 mikrogrammost, D3-vitamin cseppeket (mert olvastam, hogy IR-nél, meg egyéb fogamzást gátló dolognál nagyon hatásos és ha nincs ilyen, akkor sem árt) és halolajat az omega3 miatt, ebben van E-vitamin is, direkt ilyet vettem. Nekem van egy gyönyörűszép visszér a jobb lábamon, ami miatt nem is hordok semmi rövidet nyáron, eredetileg emiatt kezdtem szedni a halolajat az e-vitaminnal, de állítólag a fogamzós dolgokra is jól hatnak. Hát, ennyi. Na meg odafigyelünk az étkezésre, gehér liszt kilőve, csak teljes kiőrlésű dolgokat veszünk, itthon azzal is sütök, na meg behoztam a családba a "méreganyagmentes" mániát, úgyhogy minden kencefice meg mosó-, mosogatószer le van cserélve, fluoridmentes fogRém, stb.
Most mondd meg, normális az ilyen? :D
adrienn128
2013-07-18 09:14:51

Veroni, Moha, sajnálom nagyon, és drukkolok, hogy a következő hónap sikeres legyen, mindkettőtöknek!

Moha, ez a "reményhozó fórum" nagyon tetszik, szívesen fogom nézegetni, ha elkeserednék!

Plumiera, örülök, hogy egyértelműen megvolt az ovud :)

Dzsudzsa, jó hogy írtál. vigyázz nagyon magatokra, jó babavárást!

Dia, látod, egy nem szokványos ciklus jelenthet akármit! Drukkolok, hogy neked babát jelentsen!

Lujza, szépen emelkedik a hőd.

Én ma így állok:
veroni07
2013-07-18 09:11:10

Moha
Én érzem a kövi hónap a miénk:)amúgy. A méhpempö kb pont akkorra fejti ki a hatàsàt.azt hallottam a 2. 3. Hónapban a pàrok 60. % a teherbe esik.
Te szedsz valamit?
Moha13
2013-07-18 09:00:52

:(:(:(

hétvégén van a férjem szülinapja...olyan szép ajándék lett volna...úgyhogy most emiatt tényleg nagyon szar...úgy bíztam benne...:X

Istenem...megint kezdődik ez a hangulatingatdozásos dolog...

De ma nem írok többet.
Moha13
2013-07-18 08:59:43

veroni07

Csatlakozom...:X
Valamiért úgy érzem, a következő hónap sikerülni fog. :)
Nagy az esélye, hogy jövő hónapban is együtt nemvárjuk...:)
Moha13
2013-07-18 08:50:12

Dzsudzsa

Köszi! elolvastam, nagyon klassz! :)
És még egyszer gratulálok! :)
Moha13
2013-07-18 08:43:34

veroni07

Szurkolok nagyon, hogy összejöjjön ez a tavaszi babó!!!!
Már nagyon vártalak a hírekkel, de mondjuk én nem erre számítottam...örülök, hogy pozitív vagy, ez nagyon fontos, bár nekem ez elég nehezen megy...:)

Közben létrehoztam azt a fórumot, amiről lentebb írtam, szóval Nyuszifül, Fogtündér, Mupp2 és mindenki, aki most épp nem jut eszembe, ha erre jártok, lécci írjatok bele, Dzsudzsa, lécci Te is! :)
Dzsudzsa
2013-07-18 08:41:56

Moha13!
Nagyon szívesen elkezdem :))

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!