Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Ancsi2014
2013-09-11 14:20:49
 
Capri :)))) van benne egy javítás, csak nem vonta vissza az első verziót a böngészőm, a másodikban javítottam az elgépelésemet :) De egyébként ha az stessz, hogy annyira vágyok rá/rájuk hogy rendszeresen látom őket akkor az vagyok. Nagyon. Hiányoznak és azt szeretném ha már itt lennének velem...
A dokimat egy kollégám ajánlotta, nála szült a felesége, én meg csak elmentem, hogy ne kelljen keresgélnem szülésznőt. Mondtam neki, hogy kisbabát szeretnék és utána jött az őrület. Minden vizsgálatot ő rendelt el, nem volt semmi jele az IR-nek, persze így visszagondolva 1000 figyelmeztetés volt csak a fene se gondol erre. Nem is szeretném erősíteni a betegségtudatomat, úgyhogy megpróbálok nem tudomást venni róla, elkezdtem mozogni, figyelek a diétára (hellyel-közzel) kevesebb cukrot eszek meg ilyenek. De ezért is mondtam, hogy én megbízok benne, mert nagyon alapos, csak Ő orvos. Hajlamosak a pillanatnyi állapotokat kész diagnózisként felállítani és teletömni mindenféle gyógyszerrel és hormonnal. De úgy tűnik nem fogom tudni elkerülni a peteérés "csinálást".
capri
2013-09-11 14:13:38
 
Ancsi,
nem vagy stresszes, csak annyira, hogy a hozzászólásodat is kétszer küldted el? :-))))
Az szerintem tök jó, hogy az orvosod ilyen alapos. Legalábbis én pont ezt vártam volna az enyémtől... :-)
A válaszodat olvasva rájöttem, hogy hülyén tettem fel a kérdést. Azt akartam kérdezni, hogy volt-e valami jele az IR-nek, ami miatt megnézték. Vagy csak a dokid tényleg olyan alapos volt, hogy egyből küldött inzulinterhelésre. (Én is tervezem, hogy megcsináltatom, de az én dokim a hormonsorra is azt mondta, felesleges...)
Ancsi2014
2013-09-11 14:04:38
 
Helló Lányok! Én nem vagyok stesszes, sztem ... igazából csak kisbabát szeretnék és nem is gondoltam arra, hogy ez ilyen bonyolult lesz. Elmentem a nőgyógyászhoz júliusban, hogy; helló, én kisbabát szeretnék. Erre végigcsinált velem/rajtam vagy egymillió vizsgálatot, szúrt, vágott, alul/felül, kívül/belül megultrahangozott, annyiszor vettek vért hogy azt hittem tűpárnának néznek ... úgyhogy eléggé ráuntam, elhihetitek. Gondoltam, teszek én az orvostudományra van nekem egy testem ami jelzi, hogy mi újság és 1 hónapja próbálkozunk a párommal... de úgy látom se ezzel, se azzal nem megy egyszerűen. A születendő gyermekeim szabad akarata a legfontosabb, de azért nem bánnám ha nem hülyéskednének velem tovább :-) Na meg az apjukkal se, mert a spermavizsgálat is nagyon kalandos volt.
Az IP egy terheléses cukorvizsgálattal derült ki, horonjaim rendben voltak, de majd ha lesz (orvosilag) szabályos peteérésem akkor csinálnak újra.
Ancsi2014
2013-09-11 14:04:18
 
Helló Lányok! Én nem vagyok stesszes, sztem ... igazából csak kisbabát szeretnék és nem is gondoltam arra, hogy ez ilyen bonyolult lesz. Elmentem a nőgyógyászhoz hogy júliusban; helló, én kisbabát szeretnék. Erre végigcsinált velem/rajtam vagy egymillió vizsgálatot, szúrt, vágott, alul/felül, kívül/belül megultrahangozott, annyiszor vettek vért hogy azt hittem tűpárnának néznek ... úgyhogy eléggé ráuntam, elhihetitek. Gondoltam, teszek én az orvostudományra van nekem egy testem ami jelzi, hogy mi újság és 1 hónapja próbálkozunk a párommal... de úgy látom se ezzel, se azzal nem megy egyszerűen. A születendő gyermekeim szabad akarata a legfontosabb, de azért nem bánnám ha nem hülyéskednének velem tovább :-) Na meg az apjukkal se, mert a spermavizsgálat is nagyon kalandos volt.
Az IP egy terheléses cukorvizsgálattal derült ki, horonjaim rendben voltak, de majd ha lesz (orvosilag) szabályos peteérésem akkor csinálnak újra.
capri
2013-09-11 13:57:11
 
Egyetértek Mirmite! Én az első hónapokban sokkal stresszesebb voltam, ahhoz képest már egész nyugiban vagyok. :-)

