Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kira84
2013-08-23 19:22:23

Na lányok,a ma reggeli mérésem csak 36,5 lett ezért mégis csak felvezettem a tegnapi és az azelőtti mérést is,és a redszer szerint nem is volt peteérésem.Ami már volt tegnap és ma is egy minimális rózsaszínes váladék de azon kívül semmi .Tegnap este már úgy fájt a hasam hogy azt hittem megjön de nem...Én már nem értem..
sangria
2013-08-23 18:42:38

Sziasztok!

Jó régen nem írtam, a nyár folyamán próbáltam kicsit elengedni a témát, fórumot se nagyon olvastam, hőmet is össze-vissza mértem (naná, szabadság alatt nem fogok 6-kor kelni emiatt), az avivát is szüneteltettem, ez utóbbit mondjuk sajnálom.

Az én vizsgálataim folyamatban vannak, sajnos a férjem eredményei nem túl jók, nála is úgy tűnik, hogy a fiúk kevesen vannak, és még ők is lusták :-S Tulajdonképpen ezért is írok, mert többen írtátok, hogy nálatok is ez a helyzett.
(Őszintén szólva én mondjuk nem is nagyon értem, hogy mért van az, hogy még az x millió sem elég, mikor elvileg csak egy kell, hát nem?? :-) Ha csak 5-6 db lenne, azt már lehet, hogy aggasztónak találnám..)
Azért még reménykedek, hogy csak a vizsgálat előtti hétvégi bulin elfogyasztott nem kevés alkohol tizedelte meg az állományt (szerintetek ilyen lehet?), de egyébként is szeretném, ha máshol is megvizsgáltatná őket, sajnos elég sokat olvastam már a meddőség-iparról..

Eddig mondjuk meg sem fordult a fejemben, hogy esetleg ne én lennék az oka a 1,5 éves sikertelenségünknek, sajnos nagyon sokat hibáztattam is magam emiatt, de valahogy most nagyon-nagyon elkezdtem reménykedni, hogy nálam minden rendben lesz, egy kis vitamin a férjnek és kész.
Agria, Katkamanó felírtam a vitaminokat, amiket ajánlottatok, köszi szépen!

Bocs a hosszúságért, sajnos ha elkezdek írni, nehezen hagyom abba:-) Szerencsére beszédben nem vagyok ilyen.
Moha13
2013-08-23 18:40:15

Tündérke
Akkor tényleg érdekes. De ez persze nem jelenti azt, hogy nem okés.
Az ovuteszt mikor mutatott pozitívat ebben a ciklusban?
Tündérke
2013-08-23 18:38:22

Igen használok ovu tesztet is ,meg a PG /53 ovulációs mikroszkopót
Tündérke
2013-08-23 18:35:31

plumeria14, igen betartom ,innen lestem el hogyan kell : http://babaravarok.megnezem.hu/index.php?pageid=15821 , minden reggel 04:40 -kor mérem ahogy cseng az ébresztő már nyúlok is a lázmérőért ami oda van készítve közvetlen az ágy mellé, és nyelv alatt mérem 5 percig.Az orvosom még nem látta ,majd szeptemberben megyek hozzá megmutatom neki akkor lesz a második inszeminációnk.Hormonvizsgálatok ,átjárhatósági vizsgálat,a páromnál is maximálisan rendben van minden.
jniki82
2013-08-23 18:34:54

Lányok a méréssel kapcsolatban!Én ne tudom mindig ugyanakkor mérni, mert 3 műszakban dolgozom.de nekem sincs olyan érdekes görbém mint Tündérkéé!
Moha13
2013-08-23 18:30:17

Tündérke

Én is várom plumeria14 kérdéseire a választ, mert tényleg furi a görbéd. Ovutesztet használsz?
Moha13
2013-08-23 18:26:42

Mirmite
Nagyon szorítok...:)
Egyébként mikorra nemvárod? Mert ahogy elnézem, akár korábban is lehetett az ovud, csak mivel lassan emelkedett, a rendszer későbbre pakolta...:)
plumeria14
2013-08-23 18:21:01

Tündérke,
azt elfelejtettem megkérdezni, hogy milyen vizsgálatokat csináltak nálad? A doki erre mit mond?
plumeria14
2013-08-23 18:20:05

Tündérke,
betartod a hőmérőzés "alapszabályait"?
1. ébredéskor kell mérni,mielőtt kikelsz az ágyból vagy bármi mást csinálsz
2. ugyanabban az időpontban kell mérni minden nap
3. mindig ugyanott kell mérni, nyelv alatt vagy hüvelyben(hónaaljban nem jó)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!