Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Borzasztó éjszakám volt, alig bírtam aludni. Este persze még mindenféle fórumot olvastam, teljesen beparáztam. Úgy voltam vele, ha ma reggel is 37 a hőm, akkor megcsinálom a tesztet. Kb 3 órával hamarabb mértem, mert már nem bírtam aludni, és 37,1. Remegő kézzel csináltam meg a tesztet és POZITÍV!!!! Először el sem hittem csináltam gyorsan mégegyet, és az is pozitív. Egyből kimutatta szép erős mind a két teszten.
Az alhasi nyomás, húzás még mindig megvan. MagneB6-ot vettem be.
Ti mikor mennétek orvoshoz?
Moha13, Veroni és a többiek, ne adjátok fel!!! Drukkolok mindenkinek!
veroni07
2013-08-13 10:46:31
Adrienn128 ovud szerintem 3-àn volt.
Szép a hőd!
Nekem szrintem 31 v 1 ovu!tehàt ma 12. Dpo.
Viszont a ciklusaim eddig 25 naposak voltak.ami tegnap volt.
Türelem mindenkinek:)
adrienn128
2013-08-13 10:18:32
Capri, tényleg :) :) :) Nagyon drukkolok, valamelyik fórumon, ha jól emlékszem, már megelőlegeztek neked egy "tündéri kislányt"! Remélem, ez "megérzés" volt!
Veroni, szép magasan van a hőd, és mintha trifázisos lenne a görbéd, ezek kedvező jelek!
Én most úgy érzem, hogy meggyulladok, és szédülök is. (De már vagy 4 napja szédülök...)
veroni07
2013-08-13 10:10:11
Moha
Kicsit leesett a hőd :( a miértekre senki sem tudja a vàlaszt...
De nm szabad elkeseredni... mindenkinek eljön az ideje:)
Netty
Hogy vagy???
Nàlam is esett ma kicsit...a nyàk még mindíg kremes.
Tegnap időnként fàjt a derekam és a hasam.azt hittem ma + jön.
Enyhe bal petefészek szúràsokat érzek.
Vàrok türelemmel:)!
capri
2013-08-13 10:09:33
Moha, nem feladni! Egy-két napig szomorkodhatsz (HA megjön!), aztán újult erővel kezded az új hónapot!
Adrienn, ha holnap is 36,9 lesz a hőm, akkor az utolsó 4 napunk megint egyforma, még ha nem is ugyanazon a dpo-n vagyunk. :-)
Mi a 13. cn. után már nem voltunk együtt, remélem, egy kislányra azért még jó lehet ez a hónap...
adrienn128
2013-08-13 10:07:05
Vááá... Moha, annyira reménykedtem, hogy jó hírrel jössz ma reggel :( Sajnos az időzítés csak egy része a dolognak, szerintem nálunk egyszer sem azzal lehetett probléma. Tudom, hogy most nem egyszerű... Itt vagyunk, veled vagyunk,legyen bármi! Egyébként most jut eszembe... Már itt vigasztallak, meg sajnálkozom, és még meg sem jött, pedig ugye az egyik jelszó, hogy amíg nem jön meg, addig van remény! Kerestem olyan konkrét görbéket, ahol a ciklus végén leesett a hő, és mégis... láss csodát, volt baba. Az egyiknél ikrek voltak...
jniki82
2013-08-13 09:43:02
pulmeria14
9-én voltak ovu tüneteim és a tesztem is pozitív lett arra a napra, a ciklus.hu be is tatte arra a napra.
Moha13
2013-08-13 08:56:12
a cciklus 11,12,14,15. napján egütt voltunk...most akkor miért nem???!! :(
Moha13
2013-08-13 08:54:32
erről ennyit...:(:(:(
adrienn128
2013-08-13 08:40:33
Sziasztok lányok!
Capri, szerintem is 15 - ére mutat ovut a görbéd is :) Meg ha jól értettem, az UH szerint is ez a reálisabb. Szépen alakul a hőd!
Plumiera, a két tizedes felfele ugrás is ugrás :) Valószínűleg jól érezted, és megvolt az ovud, csak valami miatt most lassabban emelkedik.
Netty, ennél szebb évfordulós ajándékot elképzelni sem tudnék :)
Moha, Veroni- nagyon várlak titeket a mai hírekkel! Itt a "finisben" minden nap tízszer olyan hosszúnak tűnik!
Én megint "eltérő" ciklust produkálok, amelyik nem hasonlít egyik előzőre sem. Mások a tüneteim, még a mellfeszülés sem ugyanolyan. Annyira szeretnék bízni abban, hogy ez jót jelent, de nem merek, mert a testem már produkált "eltérő" tüneteket egyszer - kétszer, de a végeredmény ugyanaz lett.
A görbémről szólva: én a 10. DPO verziót hiszem el (tervezettbaba, fertility)(ciklus.hu szerint 12., de szerintem túl korán rakta be az ovut.)Most egyenest húzok, 36,8 - on. Az előzőeknél többet ugrált :)
Borzasztó éjszakám volt, alig bírtam aludni. Este persze még mindenféle fórumot olvastam, teljesen beparáztam. Úgy voltam vele, ha ma reggel is 37 a hőm, akkor megcsinálom a tesztet. Kb 3 órával hamarabb mértem, mert már nem bírtam aludni, és 37,1. Remegő kézzel csináltam meg a tesztet és POZITÍV!!!! Először el sem hittem csináltam gyorsan mégegyet, és az is pozitív. Egyből kimutatta szép erős mind a két teszten.
Az alhasi nyomás, húzás még mindig megvan. MagneB6-ot vettem be.
Ti mikor mennétek orvoshoz?
Moha13, Veroni és a többiek, ne adjátok fel!!! Drukkolok mindenkinek!