Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kbettina
2013-07-19 10:34:58

Dia
Hát igen, elég érdekesen alakul, de az a baj hogy ez az első mérős hónapom és nem tudok még sokat ezekről a dolgoról.
Neked hogy jelzi a rendszer ha megvolt az ovud? elő vagy fizetve?
Moha13
2013-07-19 10:33:49

Engem még az vigasztal, hogy ez valószínűleg tényleg így megy. Anyukám mesélte, hogy tesómra és rám is várt néhány hónapot, és szerintem ez tényleg így megy, látjuk az utcán a sok kismamát, és nyilván nincs rájuk írva, hogy mennyit próbálkoztak előtte. Szerintem akinek elsőre összejön, az a ritkaság, nem pedig mi, akiknek hónapokba telik...
HA Czeizel mondja, biztos így van. :)
Azt mondta valamelyik interjújában, hogy amikor azt hallja, hogy egy pár az esküvő után nászútra megy és eltervezik, hogy azalatt összehozzák a bébit, mindig csak mosolyog magában, mert ez egyáltalán nem így megy.
adrienn128
2013-07-19 10:33:30

Sziasztok lányok!

Kbettina, Dia: egyforma az utolsó 4 napotok! Bíztató ez az emelkedés :) Bettinának szerintem ovut fog jelezni, de még az sem kizárt, hogy Diának is...

Moha, hidd el, sikerülni fog nemsokára! A 6 az jó szám :) Nekem meg a 13 mindig a szerencseszámom volt, remélem, bejön (13. próbálkozós hónap...)

A mai görbém:
Dia1984
2013-07-19 10:32:03

kbettina
Tényle, kezet foghatunk! :)Az enyémhez képest a Te görbéd sem "megszokott". És még szolidan fogalmaztam! Aztán ki tudja, lehet nekünk majd ez a lehetetlen görbe hoz szerencsét!

Moha
Fel a fejjel! Még hozhatja a nyuszi neked a babát! :) Vagy ha mégsem, akkor pedig akár szép májusi gyerek is lehet! Tudod, csak pozitívan!!!! :)
kbettina
2013-07-19 10:30:42

Jah még egy kérdés!!

Én nem vagyok előfizetve, tehát így is jelzi a rendszer ha ovum volt?? és hogy fogja jelezni??
kbettina
2013-07-19 10:29:49

Hát ha pontosan számolom akkor nekem a 8. hónap. :(
Én is úgy voltam hogy következő hónapban már kismama leszek.
Moha13
2013-07-19 10:27:11

Köszi

Most néztem meg, hogy ez lesz a 6. próbálkozásunk. Hihetetlen...ahhoz képest, hogy tényleg arra készültem, hogy elsőre...:X
kbettina
2013-07-19 10:25:23

Köszi :)
Neked is minden jót kívánok! :)Az itt olvasott nyugtatgatásoknak köszönhető szerintem a változásom :)
Moha13
2013-07-19 10:23:51

kbettina

Örülök, hogy jól vagy...csak így tovább. :)
Moha13
2013-07-19 10:23:02

Dia

Szerintem várjuk meg a végét és ha nem jelez ovut, akkor még egy hónapot kipróbálhatsz ovutesztekkel, vagy irány a doki...

kbettina
Én úgy tudom, fél órán belüli eltérés nem sokat számít, de egyébként is, ha korábban mértél, elvileg a kevesebb felé kellene eltolódnia, Nálad pedig fölfelé történt...lehet, hogy ha 20 perccel később mérsz, ahogy szoktál, még több lenne. :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!