Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
plumeria14
2013-08-14 07:18:42

advisory,
nagyon sajnálom!
Én sem értem ezt a hónapot. Ilyen alacsonyan még sosem volt a hőm a 13. napon és még a rendszer se tette be az ovumat, a hőm egyszerűen nem akar emelkedni úgy, ahogy szokott. Egyedül a tcoyf.com jelzi az ovumat a 12. napon, amikor szerintem is volt, bár most nem volt tojcsis a nyákom...egyszerűen csak az elmúlt 9 ciklus tapasztalata alapján gondolom, bár eddig mindig a 9-11. nap volt az ovum...de ez a hónap valahogy egy kicsit más...alacsonyabb hő...későbbi ovu?
advisory
2013-08-14 06:46:54

Ennek se mostanában örültem...
Végre megjött 8 nap késéssel, ebben a hónapban megyek hormonvizsgálatra, remélem minden rendben fog menni, és nemsokà én is feltólthetem a pozi tesztem:)
A babásoknak, boldog babavárást, mi meg csajok...hát kitartást.
Szép napot mindenkinek:)
Moha13
2013-08-13 22:39:20

Vaníliavirág
Üdv itt, jó görbevezetést és mielőbbi babásodást. :)

Adry03
Kellemes alkotást! :)

KatkaManó
Hiába koncentrálok bármire is...úgy tűnik. Na, majd most nem koncentrálok...meglátjuk. :)
plumeria14
2013-08-13 22:08:32

Egy érdekes idézet így estére: "Te tudod, hogy miért vágysz arra a valamire annyira nagyon? Biztos, hogy boldogabbá tenne? Az Élet soha semmit sem vesz el tőled vagy tart távol azért, mert neki most ahhoz van kedve.. Jöjj rá az okára, és jó lesz. Vedd le a szemedet egy picit erről a valamiről, és lásd meg, hogy mi a baj.. Lehet, hogy még tanulnod kell, érned, fejlődnöd. De egy biztos: mindig az jön, aminek jönnie kell."
Remélem, egyszer mindannyiunk életében eljön az a pillanat, amikor már nem kell a miérteken gondolkozni...mert egyszerűen velünk is megtörténik...és mi is átélhetjük azt a csodát, amire annyira vágyunk...de ne siettessünk semmit, mert jön, aminek jönnie kell :)
Adry03
2013-08-13 21:50:54

Sziasztok !

Moha

Sajnálom, de 1x csak összejön.

Netty

Gratulálok !

Részemről lassan kihűlök. :) Szerintem hamarosan itt az ovu. Szerencsére a férjem már haza felé tart. Valószínű holnapra meg is érkezik úgyhogy este valamit alkotni kéne. :))
Anda78
2013-08-13 21:00:53

Sziasztok lanyok. Van koztetek parlagfu allergias? Voltam allergologusnal, azt mondta, hogy gyogyszert nem szedhetek, felirt homeopatias bogyot, de nem hat. Viszont durvulnak a tuneteim, ejszaka mar nem aludtam, kesz vagyok. :( ezt nem fogom igy birni. Mit lehet ilyenkor szedni? Fujni? Aki tud segitsen. Koszonom.
Dzsudzsa
2013-08-13 20:21:56

Netty9!
Én este 8-ra értem haza. Dolgoztam. Már tudok. Nekem az első 2 hét volt nagyon nehéz. Fejfájás, szédülés, teljes erőtlenség. Mostanra maradt a folyamatos émelygés. Kissé fáradékonyabb vagyok, de ezt leszámítva bírom a strapát :)Nagyon várom a pénteket, hogy minden rendben legyen, végre legyen szívhang. Nekem 6 hét 5 naposan csak petezsák és szikhólyag volt. Az orvosom szerint fiatalabb a terhesség, mint én gondolom. Ami szerintem nem lehet, mert én látom a grafikont. Majd kiderül!!!! Türelmetlenül várakozunk :)
Ismét gratulálok! És kívánom, hogy minél többen kövessenek mihamarabb!!
KatkaManó
2013-08-13 19:43:46

Netty gratula !!! :)
Moha13 fel a fejjel. pedig nagyon szurkoltam. De most már koncentrálj a csúnya görbékre hátha az a nyerő :)
Egyszer mindenkinek sikerül :)
Vaníliavirág
2013-08-13 16:39:26

Sziasztok!
Néhány hete már olvaslak titeket, és olyan jó, mikor valakinek pozitív lesz a teszt!
Netty gratulálok neked!
Mindenki másnak pedig kitartást!
Mi még csak most harmadik hónapja próbálkozunk, mégis remélem hamarosan összejön.
Csatolom a görbémet, az enyém is érdekes az alacsony hő miatt.
Moha13
2013-08-13 16:12:04

Netty9
Köszi, hogy írtál a reményhozó fórumba, de lécci csatolj görbét is, mert az lemaradt...köszi. :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!