Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
en is kicsit visszavonulok, mert hanyingerrel meg eros fejfajassal kuzdom a tegnap esteteol, nem tudom mi lappang bennem , de meg a szamitogepet is hunyoritva nezem mert a fejem leszakad.
Hajra lanyok , par nap es jovok en is ujbol, azert nagyon gondolok ratok es szurkolok!!!!
En ma igy!
luciffer73
2013-10-18 07:25:26
...hát lányok...meggyőződésem ellenére, azt hiszem én is elmegyek egy vérvételre...
Teljesen le vagyok lombozva...ma csak olvaslak benneteket..szerintem egy pár napig jobb ha nem szólok senkihez semmit
luciffer73
2013-10-18 07:23:27
Sziasztok!
Én ma így :(
Szilvia1980
2013-10-18 07:15:18
Sziasztok!
Ma így...
Moha13
2013-10-18 06:52:09
Kira84
Kitartás! Gyorsan elrepül ez az egy hét...:)
Virgács
Miből írsz diplomamunkát? :)
Adry03
Szívesen.
kbettina
Én még csak most fogom elolvasni, de a lényeget itt lentebb csillka leírta. A gondolat teremtő erejéről szól...erősen kell hinni abban, hogy összejön és elképzelni ez érzést, ahogyan már beteljesült, stb. :)
arachnoidea
De jó! :)
Én a múltkori elhatározásom ellenére még adok magunknak két hónapot, hogy meglegyen a 10. Utána mi is belevágunk. :)
arachnoidea
2013-10-18 05:46:54
Sziasztok Lányok!
Tegnap voltam orvosnál a ciklus 13. napján. A balo-i petefészekben 5 kis tüsző van amit növeszteni kell majd. Ovuláció biztosan nem volt még hiába zöldített be a rendszer. Jövő hónapban beszerzek egy digitális lázmérőt és szájba mérem a hőt. Ebben a hónapban nem minden nap tudtam ugyanakkor mérni nem 4-kor keltünk ( múlt hónapban végig 4-kor mértem mert a férjem 6-ra ment dolgozni de most ebben a hónaőban délutános és így 5.30-6 körül mérek) Gyulladás sehol nincs minden rendben. 21. napon megyek vérvételre, a barnázásokra kaptam dufastont és kértem closty-t is avégett, hogy a peteérést megsegítsük a jövő hónaptól kezdem. Jövő hétre a férjem eredményei is meglesznek. Azt mondta az orvosom ha a páromnál minden rendben akkor ez a menetrend dufaston és closty ha nem jönne össze 3 hónap alatt akkor tavasszal átjárhatósági. Olyan boldogan jöttem haza így közelebb jutottam ahhoz úgy érzem, hogy babáink, babánk legyen/ek
Adry03
2013-10-17 21:10:30
Sziasztok !
Moha
Köszi.
Részemről változatlan.
mkinga
2013-10-17 18:57:26
Dia!
jovohet kedd!! mivel 29-31 naposak a ciklusaim, mindig 14 napon volt ovum teszt utan , most 17.napra tettem, de ahogy erzem magam , lehet , hogy 12.nap mar meglessz, csak a hetveget birjak ki :D
Kivancsi vagyok neked milyen :D szurkolok!!!!!!
Dia1984
2013-10-17 18:45:14
mkinga
Remélem kibírják hétvégéig! :)
UH-ra mikor mész? Kíváncsi vagyok, hogy hányat talál majd a doki! Holnap reggel én megint megyek, izgatottan várom! :)
mkinga
2013-10-17 18:19:29
Ma reggel vettem be az utolso Clomidom... es mar egy jo feloraja annyira szurkal egyfolytaban nem hullamokban, huzamosan erzem a jobb petefeszkem mintha kest forgatatnanak benne, csak ulni tudok... a fejem is megfajdult... csak ne korai peteeres legyen mert apa nincs itthon hetvegeig :(((
Hajra lanyok , par nap es jovok en is ujbol, azert nagyon gondolok ratok es szurkolok!!!!
En ma igy!