Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anda78
2013-08-25 13:41:54

Plumeria igen, probalom beloni az ovut, es arra az idoszakra koncentralni. Bar veletlenul, de ebben a honapban is jo volt az idozites. 35 evesek vagyunk mind a ketten. Februarban amugy teherbe estem, csak genetikai javallatra 16 hetesen kivettek. Ez is kozre jatszik abban, hogy nagyon szeretnem. Furak a ferfiak, az teny. :) mind a kettonket megviselte ez a dolog, emiatt sem ertem meg, hogy o miert nem "erolteti". Na mindegy, akkor jonnek a praktikak.

Szerintetek, aug 10 es 13 kozotti ovus sikeres teherbe esest mar ki kellene mutatni a tesztnek?
Aki hasznal ovu tesztet, kerem irja le, hogy milyet hasznal. Koszonom. Ja, es legyszi szoljatok, ha ezek a kerdesek nem ebbe a forumba valoak.
plumeria14
2013-08-25 11:55:21

Anda78
A „nem vagyok tenyészbika” hozzáállás nekünk is megvolt az elején, de majd szép lassan alábbhagy. Jó lenne, ha be tudnád lőni, hogy mikor van az ovud, mert akkor elegendő csak a termékye napokon (előtte 3-4 nap és az ovu napja) együtt lennetek, azt meg csak kibírja….Egyébként ezegyáltalán nem szép a férfiaktól! Azt kell vele megértetni, hogy persze akkor a legjobb a szex, amikor az ember kívánja, de ha eldöntöttétek, hogy babát szeretnétek, akkor neki is tenni kellene értene…azért csak nem olyan borzalmas, amit kérsz tőle, hogy azokon a napokon is legyetek együtt! ha Ha jönni akar úgyis jön, csak akkor igaz, ha a megfelelő időpontban vagytok együtt. A nő ugyanis minden hónapban csak 24 óráig termékeny, a pete kiszabadulásától számítva és akkor a kis katonáknak már ott kell várakozniuk…Nem akkor megyünk csatába, amikor az egyetlenegy kiszabadult petesejt már a láthatáron sincs…Megkérdezhetem, hogy hány évesek vagytok?

capri
A pasik sokkal lazábban veszik az egészet, mondhatnám azt, hogy ezt az egészet nem értik, nem munkálkodnak bennük az anyai ösztönök. Szerintem mindig a nő az, aki eldönti, hogy mikor áll készen az anyaságra. Nekünk se ment könnyen, de én nem csinálok ebből problémát, én mindig közlöm a párommal az ovuteszt eredményét, sőt néha meg is mutatom neki, hogy nézd csak milyen erős a két csík, sőt, néha ő kérdezi, hogy hogy állok hőügyileg, hol tartunk, van-e már bent valaki, stb. Szerencsére már magától veszi a lapot, mert a múltkor csak annyit mondtam neki, esti kutyasétáltatás közben, hogy estére van egy jó programon és ő már tudta, hogy mire „célozgatok”. Sajnos, amikor megjön és én el vagyok keseredve, azt még nem igazán tudja hogy kezelni, mondtam neki, hogy ilyenkor mondjon nekem okosakat, de azt felejtse el, hogy ne görcsöljek, mert attól a falnak megyek.
Mirmite
2013-08-25 11:29:07

Kira

A te eseted most a legérdekesebb:)
Kiváncsi vagyok mi lesz belőle!Reméljük egy kis csoda!
Várjuk a fejleményeket:)
Mirmite
2013-08-25 11:26:29

Sziasztok lányok!

Köszönöm az együttérzést:)
Már minden oké,tegnap kicsit ugyan félre állt a szám de így közel 30 hónap után csak így lehet tovább menni:)Ha máshogy fognám fel már a zárt osztályon lennék:)

Anda78,mi nők sok csábítási trükköt ismerünk,mindet be kell vetni:)Hál istennek sz én férjem partner benne inkább akkor húzza el a száját ha azt mondom majd holnap(a 2 napozás miatt).HIHI:)

Kbettina,Plumeria,Anda

Továbbra is megy a drukk!

