Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
plumeria14
2013-07-18 20:11:15

Moha13
A javaslat jó, de szerintem itt hiába beszéljük azt meg, hogy oda mi kerüljön fel, aki ezt nem olvassa, az úgyis hozzá fog szólni…
Moha, nekem is volt az elmúlt néhány hónapban mindig olyan alaklom, amikor olyan jó lett volna ezt a jó hírt közölni, de sajnos ez akkor nem sikerült…de ne csüggedj, mert egy ilyen hírt mindig nagyon jó közölni, függetlenül attól, hogy van-e szülinap vagy bármi!

Dzsudzsa
Jó babavárást!!!!

adrienn128
További jó emelkedést!

MRitu
Nekem a mensi előtti barnázást megszüntette a palástfű tea…2 hónapig ittam, azóta már abbahagytam, de a barnázásom nem jött elő, aminek nagyon örülök. Érdemes lenne megpróbálnod, ovu után napi 1 csésze.

Dmonalizi
Ekkora emelkedés és nem jelzi az ovut? Ezt nem értem.
MRitu
2013-07-18 15:54:38

Maryann1212

Köszi, ismerem a Pusztait, ha a vérvétel is beigazol, elmegyek hozzá.
Dmonalizi
2013-07-18 15:43:57

Sziasztok.
Gratula a babásoknak.

Moha 13 sajnálom ,hogy nem jött össze.

Amint látod mi is 4en jöttünk vissza a nyaralásból és nem öten. Kicsit belefáradtam azért nem is írtam.Bíztam benne, hogy hátha neked sikerül és csendben figyeltem a háttérből.Na de majd a következő hónap.Nekünk a házassági évfordulónk volt szép ünneplés lett volna. Én most így állok.
Maryann1212
2013-07-18 14:57:29

MRitu

Mehet szerintem itt is a doki neve , hátha másnak is segítek .
Dr. Pusztai Zoltán a netten beírod a nevét kifogja adni.
Cím , telefonszám,plusz egyéb infót. Az oldalán nagyon sok információt lehet találni. Kecskeméten szerdánként rendel 15 órától késő estig. sok sikert !!
Köszi a gratulációt
MRitu
2013-07-18 14:40:44

Maryann1212

El is feledtem írni, hogy szívből gratulálok a babátokhoz :))
Nekem a doki még csak vérvételt írt elő, ami majd a ciklus 2. napján kell legyen, de anélkül is azt szűrte le, valószínűleg alacsony progi szint lesz..a krémet csak a neten néztem
Most épp nincs vészesen nagy endós csomóm, a többi tünet viszont erre utal. Meg akarom várni az eredményét a vérvételnek. Privátban írod a dokit inkább, vagy ide is lehet?
Maryann1212
2013-07-18 14:09:55

MRitu
Szerencséd van mert a doki akihez jártam az Kecskeméten is rendel. Lehet hogy ugyan arról a dokiról beszélünk, csak már emelkedett nála is a krém ára.
A krémet addig használtam amíg be nem töltöttem a 12. hetet .
Csillka: igen most is szedem a gyógyszert. Valószínű ezt mindig kell szednem.
csillka
2013-07-18 13:57:52

Maryann1212

Most látom milyen hülyeséget irtam, min. 35,8 és max 36,7 volt eddig.
Tavasszal voltam dokinál éves kontrolon, méhem normális méretű, méhnyák elég vastag,semmi problémát nem fedezett fel, azt mondta várjuk ki az évet és csak azután kezdünk vizsgálódni. Az év már letelt, de még őszig várok. :)
Most is kell szedned a gyógyszert a pajzsmirigyre?

Maryann1212
2013-07-18 13:46:10

Nagyon szívesen! Ha segítek,és összejön a baba már megérte. :)
Dia1984
2013-07-18 13:39:56

Maryann, köszönöm a gyors választ.
Tényleg megéri, hiszen Te vagy rá az élő példa! :)
Maryann1212
2013-07-18 13:35:55

Csillka

Én is csak a kötelező rákszűrésre mentem az sztk-ba ott mondta a doki hogy érez valamit, és hogy menjek el a kórházba uh-ra,csak hogy nekem nem volt sok időm másnap utaztam , mivel én nem M.o-on élek. Így gyors kerestem egy dokit akinek volt készüléke, és olyan szerencsés voltam hogy hozzá kerültem :)
Kifejezettem meddőséggel foglalkozik. Nála nem is lehet szülni, Ö csak odáig segít. A pajzsmirigy bogyó nélkül a testhőm ,max 36,3 volt a legalacsonyabb 35,2. Lehet nálad is az a gond. Viszont azt rendezni kell.Én is kikészültem mikor megtudtam , de a párom egy csoda annyira sokat segített. De elfogadtam ,majd csak a megoldáson járt a fejem ,és bíztam a dokiban. Pozitívan gondolkodni :) Kitartást mindenkinek....

Dia1984: a krém ára ha jól emlékszem 9000 volt ,de a netten ennél többe kerül. Sajnos nem olcsó dolog , de megéri :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!