Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Maryann1212!
Gratulálok a babához! A krémmel kapcsolatban lenne kérdésem. 1,5 hónapja én is ezt használom. A dokimnál meg is lehetett venni. Azt szeretném megkérdezni, hogy Te mennyiért vetted? Mert én úgy gondolom, hogy kicsit borsos volt az ára (10.000Ft). Ha valahol hozzá lehetne jutni olcsobban, akkor én sem a dokimtól szerezném be.
Remélem nekem is használni fog, és 13 hónap után nekem is pozitív lesz a teszt! :)
csillka
2013-07-18 13:09:44
Maryann1212
Először is gratulálok, és örömteli babavárást kivánok!
Láttam a görbédet, és hát reményt adott nekem is :) Mivel elég alacsony a hőmérsékleti értékem, alacsonyabb, (37 fölé még nem ment)de látom igy is sikerülhet. Ha jól értettem akkor itt már kezelték a pajzsmirigy alul működésedet? Arra gyanakszom talán nekem is az lehet az ok.
Én sajnos nem vagyok olyan ügyes mint te, és az éves rutin vizsgálaton kivűl nem mentem orvoshoz. Mindenféle természetes módszerrel próbálkozom (méhpempő, jóga, teák). Meg attól is félek ha azt mondják valami gond van rágörcsölök arra és még rosszabb lesz.
Ez a krém az én érdeklődésemet is felkeltette :)
MRitu
2013-07-18 13:05:24
Maryann1212
Köszi a választ :)
Endom nekem is volt, meg egy pici van is sajnos.A próbálkozás alatt is kented még? Sok helyen azt olvastam, akkor már nem lehet..más meg azt írja, kente.
Meg akarom várni a vérvételt, bár a tünetek alapján eléggé egyértelmű, hogy kell.
Örülnék az elérhetőségnek, rendelni is lehet tőle? Én leginkább Kecskeméten és környékén mozgok..
kbettina
2013-07-18 12:47:17
Sziasztok!
Remény hozó fórum tényleg jól hangzik!
Olvasgatlak itt titeket minden nap, de hozzá szólni nem igen tudok, mert nagyon sok a téma és sokan is vagytok. Igy hát némán drukkolok a babaáldásért mindenkinek :)
Az én görbém hihetetlen, teljesen ráállt a 36.7-re, és nem moccan.
Valaki tud hozzá fűzni valamit?
Maryann1212
2013-07-18 12:34:06
MRitu!
Én csak ajánlani tudom a Womens krémet, szerintem engem az rakott helyre. Nekem endometriózis-ra adta a doki. Meg is lett az eredménye :) 17 hetes vagyok most. Nálam kellett a krémnek félév vagy 1 év is mire rendeződött a petefészek cisztám. Èn a dokitól vettem elég jó áron ha gondolod megadom az élérhetőségét. Őt csak ajánlani tudom :)
Vivien1024
2013-07-18 10:39:39
Dzsudzsa,
Szívből gratulálok Neked! Nagyon boldog babavárást! :)
Csillka,
köszönöm a bíztatást! Ma megyek dokihoz, meglátjuk ő mit mond!
MRitu
2013-07-18 10:31:35
Sziasztok Lányok!
100 éve nem írtam már, de minden nap olvaslak titeket..néhány sikertelen hónap után megpróbáltam nem foglalkozni a dologgal ennyit..eddig sikerült :)
Most úgy néz ki a jelek alapján, lehet progeszteron hiány lesz a dologban..tele vagyok tankönyvi görbékkel, 3 hónapja viszont azt tapasztalom, hogy barnázok mensi előtt, míg azelőtt sose, nulla libidó, aminek nincs egyéb a párommal összefüggő oka, megmagyarázhatatlan hízás, stb..
Sokat olvastam már erről a Womens krémről, ma láttam, van aki használja..tényleg érdemes rá áldozni? Honnan rendelitek?
adrienn128
2013-07-18 10:12:55
Van 2 "nagy" (15, 13 éves)gyerekem, az előző házasságomból (nem tartott túl hosszú ideig, és eléggé félresiklott, szót se róla többet), mostani párommal 9 éve vagyunk együtt, és kb. 1 éve szerenénk babát, neki még nincsen. Nagyon várjuk, és nagyon szeretnénk :) És kicsit ijesztő, hogy a nagyobbak rögtön összejöttek, most meg hónapok óta semmi :(
Moha13
2013-07-18 10:06:00
adrienn128
Értem. :)
Neked már vannak gyerekeid? De jó Neked! :)
A Niveában én sem bíznék, már csak azért sem, mert állatkísérleteket végeznek, így nálam ez a márka már nagyon rég ki van lőve, akármilyen natúr összetételű kencét hozna is a piacra.
adrienn128
2013-07-18 10:03:36
Nincsen annyira baj vele, régebben ettem még kiskanállal is, de sajnos az élesztős cuccok engem nagyon puffasztanak, ezért inkább igyekszem minimálisat enni belőle. + a gyerekeim mindenféle (bőr) gombákra hajlamosak voltak, amíg élesztős kenyeret ettünk, meg nekik is emésztési panaszaik voltak, most meg nincsen nekik, lehet, hajlamuk volt a candidára is... A dezodorom a Nivea - elvileg - alumínium és tartósítószer mentes natúr dezodora. A sószappanra én is gondoltam, viszont én elég izzadós vagyok, és nem tudom, hogy nekem használna - e. (Sokszor még a dezodort is simán átizzadom...)Az Alverdés dezodor jó ötlet, szerintem kipróbálom :)
Gratulálok a babához! A krémmel kapcsolatban lenne kérdésem. 1,5 hónapja én is ezt használom. A dokimnál meg is lehetett venni. Azt szeretném megkérdezni, hogy Te mennyiért vetted? Mert én úgy gondolom, hogy kicsit borsos volt az ára (10.000Ft). Ha valahol hozzá lehetne jutni olcsobban, akkor én sem a dokimtól szerezném be.
Remélem nekem is használni fog, és 13 hónap után nekem is pozitív lesz a teszt! :)