Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszi, igyekszem. És csodálom...milyen kitartóak vagytok...14 hónap nagyon sok idő...
Köszönöm a 13-as kívánást...most tényleg érdekesen jött meg, mert eddig legtöbbször 13 napos volt a luteálisom...most meg pontosan a 13 napon leesett és reggel meg is jött. Máskor leesik, és vagy este, de inkább másnap megjön. Most nem kellett rá várnom.
Egyébként nekünk is most volt az első házassági évfordulónk 11-én, vasárnap...nagyon reménykedtem, hogy lesz egy szép ajándékunk...főleg, hogy most ilyen jól sikerült együttlenni...az 5 zöld napból 4...és mégsem...hónap utolsó hete megint ovuidőszak nekem, még ezt megvárom, aztán felvetem a dokihozmenés témát...
Ritus1979
2013-08-13 15:49:46
Netty9
Gratulálok! :)
Plumeria14
Nekem a 26. napon van a nemvárt, csak az előző elhalt terhességem után minden ciklusomat 33 naposra teszi. Nem tudom átállítani. Úgyhogy elvileg pár napon belül kiderül.
Netty9
2013-08-13 15:16:38
Köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok! Próbálok minél jobban vigyázni itt az elején magunkra.
Csodálatos ajándék, így az első házassági évfordulónkra. Még fel sem fogjuk, egy álmunk vált valóra.
Pár hónapja elkezdtem szedni a Pharmaton Matruelle-t, de ahogy megjött abbahagytam, így egy féldoboz van belőle azt szedem, illetve magneB6-ot. Aztán majd megmondja az orvos, hogy mi a további teendő. Addig is a vitaminokat, folsavat bejuttatom a szervezetembe. Csütörtökön felhívom (ma meg csütörtökön rendel, a mait még korainak találom) és megkérdezem mit tanácsol mikor menjek hozzá, szívem szerint már most ott feküdnék a székében, de tudom, hogy nagyon korai. Viszont a megnyugtatás jó lenne.
Dzsudzsa ti hogy vagytok?
Kira84
2013-08-13 14:57:38
Sziasztok lányok ,hát nekem még mindig nem rakta be a rendszer az ovut viszont a hőm meg csökken,nem értem mért nem rakja be...Én ma igy álok .
adrienn128
2013-08-13 14:06:38
Moha, azt kívánom, hogy hozzon a 13 úgy szerencsét, hogy - mivel minden várandósság a ciklus 1. napján kezdődik - legyen ez az első napja... Vagyis 9 hónapig legyen ez az utolsó nemvárt!
Dia, nekem is ez a 14. próbálkozós hónapom! De egyszer úgyis sikerül!
Plumiera, köszi :) A hét végére kiderül...
Dia1984
2013-08-13 13:49:53
Moha!
Ne csüggedj!!! Egyszer mindenkihez ellátogat a gólya, csak türelmesen ki kell várni. Tudom, nehéz. Én is már 14 hónapja várok rá, de csak nem akar jönni!
veroni07
2013-08-13 13:29:58
Moha
Ne feledd új hónap új lehetőség!!!
Moha13
2013-08-13 13:26:51
,,,
Moha13
2013-08-13 13:25:54
plumeri14
Köszi, majd alakul. Már gondolkodom a dokin...
Netty9
Gratulálok!
Majd írj lécci a "reményhozós" fórumba:
https://tervezettbaba.hu/forum/mindenfele/1-terhesgorbe-2-eletkor-probalkozos-honapok-szama-3-barmi-amit-a-gorbe-feltoltoje-el-szeretne-mondani-hozzaszolasok-kizarva
is, hogy mióta próbálkoztok, szedtetek-e valamit, stb., előre is köszi.
plumeria14
2013-08-13 13:21:03
adrienn128
A görbéd alapján szerintem is a 13 cn-on volt az ovud, én oda (36,4-re) tenném a coverlinet is. Kitartás az elkövetkező pár napra!
Moha13
Nagyon-nagyon sajnálom!!!!!! Egyébként bennem kezd erősödni az az érzés, hogy nálunk (akik vezetik a hőjüket és minden apró jelzést figyelnek és nyilvántartanak), nem az időzítéssel van a gond. Jó kérdés, hogy akkor miért nem sikerül…erre csak a kiszámíthatatlan természet és a sors lehet a válasz, vagy valamilyen meddőségi probléma, amennyiben az ember eljut odáig, hogy mindenféle kivizsgálásoknak alávesse magát. Moha, a te párod volt már vizsgálaton? Nála minden rendben van? Mielőtt elkezded magad tovább ostorozni, próbáld meg elfogadni, hogy a baba nem az agyban születik meg, így sajnos rajtunk kívül álló okok is befolyásolják a megtermékenyítést. A hétvégén olvastam a hellobaby magazin egyik korábbi számát, amiben írtak egy érdekes vizsgálatról. Konkrétan az aktus utáni 2-10 órában kell elmenni a nődokihoz, hogy kenetet vegyen a máhnyakról és megállapítsák a nyákban lévő spermamennyiséget. A vizsgálat nevére sajnos nem emlékszem, de az a lényege, hogy van olyan nő, aki sperma antitestet termel, így a katonák még a külső kapun sem tudnak bejutni….
De fel a fejjel, ne vonzzuk be a rosszat!
Netty9
Gratula! Az élet ismét megmutatta, hogy érdekes görbéből is lehet baba. Mely napokon voltatok együtt? Mikorra nem vártad?
kbettina
Részben a későbbi mérés is okozhatta a nagy ugrást, részben pedig az ovud is aktuális, úgyhogy szerintem a kettő együtt.
Ritus1979
Még több mint egy heted van a nemvártig, addig még bármi lehet, egyenes vagy görbe…
Köszi, igyekszem. És csodálom...milyen kitartóak vagytok...14 hónap nagyon sok idő...
Köszönöm a 13-as kívánást...most tényleg érdekesen jött meg, mert eddig legtöbbször 13 napos volt a luteálisom...most meg pontosan a 13 napon leesett és reggel meg is jött. Máskor leesik, és vagy este, de inkább másnap megjön. Most nem kellett rá várnom.
Egyébként nekünk is most volt az első házassági évfordulónk 11-én, vasárnap...nagyon reménykedtem, hogy lesz egy szép ajándékunk...főleg, hogy most ilyen jól sikerült együttlenni...az 5 zöld napból 4...és mégsem...hónap utolsó hete megint ovuidőszak nekem, még ezt megvárom, aztán felvetem a dokihozmenés témát...