Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2013-09-06 08:31:35
 
capri
Nem lehet, hogy 11 napon volt ovud?
sangria
2013-09-06 08:31:09
 
Plumeria

Köszönöm ezt a hozzászólást, nagyon jól esett, aranyos vagy.:-) Tegnap kicsit csapongtam, mert ugye ott volt ez, meg anyum szülinapja volt, és megittam 1-2 pohár bort:-)
Férjemnél az a gond, hogy a "fiúk" kevesen is vannak, meg lassúak is, számuk kb. fele, koncentrációjuk harmada a referenciatartomány alsó határának. Persze ettől még nem kizárható, hogy sikerüljön, doki először 0, aztán na jó, 5%-ot mondott.
Én is így gondoltam, hogy év végéig férjnek vitaminkúra, majd újabb teszt, és ha nem úgy sem lesz elég jó, akkor lombik. Mivel én nem vagyok magyar állampolgár (férjem igen), de az eljárást MO-n szeretném mindenképpen ha sor kerül rá, valószínűleg magánúton mennénk, úgy nem kell rá olyan sokat várni. Szerencsére férjemnek már egészségpénztárra elég sok pénze összegyűlt, így az nagy részét fedezné.
Azon még azért gondolkodom, hogy elmegyek hycosy-ra, ezt doki is ajánlotta, meg lehet, hogy a saját nőgyógyászomat megkérem, hogy nézzen meg azért egy peteérést, hogy azzal minden rendben van-e. Hővezetést szerintem abbahagyom, de avivát, vitaminokat nem, ahogy már írtam, meg ugye 10.-20. nap között 2 naponta azért igyekszünk együtt lenni. Barátcserjét, womenes cream-et nem tudom folytassam be, bár barátcserjéből épp most rendeltem 2 gigapackot, ami több, mint fél évre elég, úgyhogy azt valószínűleg igen:-)

Férjemnek ezeket a vitaminokat vettük meg: C,D,E vitamin, vas, cink, q10, maca, omega-3 (valaki itt még a hri vitalion-t is ajánlotta, azt még nem vettem).
Lányok, ha valaki tud még valamiről, írjon :-)

Katkamanó,
Nagyon szurkolok Neketk! A te férjed mit szedett?





capri
2013-09-06 08:23:40
 
Sziasztok!

Advisory, úgy emlékszem, éhgyomorra ajánlják a méhpempőt. Nem tudod esetleg úgy enni, hogy azzal kezded, és vársz úgy 20 percet, és csak akkor kávézol?

Sangria, az a lényeg, hogy most már megvan az eddigi sikertelenség oka. Ez már szinte fél siker! :-) Szerintem most lazábban próbálkozhattok, az esélytelenek nyugalmával (orvosi értelemben - remélem, nem érted félre, nem akartalak ezzel megbántani!). Lehet, hogy ez, meg persze a vitaminkúra is elég lesz, de ha nem, akkor is tudjátok, hogy van megoldás! És csatlakozom Plumeriához, foglalkozz kicsit pároddal, lehet, hogy nem mutatja, de rosszul érezheti magát. Melyik pasi ne érezné sz*rul magát egy ilyen hírtől...?

Plumeria, bogarat ültettem a füledbe?! :-)

Moha, nem mondok semmit. :-)

kbettina, ha most is volt esetleg ovud, hátha elég volt az a tegnapelőtti együttlét. Amúgy teljesen megértelek, ez a hónap nekem szinte biztos, hogy esélytelen...

Az én görbémet megint elszúrta a tervezettbaba, már előző hónapban is... Szed valaki progeszteront, lehet ez az oka???
Dia1984
2013-09-06 08:15:54
 
Jó reggelt!

Moha
Kérésre nem dícsérem a görbédet! :)

Kbettina
Ne legyél elkenődve! Ha megvolt az ovud, akkor szerintem nagyon jó időpontban voltatok együtt!

Nálam még mindig semmi extra:
Moha13
2013-09-06 07:57:50
 
kbettina
Ha egyébként nem szokott ilyen korán ovud lenni, még az is lehet szerintem, hogy az orgazmus váltott ki egy tüszőrepedést...és akkor meg ont jó.
Szorítok, hogy így legyen. :)
Én ma így nézek ki...csak lécci, ne dicsérjétek a görbémet...most csendben figyelek én is...hogy ne kezdjek fölöslegesen reménykedni...:)
plumeria14
2013-09-06 07:56:10
 
kbettina,
a mért hőn kívül utalt még bármi más az ovura? Nyák? Ovuteszt?
kbettina
2013-09-06 07:52:53
 
plumeria14: még nem.és kissé el is kenődtem.
plumeria14
2013-09-06 07:29:20
 
kbettina,
ha tegnapelőtt együtt voltatok, akkor az még simán jó lehet...volt már ilyen korán ovud máskor is?
kbettina
2013-09-06 07:21:03
 
Lányok!kérlek szóljatok vmit!nem lehet hogy máris bukjam a hónapot:( azt hittem mára majd leesik,erre még emelkedett.mi meg csak tegnap előtt tudtunk együtt lenni,előtte hosszu kihagyás.:(
plumeria14
2013-09-06 07:19:05
 
Jó reggelt lányok,
én ma is tartom a szintet :)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!