Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Csilla27
2013-08-27 22:25:11
 
Köszi Dia!
Csak előre.Hajrá szeptember!! :)
plumeria14 köszi az együttérzést nekem is a 10. hónapom...nem is számoltam eddig.
Jó éjt mindenkinek!
Dia1984
2013-08-27 21:38:09
 
kbettina, Csilla
Fel a fejjel!!! Mindannyian sorra kerülünk egyszer! :)
Dia1984
2013-08-27 21:37:20
 
Plumeria, nagyon drukkolok, hogy sikerüljön!!!! Reggel mielőbb várjuk a híreket!

Jó éjt!
plumeria14
2013-08-27 21:10:58
 
Csilla27
Sajnálom! Át tudom érezni a helyzetedet. Nekem ez a 10. próbálkozós ciklusom…

jarókriszta
Köszönöm, aranyos vagy! Remélem te már jobban viseled az átfújásokat.

Dzsudzsa
Aranyos vagy! Próbálom magam én is nyugtatni…de ez az érzés…egyszer azt érzem, hogy ugyanazt érzem, mint mielőtt megjön…máskor pedig meg vagyok győződve arról, hogy ez most más. valószínűleg azért, mert ezt szeretném érezni…Megpróbálom elfogadni, hogy jöjjön, aminek jönnie kell, de nagyon bízom, hogy istenke most kegyes lesz hozzám. Tudom, ha nem, akkor új hónap, új remény…ezt már álmomból felkeltve is fújom :)

Olyan jó, hogy itt veletek mindezt meg tudom beszélni és ki tudom írni magamból az érzéseimet, máskülönben biztos bediliznék! Köszönöm nektek! Természetesen még ebben a helyzetben sem vagyok önző, én is szívesen olvasom mások érzéseit, dilemmáit, mert azok a ciklus minden napján vannak...

Jó éjt mindenkinek!
kbettina
2013-08-27 21:04:12
 
Barnázok :( köszönöm azoknak akik drukkoltak,és velem éreznek!és nem adom fel!Elkezdek egészségesebben étkezni,ez lesz a következő lépésem.ti változtattatok vmit amióta próbálkoztok?magzatvédöt szedtek? Plumeria: remélem hogy te még a ciklus végén sikeres leszel. :)
Dzsudzsa
2013-08-27 20:03:46
 
Plumeria14!
Teljesen normális, amit érzel, és ami fontos, hogy elfogadd, ez így van rendjén !!! Nem hinném, hogy bárki közülünk máshogy érezne ebben a helyzetben.
Én az utolsó napokban alig aludtam. Korán reggel gyomorideggel keltem, alig tudtam kivárni a fél 6-ot, mert akkor szoktam mérni.
Nagyon sokan szurkolunk Neked is!
Én azt tanácsolom, tesztelj holnap. Ez az idegőrlő várakozás sehogy sem jó!.
HAJRÁ!
Csilla27
2013-08-27 19:33:16
 
plumeria14
Én is ugyan ilyen vagyok!Az utolsó napon és is bekattantam ebben a hónapban.Alig aludtam,rossz volt a gyomrom,nem ettem szinte semmit...azt hittem amiatt h sikerült de ma megjött.... :( bár alig vmi ami elég furcsa nálam
jarókriszta
2013-08-27 19:08:15
 
Plumeria14 ma beszélgetem a klinikán egy kismamával,aki 3hónapos terhes és még mindig meg van a havija .Ezel csak szeretném mondani hogy még ne add fell a reményt mert még bármi lehet. Egy másik lány meg azt mesélte hogy 2napig meg volt a havija kiváncsiságbol csinált egy tesztet és kébzeld el hogy terhes .Ezt megerősitete az UH-is .Szerintem nics mitől tartanod nagyon szép a görbéd ,szépen fent van a hőd .Én nagyon nagyon drukkolok neked .
plumeria14
2013-08-27 18:53:44
 
Dzsudzsa,
én meg alig merek wc-re menni, mert félek, hogy mivel szembesülök...idegörlő ám ez az utolsó nap a mensi előtt...eddig nekem atomórát lehetett hozzá igazítani...ma tényleg nem vártam még semmit, erre látom a vérfoltot a papíron, úgy hogy nem is volt előtte semmi barnázós előjele...Félek a holnap reggeltől, már ami a hőmet és az ébredés utáni pisilést illeti...hogyan lehetne ezt átugrani? Nem tudom miért izgulok most ennyire, valószínűleg azért, mert nagyon szeretnénk már ezt a babát és tudom, hogy milyen kivizsgálások várnak rám, ha ez most nem sikerül. Hogyan tudnám elterelni a figyelmemet? Tudom, hogy nem lehet ennyire görcsösen akarni valamit, de az egész hónapot olyan jól viseltem, csak így a nemvárt előtt kattanok be :(
Dzsudzsa
2013-08-27 18:40:46
 
Plumeria14!
Fel a fejjel! Én ugyan nem vérezgettem, de a nem várt nap előtti napon, és a napján ugyanúgy fájt a hasam és a derekam, mintha megjönne. Most már nevetek magamon, de bevallom, munka közben állandóan a WC-re rohangáltam, hogy most vajon megjön vagy nem :)Nagyon rossz érzés volt.
Ismerek olyanokat, akik 2-3 hónap után is minimálisan vérezgettek az éppen soronkövetkező menses napján. Azonban a baba már ott volt, és köszöni jól volt. A szervezet emlékszik, ennyi.
Nagyon szurkolok !
Így lassan 9 hetesen pedig lehet aggódni a többin :)

Lányok! Izgatottan olvaslak Benneteket! Repkedjenek a gólyák így szeptemberben!!!
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!