Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Dia1984
2013-08-23 22:29:49

Sziasztok Lányok!

Elvileg mindenkinek átküldtem a könyvet. Ha véletlenül valait kihagytam (vagy nem ment át), legyen szíves jelezze és újra próbálozom.

MRitu, neked is újra küldtem.

Szép, összebújós estét mindenkinek! :)

Dia
plumeria14
2013-08-23 22:08:19

Kira84,
akkor a napokban el kell dőlnie...várj még néhány napot és ha nem jön meg, akkor tesztelj újra!
Kira84
2013-08-23 22:07:26

kbettina Ma reggel csináltam de negatív volt...
Kira84
2013-08-23 22:06:43

plumeria14 .Szia az utóbbi 3 hónapban mindig 31 és 35 között volt,ma volt egy kis rózsaszínes váladék de semmi más.Csináltam tesztet 25 ös Gabrielt de nega volt..
plumeria14
2013-08-23 21:47:59

Mirmite,
szerintem is 1 nappal korábban volt az ovud. Nagyon drukkolok neked, hogy holnap se legyen semmi és baba legyen a dologban. Mikor tervezel tesztelni?
Mirmite
2013-08-23 21:44:02

Plumeria14

Az az igazság hogy Én 1 nappal előrébb tenném az ovumat,
ott is volt előszőr aztán a rendszer tolta ki egy nappal:)
Általában 14 naposak a luteálisaim,tehát ma van a 13 nap
de szerintem 14.Előtte minimum 1 nappal de inkább 2-3-al
le szokott esni a hőm.Most még fennt van de szerintem holnap minden kiderül:)Várom is meg nem is a holnap reggelt:)
plumeria14
2013-08-23 21:27:44

Tündérke
A pajzsmirigyedet is nézték? Azt olvastam, hogy ez okozhatja a túl alacsony vagy túl magas hőmérsékletet. Inzulinrezisztencia vizsgálaton voltál már? Én most ezt fontolgatom, mert a munkaorvosunk ajánlotta és ez is okozhat meddőséget. Írtad, hogy már 3 éve próbálkoztok, így ennek is célszerű lenne utánajárni. A sperma elleni antitestet nézték nálad? Van olyan, hogy a méhnyaknyák nem engedi át a spermiumokat, mert idegen testként érzékeli és védekezésképpen megöli őket.

sangria
Szerintem hozzád hasonlóan a legtöbb nő először magát kezdi el hibáztatni, magában keresi a hibát, amiért nem sikerült teherbe esnie. Sajnos a férfiak ugyanolyan százalékban járulnak hozzá a sikertelenséghez, de ők nehezebben veszik rá magukat a vizsgálatra, ami nem is fáj…

Kira84
Továbbra is érdekes a görbéd, de ovu sajnos még mindig nem látszik rajta…Már biztos írtad, de elfelejtettem, hogy általában hány naposak szoktak lenni a ciklusaid?

jarókriszta
Az igazat megvallva én még nem hallottam olyat, hogy egymás után 5 átfújást csináljanak. Szegénykém, ha jól emlékszem, akkor az első után nagyon panaszkodtál, és rosszul is lettél utána.
KatkaManó
2013-08-23 21:06:01

Sangria igazán nincs mit :)
Az az igazsàg hogy 2 teljesen egészséges párnak is 25% esélye van hogy egy adott hónapban sikerül a baby. ( ha jól tudom )
Ha meg nem tökéletes valami akkor az esély még kevesebb....
Vaníliavirág
2013-08-23 19:50:01

köszönöm a válaszokat!
Moha sztem úgy lesz ahogy te írtad, az pont stimmelne..
kbettina
2013-08-23 19:36:03

kira:reggel csinálj egy tesztet!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!