Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Netty9,
a hülye pötty általában saccolt értéket jelöl, olyankor, amikor nem viszünk be mért adatot...
Netty9
2013-08-12 22:33:43
advisory
Miért van az a sok üres pötty a görbéden?
plumeria14
2013-08-12 22:30:05
advisory,
nem mérted túl sokszor a hődet ebben a ciklusban :( Mára nem vártad?
advisory
2013-08-12 22:27:06
Na ez mi ha nem szívás...
2 negatív teszttel...:S
bubuka27
2013-08-12 20:46:39
Sziasztok.Már nagyon régen írtam de mindig szoktalak olvasgatni titeket. Dzsudzsa: gratulálok a babócához 6 hetesen nekem csak a petezsák volt látható semmi más.)9.héten kellett visszamennünk és vagy 200 volt a vérnyomásom (a doki meg sem mondta :) )hogy vajon megmaradt-e a picike vagy sem de akkor az első dolog amit a monitoron kiszúrtam az a szív pumpálása volt.Nincs ennél szebb és jobb érzés..minden okés volt és most 17 hét és 3 naposak vagyunk :)
Szerintem aki babás lesz onnantól kezdve nincs nyugodt perc mert mindig jön valami ami miatt lehet izgulni.A lényeg ,hogy ne izgulj és stresszelj sokat ha valaki idegesít simizd meg a pocid és már nem is leszel ideges.
Megy a drukk mindenkinek szurkolok hogy mindenkinek sikerüljön.
Üdv Nektek: Bubuka.
plumeria14
2013-08-12 19:54:23
Ma végre pozitív lett az ovu tesztem, a hőm alacsonyan (gondolom ez az ovu előtti esés), de az az érdekes, hogy ezen információk alapján a tcoyf már most berakta holnapra a peteérésemet :) Meglátjuk, hogy igaza lesz-e, bár én is így számolgattam.
Netty9
2013-08-12 15:51:38
adrienn128
Köszi, már nagyon izgulok 50-50%. Vágyunk már a Manókára, hátha az első házassági évfordulónkra megajándékoz minket! :) (aug 4)
csillka
2013-08-12 14:14:22
Greete
Simán megtörténhet, hogy az én orvosom téved a folsavval, vitaminnal kapcsolatban, mert elég sok mindenkitől hallottam már, hogy segített. Szeptembertől én is új orvoshoz megyek.
Nekem sokkal jobb, hogy nem mérem, mert így kevésbé gondolok rá, nem azzal indul a napom.
Gondolom az első 10 napi tartózkodást azért mondta, hogy gyűljenek a katonák :)
Ha van még valami hír jelentkezzél!
Látom ismét a célhoz közelednek néhányan, hát hajrá, hajrá, jó volna már valami jó hír, pozitív megerősítésnek!
Moha13
2013-08-12 13:56:25
Jajjj...már megint rám jött az izgulás...alig bírom kivárni a holnapot...és ha azt túléltük piros betűk nélkül, akkor a holnaputánt a teszteléshez. Azt hiszem, 15-ig már semmiképp sem bírnám ki ha holnap nem jön meg, szóval én 14-én tesztelek...ha tesztelhetek. :)
a hülye pötty általában saccolt értéket jelöl, olyankor, amikor nem viszünk be mért adatot...