Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Moha13
Én ezekre tudok gondolni:
-lehet, hogy az LH szinted most nem érte el azt az értéket, amit az ovu teszt kimutat.
-lehet, hogy a petesejt tegnap is próbálkozott a kiszabadulással, de csak ma sikerült neki.
-ovu után nem minden esetben emelkedik meg azonnal a hő, hanem szépen fokozatosan. Minden emelkedés emelkedés, még ha nem is olyan sok. Nekem is szép lassan menetelt fölfelé ovu után.
-én arra tippelek, hogy kiszabaduláskor van az ovus vérzés, bár ilyenem még sose volt, ezért nem is ástam magam bele annyira a kérdésbe.
Encii
Mivel elég sokáig és talán a legfontosabb időszakban nem mérted, így sajnos nincs mihez viszonyítani, mert lehet hogy az ovud is abban az időszakban volt.
Encii
2013-08-25 16:48:57
Sziasztok lányok! Én új vagyok itt,szeretném ha valaki kiértékelné a görbémet,mert nekem halvány lila gőzöm sincs róla hogy mi a jó,és mi nem.... Volt egy pár nap kiesés és nem mértem a hőmet ! Előre is köszönöm :)
Anda78
2013-08-25 16:31:47
Moha,
Nekem is ovu gyanus. En jobban hiszek a nyakban, mint hoben. Nekem pl a hom nem valtozott amikor az lh tesztem pozitiv lett. Bar nekem teljesz kaosz volt a honap, mint ahogy korabban is irtam. Annyi minden befolyasolja a hot. Szerintem most hajra. En a testemnek hinnek jobban mint egy tesztnek. Amugy milyen tesztet hasznalsz?
Moha13
2013-08-25 16:22:54
plumeria14
Csak akkor nem értem, miért volt negatív az ovuteszt...
És akkor elvileg ma meg kellett volna emelkednie a hőmnek. Ez az 1 tizedes szerintem nem igazán kiugró...
Most az ovus vérzés akkor van, amikor kiszabadul a petesejt, vagy már előtte is? Mert nem értem, hogyan lehetett tegnap is meg ma is...és ma több.
Bocs, hogy itt nyomulok a problémámmal, csak tényleg furi és a neten nem igazán találok erre megoldást...
plumeria14
2013-08-25 16:16:24
Moha13,
akkor minden az ovura utal...hajrá!
Moha13
2013-08-25 15:49:01
Plumeria14
tegnap és ma is tojcsis nyák. Ma reggel pl. kikeltem az ágyból és éreztem, hogy a combomra is jutott...volt bőven...:)
JA, meg tegnap picit puffadt volt a hasam, olyan "érzem a hasam" érzésem volt. Bal oldalon éreztem néha nyomást. De ezek gondolom bármi mástól is lehettek, nem akarom bebeszélni magamnak, csak nehéz, mert tudom, hogy ovuidőszak van és fokozottabban figyelek magamra...
plumeria14
2013-08-25 15:35:06
Moha13,
van esetleg más tüneted is a pecsételés mellett?
Moha13
2013-08-25 15:21:03
Ja és itt tartok:
Moha13
2013-08-25 15:20:42
Na, úgy tűnik, ma is vérzek...de most már nem csak a wc-papíron volt nyoma...szerintetek mi lehet? Ja és élénkpiros volt tegnap is és ma is, de az ovus vérzésről azt írják, barnás inkább...
Ja, és most már megint csak egyetlenegy csík van a ovuteszten...
Két napja volt ilyen, aztán tegnap reggel már volt második, de csak nagyon halványan, délután már semmi és ma is semmi...ez most akkor mi volt? :O
plumeria14
2013-08-25 13:46:04
Anda78,
ez attól is függ, hogy általában hány naposak a luteális fázisaid és hogy a beágyazódás pontosan mikor történhetett. Nekem mondjuk aug. 12-én volt az ovum és 28.-ára nem várom, de addig eszembe ágában sincs tesztelni. Az ovu napja meghatározható, de a beágyazódás nem. Valakinél gyorsabban, valakinél pedig csak lassabban emelkedik a HCG szint, így felesleges a korai tesztelés.
Én ezekre tudok gondolni:
-lehet, hogy az LH szinted most nem érte el azt az értéket, amit az ovu teszt kimutat.
-lehet, hogy a petesejt tegnap is próbálkozott a kiszabadulással, de csak ma sikerült neki.
-ovu után nem minden esetben emelkedik meg azonnal a hő, hanem szépen fokozatosan. Minden emelkedés emelkedés, még ha nem is olyan sok. Nekem is szép lassan menetelt fölfelé ovu után.
-én arra tippelek, hogy kiszabaduláskor van az ovus vérzés, bár ilyenem még sose volt, ezért nem is ástam magam bele annyira a kérdésbe.
Encii
Mivel elég sokáig és talán a legfontosabb időszakban nem mérted, így sajnos nincs mihez viszonyítani, mert lehet hogy az ovud is abban az időszakban volt.