Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
kira:sajnálom,de most legalább nem szenvedsz a kétségektől. Ez a ciklusod szerintem nagyon durva volt :(
kbettina
2013-08-26 18:08:49
plumeria:lehet igazad van,de mond meg nekem ,mások mért tesztelnek pozit már korán?! :( kétségbe vok esve.
Kira84
2013-08-26 18:04:22
Hát lányok 8-nap késés után ma elkezdtem barnázni reggel,most este meg már halvány piros de nem sok..Zuhanásba kezdett a hőm....
plumeria14
2013-08-26 17:50:55
kbettina,
azért mert ma negatív lett a teszted, az még nem jelenti azt, hogy szerdán megjön...azért nincs értelme korán tesztelni, mert lehet, hogy a HCG még nem éri el azt a szintet, amit a teszt kimutat és így csak feleslegesen csalódik az ember...én szerencsére nem érzek késztetést, várok türelmesen...szerdáig nem is gondolok rá.
kbettina
2013-08-26 16:26:25
plumeria:en mar eszre vettem.de most elvagyok kenődve.eddig nem is izgatott hogy teszteljek,tudtam hogy nem szabad.de ma délután késztetést éreztem,es mégis csialtam. Negativ, ugyhogy szerdán tuti megjön :(
plumeria14
2013-08-26 13:16:54
Moha13,
általában 16 napos a luteálisom, de volt már 14 és 18 is. Elvileg szerdára nem várom!
Nálad ezután már csak emelkedés jöhet.
kbettina
Megy a drukk neked is! Látom, egyszerre nem várjuk…
Adry03
Nem feladni ám ezt a hónapot!
NewHope
Úgy legyen, én is ebben bízom! Ez a hónap most valahogy más, de még nem merek reménykedni, így türelmesen várok...
NewHope
2013-08-26 10:53:29
Plumeria, tényleg nagyon szép, talán talán talán most! :)
Nálam jön az ovu de nincs férj még 1,5 hétig... :/ Csütörtökön voltunk együtt, azok vajon túlélhetik addig :P
Mindenesetre újrakezdem a terhesvitamint ma. :)
MRitu
2013-08-26 10:06:36
Dia1984
Nem voltam gép előtt a hét végén, így csak most néztem. Köszönöm szépen, átjött :))
Képzeljétek, voltunk szombaton az urológusnál. Szervi baj szerencsére nincs, de azért sajnos a spermák lassúságával vannak nagy gondok. Szerencsére a mennyiséggel nincs, belevágtunk a nagy vitaminkúrába, hátha segít.
Amúgy meg marad az inszem..
jniki82
2013-08-26 09:25:51
Sziasztok!
Sajna vége a szabadságnak, a héten vissza a rendes kerékvágásba.
Ma elkezdtem folsavat szedni, hát kíváncsi vagyok a hatására, remélem nem csak az étvágyamat hozza meg, mert nem hízni akarok, vagyis igen, de nem olyan értelembe!
A görbémen még semmi érdekes nincs, nemsokára jön a hajrás időszak!
Megy a drukk a végéhez közelítőknek!!:)
kbettina
2013-08-26 09:25:34
Hát csajok most vagyunk néhányan a finisben úgyhogy megy az izgulás! :)