Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2013-09-23 09:18:35

advisory
Múlt havi görbe?
Csak mert én úgy tudom, ha szépen, egyértelműen látszik az ovu, és megemelkedik a hő, akkor van peteérés. Pont nemrég olvastam valahol, hogy ha nincs peteérés és ovu, akkor a hő meg sem emelkedik...ezekből lesznek az anovulatórikus görbék, amik tényleg úgy néznek ki, hogy csak hullámzanak végig, de nincs két elkülönülő hőmérsékletszint. Szóval ha szépen megemelkedik a hőd és fenn is marad ciklus végéig, akkor tuti, hogy van ovud, talán valahol máshol kéne keresgélni az okok után. Persze doki majd biztos tudja...remélem, jól sikerül az UH és rendben találják a peteérésedet.
Egyébként a 10. nap szerintem jó is lehet, mert akkor már tuti látnak majd érő tüszőt...:)
Ancsi2014
2013-09-23 09:14:14

Sziasztok,
úgy tűnik nekem sajnos nem volt peteérésem a hétvégén :(
advisory
2013-09-23 09:09:54

És ez a múlt havi.
advisory
2013-09-23 09:09:26

Persze de még semmi nem látszik rajta.
advisory
2013-09-23 09:08:40

Igazad van..
Csak már kikészültem...sok minden mást kipróbáltam. Gondoltam a nyákra én is. Vettem ilyen síkosítót ani az oldalon is van.
Egyszer volt olyan hónapom amikor nem volt pém. Használok ovutesztet is. Meg eszem a méhpempőt is. Ittam teákat is 3 h9napig. Azért szeretnék már biztosra menni. De maximálisan igazad van:)
Köszönöm.
Moha13
2013-09-23 09:06:07

advisory
Van most görbéd?
(bocs, csak már annyian vagyunk itt, hogy nem tudom követni, kiét láttam és kiét nem az elmúlt napokban)
Moha13
2013-09-23 09:03:50

advisory
Megértem, hogy már nagyon szeretnél lépni valamit, de ezek a closty-s dolgok olyan komoly hormonális dolgok, hogy talán érdemesebb lenne előtt minden mást megvizsgálni.
Én Pl. nagyon félnék, hogy mi van, ha teljesen normális a peteérésem, csak mondjuk a nyálkám ellenséges a spermiumokkal és egyszerűen sosem jutnak el a célig? Akkor meg tök feleslegesen rontok a helyzeten, mert bekavarok a hormális egyensúlyba, de a probléma meg nem oldódik meg. Szóval szerintem mielőtt ilyen drasztikus dolgokat kérsz, mindent, de mindent vizsgáljatok meg, ami csak szóba jöhet.
Szerintem...
advisory
2013-09-23 08:58:17

Meg megbeszélem vele, h ha ebben a hónapban sem sikerül, írjon fel clostyt, kövessük a pé.t , tüszőrepesztő szuri..aztán plusz progi. Ez a 7. Hónapom, és elötte is vagy másfél évig nem védekeztünk. Ha úgy van ahogy mondja és minden rendben. .akkor sikerülnie kellett volna már.
Moha13
2013-09-23 08:57:38

advisory
Nem nagyon tudok mit gondolni a 10. napról, mert nem értek hozzá...
Az evésre meg szerintem kérdezz rá a dokitól...és ha azt mondja, hogy no kaja, akkor...a szép cél érdekében talán megéri kibírni azt az egy napot. :)
advisory
2013-09-23 08:53:17

Nekem 11re van időpontom...és 1 óra az út is...:(
És a vérnyomásom is alacsony.
Elmegyek max. Uh-t csinálunk h hol tart a pém.
És erről h a 10 napra kérte? Mit gondolsz?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!