Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2013-09-05 17:44:34
 
NewHope
Hát, akkor nem tudok mit mondani, ezek szerint Te jobban értesz ezekhez a jelekhez, szóval...:)

Rienn
Szorítok, a görbe jól néz ki, az együttlétek is jó helyen voltak szerintem, szóval...hajrá...:)
Egyébként természetes, hogy napközben ilyen hőid vannak, nekem a luteálisban mindig ilyen. Reggel ugye alaphőt mérünk, és a nappali mozgás, evés-ivás miatt ez még 2-3 tizedfokkal magasabb lesz.
Rienn
2013-09-05 16:53:33
 
Ja, és 21-én és 23-án voltunk együtt. Egyébként pedig kb 1 hete napközben is mérem a hőmet kíváncsiságból és folyamatosan 36,9 és 37,2 között mozog. Ezt sem tudom mire vélni. Köszi! :)
Rienn
2013-09-05 16:44:15
 
Sziasztok!
Már egy ideje olvasgatom a hozzászólásokat. Nagyon szurkolok nektek,hogy minél előbb összejöjjön a bébi.
Nekem már van egy 3 éves kislányom, 1,5 éves volt, mikor szerettünk volna kistesót, sikerült is, mindegyik terhességemre csak 3 hónapot kellett várnunk. De 9 hetesen elhalt, és műtét lett a vége.
Aztán jött pár dolog, ami miatt csúsztattuk a projektet, de decembertől újra nekiláttunk. Azóta nem történik semmi. Voltam dokinál, aki szerint abban a hónapban, amikor uh-val nézett, nem volt tüszőrepedés. Most hőmérőzök, ovu tesztet nézek stb. De nektek ezt nem kell mondanom.
Így néz ki a görbém....
Iszonyatosan fájnak a melleim, pár napja már megjön fájdalmamim vannak, de mikor lefekszek 2 perc alatt elmúlik. Hányingerem van és nagyon ég a gyomrom. Igaz ezek még akármitől is lehetnek és még a teszt sem mutat semmit, de azért nagyon bizakodok. :)
Köszi, hogy meghallgattatok! Szorítok nektek! :)
kbettina
2013-09-05 16:20:40
 
NewHope:nekem már van kettő fiam.kislányra pályáznék,hátha.. :) fiúk 1. És 2. Hóban jöttek,nem izgultam rá a témára,nem figyeltem semmit.tavaly novemberben abbahagytam a foggátlót,de áprilisig rendszertelen volt a ciklusom.úgy vok vele,tán ovum se volt áprilisig.azóta szép 29 napos ciklusom van.ez a 3. Görbés hónapom. Szurkolok neked is hogy mihamarabb baba legyen!
advisory
2013-09-05 15:56:31
 
Capri
Nem mindig tudok mindent elolvasni..rengeteget melózom és csak nagy ritkán tudok leülni gép elé.:)
Én kávézom..ebben az esetben kv, és utána pempő?
NewHope
2013-09-05 13:05:15
 
Nokeni, sok sikert! Megértem az érzéseidet, a jót könnyű megszokni. Szerintem sem rossz dolog megismerni a ciklusodat, kiismerni a tested működését még akkor sem, ha nem feltétlenül küzdesz meddőségi problémával. Én is kiváncsiságból jöttem ide elsősorban.
Nekem 1 kislányom van, most volt 2 éves. 5 hónap próbálkozás után jött össze. Május óta dolgozunk a tesón, elsőre teherbe estem de júliusban sajnos elhalt. Most ez az első hónapom és ámulnék bámulnék a csodálkozástól ha megint újra összejönne. (azért zárójelben megjegyzem, hogy inkább várasson magára pár hónapot, csak aztán maradjon is velünk és ép legyen, egészséges!!)
Nokeni
2013-09-05 12:00:35
 
Sziasztok!

Moha: Nagyon szép a görbéd :-) drukkolok!!!

NewHope: nekem már van 2 kisfiam, most szeretnénk egy 3.-ik babát! A két fiú, elsőre, mindenféle "eszközök" nélkül összejött! Én naív azt gondoltam, hogy ez most sem lesz másképp... aztán mégis! Tudom, hogy itt sokan az első gyerekükért tesznek meg mindent és már régebb óta probálkoznak mint mi (ez lesz a 2.-ik görbém) de az előzmények miatt nekem is nehéz volt elfogadni, hogy ez most nem megy olyan könnyen! Sajnos még a ciklusom sem eggyértelmű számomra vagyis az, hogy pontosan mikor is van ovum?!Azt hittem már megvolt... Most viszont úgy néz ki a hőm alapján,hogy a rendszer mégis csak jó helyre jelzi és még csak most lesz! Úgyhogy folytatjuk a probálkozást, remélem most sikeres lesz!
kbettina
2013-09-05 11:42:43
 
sziasztok!
Ugye ez nem lehet ovu??
Több mint egy hete nem voltunk együtt csak tegnap este. :(
Remélem hogy nem az lesz. szerintetek?
jniki82
2013-09-05 11:06:22
 
capri,

igazad van eddig én is figyeltem a többi jelet, de most például a tojcsis váladék valahogy nem volt jelen, tesztet nem csináltam aznap mikor elevileg lett volt ovu.

Moha,
köszi a segítséget okosabb lettem.
Én már úgy vagyok, lehet, hogy ovum sincs!Ez már a 2. hónap, hogy a fertility sem jelez semmit!
Itt és a ciklus. hu viszont berakja.
Szóval én már nem értek semmit és csak egy nagy káosz van bennem.Nem golndoltam, hogy ez ilyen nehézkes lesz!!!!!
capri
2013-09-05 10:42:22
 
Sziasztok!

Advisory, ha olvasol, én méhpempőzök. A méhpempős topikban egyszer le is írtam, hogyan eszem. Én most kb. 3 hónapig szedem (pár nap maradt ki, amikor elutaztunk), és utána fogok 1 hónap szünetet tartani. Én simán elkezdtem, amikor megkaptam, a ciklus közepe táján voltam akkor. Reggel, étkezés előtt eszem. Fogmosás után próbálok várni 15 percet, utána méhpempő, aztán reggeliig eltelik még min. 1 óra. (Viszont én könnyen vagyok, mert nem kávézok.)

Plumeria, én nem nagyon értem, miért kell az önmegtartóztatás ez előtt a teszt előtt... Nem a kiskatonák számát nézik, nem?

jniki, a rendszer csak a hődet veszi figyelembe. Szerintem ez csak egy segítség az ovu időpontjának belövéséhez. Inkább próbáld a többi jelet is nézni, és azok alapján döntsd el, mikor lehetett ovud. A rendszer meg ír, amit akar. :-) (Bár lehet, hogy ezzel az állásponttal itt nem leszek túl népszerű. :-) )

NewHope, Moha, Dia, megy a drukk nektek!
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!