Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
kbettina,
szerintem az a szerdai összebújás igenis jókór volt és pozitíbóvan lehet belőle valami.Ha hisz benne az ember az már félsiker!!
hisztismirtille
2013-09-07 20:38:51
Sziasztok!
Hát sajna a nem várt sajnos 1-én kopogtatott, de képzeljétek csak 2 napra, és amilyen erővel és gyorsan jött olyan gyorsan el is tűnt... A hőm pedig viszonylag fent, a teszt negatív volt szombaton (31-én).
Egyébként elkezdtük a György féle babváró belső tisztítást és a méhfal megerősítését illetve az aprócskák számának növelését :)
Esetleg van valakinek tapasztalta ezzel kapcsolatban?
Ma így állok, Drága kolléganőm szerint gyanús vagyok :D
Szép estét mindenkinek! :)
Encii
2013-09-07 17:50:11
Tyűűű ez aztán a magas ugrás ..... Vélemény lányok ?
NewHope
2013-09-07 16:15:44
Sziasztok!
Én melegszem :)
kbettina: miért nem? az pont ovu nap lenne a görbéd szerint ha marad így. még korai elkenődni szerintem
Moha: 1 (2) nap esés még belefér szerintem. De már csak pár nap és meglátod!
kbettina
2013-09-07 15:57:09
sziasztok!
Moha: tényleg fura a görbéd.A vérezgetéssel végül mi lett? bocs ha írtál már róla, de nem tudom mindig nyomon követni.
Én valami hihetetlenül állok. Teljességgel elkenődtem, az a szerdai egyetlen együttlét szerintem nem hozhat eredményt.
Nokeni
2013-09-07 10:18:27
Adry, Plumeria!
Kedden és csütörtökön voltunk együtt Apával, így akkor megtettünk mindent a cél érdekében :-))
Marad a hosszú, 2 heti várakozás, 21.-re "nem várom" hát kíváncsi leszek.....
Sok SIKERT mindenkinek :-)
plumeria14
2013-09-07 10:07:54
Nokeni
Szerintem nagyon úgy néz ki, hogy csütörtökön volt az ovud, mert felment a hőd és ott is maradt. A rendszer szerintem azért nem rakta még be, mert az ovu előtt is volt két nap, amikor magasabb volt a hőd. Én sem értem, hogy miért vártad, hogy leesik még a hőd.
csillka
Szerintem keress fel egy endokrinológust, aki ki tudja deríteni, hogy van-e valamilyen hormonális probléma, ami a pattanásokat és a sikertelenséget okozza.
Én nagyon kíváncsi vagyok, hogy holnap lesz-e az ovum, mert ha igen, akkor sajnos ugrik a hétfői pct teszt, mert azt olvastam, hogy ovu után már nem ad értékelhető eredményt. Hát majd meglátjuk.
Adry03
2013-09-07 10:07:22
Sziasztok !
Nokeni
Gond 1 szál se. Így pont jó a görbéd.
Moha
Most nem olyan szép a görbéd, mint szokott. :)
Én még mindig minden előtt.
Nokeni
2013-09-07 10:05:57
Szia Mirmite!
Köszi a segítséget :-)
Azt hittem ovu előtt le kell esnie a hőmenk 0,2-0,3 tized fokot...
Most megnyugtattál :-))
Más:
Barátnőmnek már 3 napja meg kellett volna jönnie, 2 napig barnázott, terhes teszt negatív, ovu teszt pozitív!
Múlt hónapban is késet neki 4 napot de barnázás utáni másnapon meg is jött!!!
Szerintetek?? Annyira szurkolok neki, hogy összejöjjön.....
ki hogy áll?:) teszt közelben valaki?
én ma így állok...