Mára persze már leesett:)
capri
2013-08-25 11:23:04

Anda78,
én/mi is hasonló helyzetben vagyunk szerintem. Párom is azt mondja, nem szabad rágörcsölni, a baba jön, amikor jön. Én nem is nagyon kötöm az orrára, hogy épp ovu körül vagyok. Nem akarom, hogy úgy érezze, csak azért akarok vele együtt lenni, hogy - csúnyán kifejezve - gyereket csináljon nekem. :-) Kétszer voltam uh-n 13-14. napon, akkor mondtam neki, hogy az orvos azt mondta, most kell együtt lenni. Abból nem is volt gond, de azért minden hónapban ezt nem akarom eljátszani.
Ja, makacsságban az én párom szerintem verhetetlen. :-D
A pasiknak biztos könnyebb, ráadásul páromnak már van egy nagy fia, és amennyire fiatalok voltak akkor, tuti nem volt tervezett gyerek...
Na mindegy, hidd el, nekünk is sikerülni fog! Én most szerintem egy kicsit lazábbra vettem a dolgot. Bár így mensi idején ezt könnyen mondom... :-)
Anda78
2013-08-25 11:07:44

Kbettina.
En szerintem meg egy honapot lh tesztelek, veszek egy honapos adagot, ha azzal sem jon ossze, akkor majd kitalalok valamit. + pg 53. Az a baj a ket napos osszebujassal, hogy a parom, ugy van vele, hogy ha jonni akar ugy is jon, o nem akar akkor egyutt lenni amikor "kell". Nem tenyeszbika. Sajnos eleg makacs ezen a teren. Azert biztam benne nagyon, hogy most osszejott, mert az lh tesz szerint pont jokor voltunk egyutt. Bulibol jottunk haza, es osszebujtunk, tok jol jott ki, de hat nem csinalhatok minden 2. Nap bulit, vagy csabitasi ritualet. Ugy is rajon, es mar volt, hogy rajott, hogy miert akarok ramaszni. Amugy ne ertsetek felre akar o babat, nagyon sokat beszelunk is rola. De Nagyon el vagyok keseredve emiatt, en mar nagyon szeretnem. Turelmetlen vagyok, nem tudom lazan kezelni. Itt senkinek nincs ilyen problemaja?

Amugy nekem is ilyen folyasom van most,de nem olyan sok mint ahogy te irod, vizszeru, kremszeru, picit darabos.
kbettina
2013-08-25 10:38:31

Jah lemaradt a kerdesem : tegnap is és ma megjobban azt vettem észre h elég sok vizes-kicsit kremes folyásom van.nem tudom h máskoris szokott e lenni ekkortájt, valahogy nem tünt meg fel. Na ez mi lehet?
kbettina
2013-08-25 10:29:14

köszi a tanácsokat,és a drukkokat :) tesztelésen nem gondolkozom!nem szabad! :)
Anda:hát ha nem érzed biztosnak a pg t ,akkor vegyél eldobhatóst. Ha én ovutesztelnék akkor megzakkannék.igy is roncs vok sokszor a sikertelenségektöl. De a kettö naponta együttlétet még alkalmazhatjátok :) mióta próbálkoztok? Jah és nincs mit megköszönni :)
capri
2013-08-25 10:14:14

Sziasztok!
Mirmite, sajnálom... :-( De úgy van, ahogy írod, megyünk tovább!
Plumeria, kbettina, ugye lesz még pozitív teszt augusztusban?! ;-)
Ovusoknak hajrá-hajrá! Ne bízzatok semmit a véletlenre! :-)
Anda78
2013-08-25 10:13:25

Kbettina
Koszonom, hogy irtal. :) nekem ez a honap kaosz. Gorbem szerint a mensi alatt volt ovum, az lh tesztem 11.en volt pozitiv, jonas napom 18. an volt. Pg 53 ossza vissza volt a honapban, most kb 5 napja pafranyos. Sajnos csak a pozitiv lh tesztkor voltunk egyutt. Terhes tesztem negativ. Most teljes tanacstalansag van, hogy a kovetkezo honapban mit csinaljak, melyiknek higgyek. Majus 30an volt egy ab, igy a nyakomra nem tudok hagyatkozni, mert eleg szaraz vagyok azota is.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!