És tényleg kell pár hét/hónap az újaknak, aztán majd szép lassan leüllepszik a sok új infó, és nagyjából kitisztulnak a dolgok. Igaz, a szerencsések eddig nem jutnak el, mert közben pozit tesztelnek. :-)

Azért is próbálok válaszolni a kérdéseitekre, Csajok, mert tudom, hogy nekem is milyen sokat jelentettek a tapasztaltabbak válaszai. Persze tudnotok kell, hogy nem vagyunk szakértők (legtöbbünk), orvosok meg végképp nem! Én is a tapasztalataimat, illetve az olvasottakat próbálom leírni nektek, hátha segít. :-)

Ancsi, hormonsort is néztek már? Hogy derült ki az IR? A mensi peteérés nélküli ciklusban is megjön. (Azt mondjuk nem tudom, hogy akkor is ennyire pontos-e minden hónapban, ha egyik ciklusban sincs ovu.)
Mirmite
2013-09-11 13:46:08
 
Sziasztok Lányok!

Edina Gratulálok!Boldog babavárást Nektek!
Boldog Születésnapot!
Nekünk idézőjelben "öregeknek"(én 36 múltam)sok energiát és hitet ad a Te pozi teszted:)

Moha Sajnálom:(
Pár napja írtad mintha kicsit kevesebben lennénk és alig történik itt valami:)Most meg ahányszor jövök annyiszor oldalakat kell végig olvasnom:)De nem baj:)Minél többen vagyunk annál többen tudunk egymásnak segíteni:)

Többen írtátok hogy már nem tudjátok mi van,minél többet olvastok annál jobban össze zavarodtok!Semmi pánik:)Az első pár hónapban szinte mindenki így van ezzel!Az elején én is ovuteszteltem meg egy csomó mindent összeolvastam és kezdtem bele bolondulni:)Azóta figyelem magam és tudom hogy elvileg van ovum,így már nem ovutesztelek mert Nekem csak egy plussz para volt pont ovu közelében:)Próbálok kevesebbet összeolvasni a neten,inkább könyvet olvasok és próbálok sokat lazulni:)

Minden hónap más és más,Én például ilyen alacsonyan még nem voltam ovu után:)
Ancsi2014
2013-09-11 13:40:55
 
Ildibaba,
megbízok én benne, csak azt gondolom, hogy a testem egyértelmű jeleket küld nekem. Holnap megyek az mikroszkópért, majd pénteken reggel tudok első eredményről beszámolni.
Ildibaba81
2013-09-11 13:30:49
 
Noneki!

Akkor drukkolok, aztán szólj, ha letelt a 10 nap, hogy előre, vagy hátra. :)

Ancsi!

Ha hihetek a mikroszkópos ellenőrzésnek, nekem pl a múlt hónapban nem volt peteérésem, mégis halál pontosan jött meg. :S

Egyre inkább azt mondom, tudja fene... :S

Ha annyira kételkedsz a dokidban, egyrészt lehet, hogy váltanod kéne, de még mielőtt ezt megtennéd, szerintem valahogyan teszteld magad néhány hónapig. Én pl. megvettem ezt az ovu mikroszkópot, ezzel marháskodok. Szerintem kell néhány hónap, mire rájön az ember, mit kell látnia benne, de nem vészes összeg, nagyobb patikákban kapható, olyan 3000 körül vettem... és korlátlanul használható.
Szerintem mindenképp válassz egy tesztelési módot, mert az nagyon nem jó, ha már most nem bízol a dokid ítéletében. Ez nagyon bizalmi dolog! :)
Nokeni
2013-09-11 13:15:37
 
Ildi!

Azt hittem nyálból nézed! Így akkor más a helyzet..
Hasonlóan érzek mint te,minél jobban belemerülök a témába annál jobban elbizonytalanodok :-o
Azért itt vannak sokan SZERENCSÉRE akik ilyenkor megnyugtatnak!!! Moha, Capri stb. :-))
Egyébként meg csak az idő tud választ adni!
Nekem még 10 nap van a válaszig, persze baromi lassan telik :-(
Szép napot Mindenkinek
Ancsi2014
2013-09-11 13:13:05
 
Capri,
Semmit. Azt mondta nincs peteérés. Kiderült, hogy inzulin rezisztenciám van, kaptam rá gyógyszert amit szedek 1 hónapja. Valami olyasmit mondott, hogy el kell kezdenünk peteérést csinálni nekem (nem tudom ez alatt mit értett). De 19-20-án minden hónapban jelentkeznek a tüneteim, ezért nem hittem el neki hogy nincs peteérésem és minden hónapban percre pontosan érkezik meg a vérzésem is. Ha nem lenne peteérésem akkor a ciklusom is szabálytalan lenne, nem?
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!