Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Ritus, nekem is "egyenesem" van :)(Pár lappal hátrébb)
Dia1984
2013-08-13 13:03:42
Sziasztok Lányok!
Netty, hatalmas gratula!!!! :))))
Ritus, teljesen normális az egymás utáni azonos hőmérséklet. Nézz vissza néhány napot a fórumon, és meglátod másnál is van ilyen. Egyébként szép a görbéd! Te lehetnél a 3. (ha jól számolom) pozitív tesztelő ebben a hónapban.
Én még mindig csak vegetálok egy tényleg vacak görbével.
Plumeria, te kérdezted, hogy mikor szokott lenni az ovum. Hát, sajnos nem tudom. Ez a második teljes hónapom, hogy nézem. Előző hónapban sem voltam meggyőződve róla, hogy volt. A rendszer ugyan betette, de semmi jele nem volt (nyák, pozi ovu teszt, stb.)
El vagyok keseredve, lehet tényleg igaza volt a dokimnak, hogy nincs PÉ-m?? :'(
És még el sem tudok hozzá menni, mert angolosan távozott 1,5 hónap szabir.
Dzsudzsa
2013-08-13 13:01:51
Bubuka27!
Köszönöm a biztatást! Hát, jobb, ha az én vérnyomásomat sem mérik meg addig :)Idegőrlő ez a várakozás. Pénteken kiderül. Szerencsére a hőm fent van, a gyomrom émelyeg, a melleim érzékenyek és kimondottan zavar egy-két étel. Döbbenet, de a szénsavmentes vizet nem tudom lenyelni, csak a szénsavasat :))) Idáig pont fordítva volt.Most dolgozok, és próbálok nem erre gondolni percenként:))
Netty9!Gratulálok!
Tudom nagyon nehéz, de a példámból okulva, jobb minél később menni. Vagy menjél el 5 hetesen. Ott az orvos megnyugtat, hogy méhen belüli a terhesség, majd azt követően 3 hét múlva. Így talán nem lesz az a bizonytalanság, mint nálam.
Szívből gratulálok!
Kívánom, hogy ha már így megtörted a babátlan időszakot, sokan kövessenek!!!!!!
kbettina
2013-08-13 12:56:38
Adrienn:köszi!
Ritus1979
2013-08-13 12:55:09
Sziasztok!
Szerintetek mit mutat a görbém? Volt már valakinek olyan, hogy egymás után több napon is ugyanannyi volt a hőmérséklete? Ilyen görbém még sosem volt.Csütörtökön van itt az ideje a nemvártnak. Reménykedem ....
Szilvia1980
2013-08-13 12:37:35
Sziasztok Lányok!
Netty9:GRATULÁLOK!!!
adrienn128
2013-08-13 12:24:47
Veroni, akkor neked is olyan évfordulós ajándékot kívánok, mint Nettynek - nála bejött, remélem, nálad is :)
Kbettina, nekem se mindig ugyanakkor van az ovum, általában a 13. napon van, de volt, hogy a 10. napon, és olyan is, hogy a 14. napon volt. Ha a "szívecskék" jók voltak, akkor szuper :)
kbettina
2013-08-13 12:14:08
Adrienn: ezt nem tudom hogy ovum volt-e.nem szoktam érezni, de múlt hónapban 18.án volt.Nektek is van olyan hogy nem ugyanakkor van???ha ovum volt akkor viszont nagyon jók a "szivecskés" időzítéseink itthon :) :)
jniki82
2013-08-13 12:12:51
Netty nagy GRATULA!!!!:)
veroni07
2013-08-13 12:10:25
Holnap én is tesztelek ha a hőm nekem is 37 fölött marad:)!