Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Szeretném ha megnéznétek a görbém és megírnátok a véleményetek.
Röviden a történetünk:
Már több mint 1 éve próbálkozunk de kb most 4 hónapja kezdett el velünk a doki foglalkozni. Nekem magas volt a Prolaktin szintem (Bromocriptint kaptam rá) de már rendben van a folyamatos gyógyszer szedés mellett. Páromnál meg sajnos kevés mozgó "anyagot" állapítottak meg. Tesójánál is ez volt a helyzet és annó a dokija azt tanácsolta hogy kezdjen el szedni egy bizonyos HRI-Vitalion nevű étrend-kiegészítőt, és az majd "helyre állít" mindent.Nekik már 4 éves a 2. baby ezzel a vitaminnal. Most Párom is szedi lassan 3 hete. Röviden ennyi, köszönöm előre is ha olvassátok és véleményezitek. Jóccakát és további sikeres babavárást minden Csajszinak.
kbettina
2013-08-25 23:14:11
Ha fél órával elöbb kelek az befolyásolni fogja a hőm?
Moha13
2013-08-25 22:12:20
Anda78
Hát ez az. Meg elvileg az LH-csúcs az, ami megrepeszti a tüszőt. Na, nem tudom. Meg most nem is értem, hogy nálam miért nem mutat pozitívat, amikor a görbémen egyértelmű minden ciklusban az ovu...
Most is totál negatív, az előbb néztem. Most már csak akkor látom a második csíkot, ha nagyon akarom...érdekes ez most...
Anda78
2013-08-25 21:33:08
Moha
Ezt elirtak, biztos nem akkor van, minden ovu teszt pozitivva valasa utan reped meg. Es ekkor kell egyutt lenni. En mindenhol ezt olvastam. Utolag mar mit tudnank csinalni?!
Moha13
2013-08-25 20:59:18
Ezt találtam az előbb:
"Kedves doktor úr!
Mai napon végzett ultrahang vizsgálat 19x25 mm-es folliculust állapított meg. A párhuzamosan otthon végzett ovulációs teszt még mindig negatív. Utóbbi tévedhet? Illetve mekkorára nőhet még meg a tüsző ovulációig?
A tökéletes időpontra várva,
üdvözlettel:
Tamara
Kedves Tamara! 3 cm-ig simán megnőhet és a teszt csak a repedés után válik pozitívvá. Szeretettel üdvözli Hamvas Ferenc "
Most akkor tényleg nem értem. Eddig úgy tudtam, az ovuteszt előre jelzi a tüsző megrepedését...ezek szerint mégsem? Miért mond/ír minden doki mást erről? :O
Adry03
2013-08-25 19:51:14
Sziasztok !
mirmite
Sajnálom. Majd talán a következő hónapban...
Én most görbét nem csatolok, mert tegnap esküvőn voltunk és egész éjjel buliztunk. Persze mérni sem nagyon tudtam. Ráadásul a fél napot átaludtam. Remélem holnapra helyreállnak a dolgok.
Kira84
2013-08-25 18:23:10
plumeria14 .. Hát igen az biztos hogy elég furcsa most ez nálam,én is nagyon hosszúnak tartom ezt a ciklusom mivel max 35 napos szokott lenni .Annál tovább csak akkor volt amikor babás voltam,viszont a teszt még mindig nega igy viszont nem várok és a jövőhéten elmegyek a nő dokihoz és kérek időpontot.Igzából én már a pajzsmirigyre is gyanakszom nem e azzal van a baj...Ja még annyi hogy ma is csak egy két csepp volt a nyákban alig észrevehető volt a papíron...Kezdek félni nem e valami komolyabb bajom van...
Csilla27
2013-08-25 18:14:51
Fáj a fejem egész nap,hányingerem is van.Holnapra nem várom.Nem tudom hogy mire utalhat ez.Nem szokott fájni a fejem csak nagyon ritkán....meg ez a hányinger...alig ettem ma emiatt.
Szép vasárnap estét mindenkinek!
Moha13
2013-08-25 17:52:27
Köszönöm a reagálásokat, ötleteket! :)
Vaterás ovutesztet használok, és mivel már a múltkor is csak tendencia látszódott, igazából sosem volt pozi, annak ellenére, hogy a görbén egyértelműen látszódott, most 20-as érzékenységűt rendeltem (ProMatris a márkája), de úgy tűnik, ez sem okés nálam.
A hámsérülésre azért nem gondolok, mert tegnap nagyon sok nyálkám volt, amikor együtt voltunk, és nem közvetlenül utána jelentkezett, hanem órákkal később...meg egyébként sem szokott nálam ilyen lenni. Régebben (2-3 éve) ritkán előfordult, de akkor nem ilyen élénkpiros volt, hanem barnás, és a nőgyógyásznál rákérdeztem, azt mondta, hogy lehet kisebb hámsérülés miatt. de ilyenem sem volt már nagyon rég.
Na, holnap meglátjuk, merre indulok. :)
capri
2013-08-25 17:42:04
Moha,
nem lehet, hogy együttlétkor lett egy kis hámsérülésed, és attól van a vérzés? (Nekem előfordult már ilyen.)
Ha csak egyszer fordul elő és nem erősödik (és elmúlik), szerintem nem kell aggódnod miatta.
Szeretném ha megnéznétek a görbém és megírnátok a véleményetek.
Röviden a történetünk:
Már több mint 1 éve próbálkozunk de kb most 4 hónapja kezdett el velünk a doki foglalkozni. Nekem magas volt a Prolaktin szintem (Bromocriptint kaptam rá) de már rendben van a folyamatos gyógyszer szedés mellett. Páromnál meg sajnos kevés mozgó "anyagot" állapítottak meg. Tesójánál is ez volt a helyzet és annó a dokija azt tanácsolta hogy kezdjen el szedni egy bizonyos HRI-Vitalion nevű étrend-kiegészítőt, és az majd "helyre állít" mindent.Nekik már 4 éves a 2. baby ezzel a vitaminnal. Most Párom is szedi lassan 3 hete. Röviden ennyi, köszönöm előre is ha olvassátok és véleményezitek. Jóccakát és további sikeres babavárást minden Csajszinak.