Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
mirmite: sajnálom,én úgy biztam benne hogy most... És csodásan optimista vagy... Hát a nők nagyon erősek!Én megint bizakodni kezdtem,pedig már sokszor megfogadtam h nem fogok! Köszi a drukkot!Plumeria neked is köszi megegyszer. :)
Moha13
2013-08-24 22:34:27
Mirmite
Sajnálom...én annyira bíztam benne...minden nap megnéztem, milyen szép a görbéd...
Plumeria14
Hát, holnap reggel kiderül volt-e már ovum...mert volt már egy olyan hónapom, ahol a 12. napon volt.
Mirmite
2013-08-24 22:22:49
Kbettina
Írd ki magadból mi meghallgatunk:)
No para ez tényleg lehett beágyazódás:)
Megy a drukk Neked!
Moha13
Minden ciklus más és más,erre már rájöttem ebből a 7 hőmérőzős hónapból.Eddig nem volt de most lehet hogy ez ovus vérzés:)
Plumeria14 Adry03 Kbettina
Most Ti jöttök:)Hajrá!
Megy a drukk!
Mirmite
2013-08-24 22:16:49
Megint kiderült a szép görbe magas hő még semmit nem jelent:(
Jobb volt mikor előtte 1-2 nappal leesett a hőm akkor legalább már fel tudtam rá készülni:)
Megyünk tovább!!!:)
plumeria14
2013-08-24 21:39:31
kbettina
Nem, nem késő…a beágyazódás a 7 és 12 nap között bármikor lehet.
http://piszenpisze.hu/terhesseg-jelei/megtermekenyites-beagyazodas/
Anda78
2013-08-24 21:03:43
Sziasztok. Aktiv olvasotok vagyok, es mar egyszer hozza is szoltam. :) vezetem en is mostmar kb egy honapja a homet. Bar ezt nem veszem most alapul, mert szerintem nem jo a homerom, majd cserelek elemet benne, ha megjon, amugy Kb keddre nem varom. Szeretnem megkerdezni, hogy a pg53 itt ovulacios tesztnek szamit, vagy csak az lh teszt? Szorgalmasan toltogetem a rublikat, mert azt van amikor napi tobbszor is megnezem nyalbol. 5 napja pafranyt mutat nyalbol, egesz nap, viszont cervixbol nem. Fura.
kbettina
2013-08-24 20:35:44
plumeria: nem tul késő a beágyazódás ezen a napon? Annyira kedves vagy hogy hozzászoltál!! Köszi:)
Csilla27
2013-08-24 20:16:44
Dia!Köszönöm szépen a könyvet!!!Már olvasom :)
Üdv. Csilla
plumeria14
2013-08-24 18:40:26
Moha13,
szerintem ovud egyértelműen csak ezután lesz, az is lehet, hogy holnap hajnalban és ezt jelzi most a vércsepp...ilyet még én sem tapasztaltam soha, de nem gondolom, hogy az együttléttől lenne...lehet, hogy most másképp jelez a szervezeted...a nyák mit mutat?
Moha13
2013-08-24 18:06:14
Lányok!
Ma vagyok a 12. dpo-n. 2 napja ovutesztelek, eddig negatív, ma reggel és most este is negatív, bár, már megjelent halványan a második csík.
Képzeljétek, az előbb azt vettem észre, hogy nagyon enyhén véres lett a wc-papír, megnéztem, és tényleg van néhány csepp vér a nyálkámban...nekem még sosem volt ilyen, bár tudom, hogy középidőben van, akinél ez az ovu jele.
Most nem értem, hogy ha az ovuteszt még negatív, akkor hogyan lehetne ovu, vagy ha ovum volt, és ezt jelzi a vércsepp, miért nem jelezte tegnap az ovuteszt?
Esetleg lehet, hogy a reggeli együttlét nyoma? De ez is furi lenne, mert ettől sem szokott ilyenem lenni.
Valakinek tippje?