Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Mirmite
Nagyon sajnálom és megértelek…a múlt hónapban nekem is ez volt…szerintem is jobb, ha van előjele a mensinek, minthogy feleslegesen beleélje magát az ember. Kitartás, ne add fel, mert mindenkinek eljön az ideje, akkor, amikor Ő jónak látja!
Kira84
Érdekes a görbéd és nekem nagyon hosszúnak tűnik már a ciklusod. Vagy ez nálad normális? Ha nem, akkor szerintem mindenképpen menj el dokihoz, mert ez az ugráló hő utalhat valamire.
jniki82
Én is használom a fertilityfriend-et, de nálam minden jól működött ma. Próbáld meg újra!
kbettina
Szerintem tök jó, hogy elkezdett újra emelkedni a hőd. Légy türelemmel az elkövetkező néhány napban. Szerintem csak akkor tesztelj, ha már késett néhány napot, előtte nincs értelme.
Én is használtam a pg53-at, de nekem soha nem mutatott páfrányt és szerintem elég macerás, ezért eltettem a fiókba.
Moha13
Úgy látszik, hogy ebben a hónapban másként üzent a tested.
Én ma így:
jniki82
2013-08-25 10:01:15
Moha,
tényleg igazad volt már működik a fertility, bevittem az adatokt!
pg53-on én is gondolkodom, megfogadtam a múlt hónapban ha nem jön össze a baba akkor veszek egyet, de még nem jutottam el addig!Már nem tudom mi kellene még, hogy sikerűljön is, mert a múlt hónapban aztán tényleg minden beleadtunk, minden 2. nap együtt voltunk a mensi után rögtön 2,5 hétig, utána sajna beteg lett a párom!
Szóval már tanácstalan vagyok!!!!
Moha13
2013-08-25 09:51:38
jniki
A fertility-n néha előfordul, hogy nem rögzíti az adatot, én ilyenkor visszamegyek kb. 10 perc múlva és akkor már ok. Lehet, hogy túlterhelődik néha.
Én ma így. Kicsit emelkedtem, most megint a holnap lesz érdekes, mert ha tovább emelkedik, akkor tényleg tegnap volt ovum, ovus vérzéssel, ami nálam még soha nem fordult elő...és negatív ovuteszttel, amit nem értek. Na, egyszer minden kiderül...:)
kbettina
2013-08-25 09:50:14
Anda78:
pg53 is ovulációt mutat, úgyhogy szerintem az is jó.De ez csak az én véleményem.Én nem használok semmit.Nyákot figyelem,meg ha sikerül összehozni akkor a 8. naptól minden másnap együtt vagyunk.:)
De régen gondolkodtam hogy beszerzek én is egy pg53-at.
Aztán valahogy elmaradt.:)
Többiek??!! Mi a véleményetek a pg 53-ról??
kbettina
2013-08-25 09:44:47
Kira: a végeredményre már mindenki kiváncsi szerintem :)
Plumeria: nézd a görbém, itt a folytatás :)
szerinted?
jniki82
2013-08-25 09:15:00
Sziasztok!
Mirmite sjnálom, azt hittem Te leszel a következő szerencsés, de maj ez a hóníp!!!
Kira mostmár nagyon kíváncsi vagyok a végére remélem happy and lesz!
Lányok nem tudom, hogy melyikőtök írta, hogy használja a Fetilityfriend oldalt.Én is használom és ma valamiért nem jó, egyszerűen nem rögzíti az adatokat!
Csak nálam rossz vagy az oldallal van hiba?
Én ma így állok, semmi érdekes egyenlőre!
Kira84
2013-08-25 06:44:11
Ma így álok.... Hát elég érdekes hogy mi lesz ebből.....
Moha13
2013-08-24 23:04:24
Csináltam most este is egy ovutesztet, totál negatív...reggel legalább látszódott a második csík...most semmi...most akkor...nem értem.
Moha13
2013-08-24 22:44:28
kbettina
:)
Remélem, szeptemberben a gratulációt is ilyen szép egyszerre írjuk majd Mirmitének... :)
Neked meg megy a drukk...:)
kbettina
2013-08-24 22:41:44
Moha:milyen egyformán fogalmaztunk, mire telefonon begépeltem a hozzászolásom,addigra te már megelöztél :)
Nagyon sajnálom és megértelek…a múlt hónapban nekem is ez volt…szerintem is jobb, ha van előjele a mensinek, minthogy feleslegesen beleélje magát az ember. Kitartás, ne add fel, mert mindenkinek eljön az ideje, akkor, amikor Ő jónak látja!
Kira84
Érdekes a görbéd és nekem nagyon hosszúnak tűnik már a ciklusod. Vagy ez nálad normális? Ha nem, akkor szerintem mindenképpen menj el dokihoz, mert ez az ugráló hő utalhat valamire.
jniki82
Én is használom a fertilityfriend-et, de nálam minden jól működött ma. Próbáld meg újra!
kbettina
Szerintem tök jó, hogy elkezdett újra emelkedni a hőd. Légy türelemmel az elkövetkező néhány napban. Szerintem csak akkor tesztelj, ha már késett néhány napot, előtte nincs értelme.
Én is használtam a pg53-at, de nekem soha nem mutatott páfrányt és szerintem elég macerás, ezért eltettem a fiókba.
Moha13
Úgy látszik, hogy ebben a hónapban másként üzent a tested.
Én ma így: