Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
plumeria14
2013-09-23 07:14:22

Moha13,
holnapra nem várom, ezért is volt furcsa, hogy már péntek óta barnázgatok. A mai hőmmel azonban minden reményem elszállt :( Hát én ezt már nem értem...de nagyon nem.
Moha13
2013-09-23 07:03:05

arachnoidea
Nem biztos, hogy ott volt az ovud, ahová behúzta. A tegnapi pozitív ovutesztet beírtad? MErt szerintem figyelembe veszi azt is.

Én ma emelkedtem...valszeg megvolt az ovum...
arachnoidea
2013-09-23 06:18:16

Sziasztok!

Ma reggel amikor beírtam a hőmet átpakolta az ovulációt holnapról(kedd) péntekre holott ma mág halványan pozitív az LH teszem. Mit ne mondjak majdnem sírtam...szombaton és vasárnap ugyan összebújtunk de vajon nem későn? Majd kiderül.
Ildibaba81
2013-09-23 05:35:07

Hello,csajok!

Ami remenyem meg maradt, az mara el is parolgott, bar meg csak pecseteles sincs.... a kovetkezo 24-48 oraban vsz.megjon :(
Moha13
2013-09-22 22:58:25

Plumeria14

És mára nemvártad? Mert én azt nézem a görbéden, hogy talán egy nappal korában lehetett ovud, mint ahová behúzta...szerintem legalábbis. És ha így nézzük akkor már késik is...
Nagyon szorítok, hogy végre pozitívat tesztelhess!
Ildibaba81
2013-09-22 19:45:05

Pulmeria!
Nagyon hasonlitunk. Nekem mondjuk barna se, meg semmi se jott,a 10es nekem is negativ lett, en is allatira el vagyok kenodve, a gorbenk is egesen hasknlo -legalabbis a vegere.

Nagyon izgulok lesz -e valami a kovetkezo nehany napban....

Minxen esetre nagyon egyutterzek veled!
plumeria14
2013-09-22 19:18:20

Sziasztok,
nem voltam gépközelben a hétvégén...sajnos rosszak a megérzéseim...péntek óta barnázgatok és fájdogál a hasam. Ma hajnalban meg voltam győződve arról, hogy megjött. Éreztem, hogy ha felkelek, akkor kifolyik belőlem. Kimentem a mosdóba, de nem jött meg. Azóta egész nap ezt érzem, néha beleszúr a hasamba. Csináltam egy 10-es terhestesztet, de sajnos negatív. Nagyon el vagyok kenődve, fogalmam sincs, hogy milyen görbét kell már a két csíkhoz produkálni :(
Nem tudom, hogy az utolsó 2 nap hőjét mennyire vehetem figyelembe, mert később mértem, de azért beírtam, úgysem ezen fog múlni.
Csilla27
2013-09-22 18:20:28

Ildibaba!Köszi!Igen tudom :) nem is értem hogy miért estét írtam... :) Holnap megveszem a tesztet és kedd reggel tesztelek.További szép hétvégét mindenkinek!
Moha13
2013-09-22 16:12:34

plumeria14

Hol vagy?
Remélem, minden ok...és talán nagy hírrel jössz...:)
Ildibaba81
2013-09-22 15:52:43

Csilla!

Szerintem ha tesztelsz, inkabb reggel, mint este, erre a legmegfelelobb a reggeli elso vizelet.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!