Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kbettina
2013-07-19 10:22:13

Moha13
Az én érzelmeim is hullámzóak voltak, de most valahogy nyugodtabb vagyok.Még a stressz okozta fulladás is elmúlt :)
kbettina
2013-07-19 10:19:16

Dia1984:
Nézd az utolsó négy napunkat :)
Moha13
2013-07-19 10:18:09

Plumeria

Örülök, hogy végól rendben lett az ovud...nagyon izgultál miatta...:) Jó várakozást! :)

veroni07
Te hogy vagy ma? Én tegnap óta folyamatosan változó hangulatban, néha az utcán jön rám a bőgés, néha meg teljese nyugalommal állapítom meg, hogy Czeizel szerint is kell 4-5 hónap hogy összejöjjön, és naiv az, aki azt gondolja, hogy elsőre kell neki sikerülni...szóval végletek között ingadozom...
kbettina
2013-07-19 10:17:33

Sziasztok!
Ezekről a teákról már sokat olvastam, és nagyon megoszlanak a vélemények.Elakartam kezdeni én is, de inkább kihagyom.
Mondanátok valamit a görbémhez.Tegnaphoz képest marha nagy az ugrás. Ma 20 perccel elöbb mértem, mert igy keltem fel.Ez jelenthet valamit??
Dia1984
2013-07-19 10:15:33

Jó reggelt/napot Mindenkinek!
Hát Lányok, én ezt már tényleg nem értem... Mint egy hullámvasút. :)
Moha13
2013-07-19 09:21:23

Nekem múlt hónapban a palástfű tolta ki a luteálisomat...nagyon rossz volt...nem szokott késni és így azt hittem, baba van a dologban. Persze tudtam, hogy a palástfű is közrejátszhat, de azért mégis inkább abban bíztam, hogy nem csak...úgyhogy megfogadtam, hogy többet nem iszom. A málnalevél tea viszont marad...hogy szép nyálkám legyen. :)
MRitu
2013-07-19 07:48:08

Plumeria 14

igazad lehet, mert hónapokig ittam a palástfüvet a ciklus második felében, és nem is volt ilyen gondom. Aztán meguntam, mert nem lett eredmény csak tankönyvi görbék, és abbahagytam.
Most pont újra elkezdtem inni, meglátjuk használ e majd.

Dzsudzsa
én is nagyon gondolkodom hogy kipróbálom, de ha már eddig kibírtam, csak megvárom a vérvétel eredményét.Így lehet elvesztek egy hónapot, de legalább tutira megyek.
plumeria14
2013-07-19 07:25:52

Mármint szerdán...nagyon reggel van még :)
plumeria14
2013-07-19 07:25:06

Jó reggelt lányok!
A rendszer beigazolta a megérzésem, hogy tegnap volt az ovum, így végül nem is volt csúszás, mert a 9-10-11. napokon volt korábban is...mégis hosszabbnak tűnt nekem.
Dzsudzsa
2013-07-18 21:33:42

Mritu!
Engem is a Women's krém rakott helyre. Egy alternatív gyógyászati központban mondták 1,5-2 évvel ezelőtt, hogy a progeszteronom borzasztó kevés. Sajnos beigazolódott, mert rá fél évre lett egy méhpolipom (amit állítólag hormoningadozás is okoz, bár pontosan az okát nem tudni). Akkor még nem akartunk babát. Így kb. fél év alatt tettek helyre a krémmel és 2-3 féle homeopátiás cseppel. Én nem akartam hormont beszedni. És, a barnázásom ami napokig szokott tartani, megszűnt!!

Moha13!
Én is Alverde dezodort használok,és teljes kiőrlésű dolgokat, és ha kell cukor, az nyírfacukor, esetenként méz. Így érthető, hogy nem akartam hormont, kemikáliát.
Bátran ajánlom a krémet, ami 12. hétig kell nekem is használni.
Nagyon szurkolok mindenkinek!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!