Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Virgács
2013-10-17 16:30:45

Sziasztok!

Kicsit lemaradtam az eseményekkel,holnap sajnos vizsgázom:(így próbálok arra koncentrálni ami elég nehéz,mikor az embernek fontosabb dolgok történnek az életében.De ezen is túl kéne lenni már.

Napsugár nagyon sajnálom, kívánom, hogy valóra váljon az álmod és bárhogyan is, de sikerüljön egy falevél Nektek is.:)
Nagyon szép ez a faleveles hasonlat.
Most pityergős időszakomat élem.

Csillka nagyon gratulálok:)

Kira, tényleg légy türelmes 1 hete nekem se láttak semmit, csak a pozitív tesztek voltak, most kedden pedig már egy 10 mm-es petezsák látszódott, a kis cseresznyénk:) Bár még üresen, de már nem türelmetlenkedem, pedig ez rám nem jellemző.:)Csak odafigyelek mindenre ami történik bennem.

Most visszatérek a diplomamunkához...Pedig sokkal szívesebben olvasnálak benneteket.:)

Kira84
2013-10-17 15:11:22

Sziasztok lányok:Ma voltam uh de a doki sajnos még nem látott semmit sem ,azt mondta legyek türelmes nem zárja ki a terhességet de nem is erősiti meg addig míg nem lát majd valakit odabent.A lényeg azt mondta most már ne teszteljek próbáljak megnyugodni és várjak még 1-hetet és ha addig sem jön meg akkor menjek vissza.Ja meg mondtam neki hogy görcsölgetek erre a doki azt mondta hogy lehet hogy még csak most ágyazódik be a baba és azért görcsöl a hasam néha.Minden esetre remélem hogy nem jön meg és hogy a jövőhéten már lát valamit a doki..Ma így álok..
csillka
2013-10-17 13:37:43

arachnoidea
köszönöm szépen, kedves vagy!
Ezt a példát csak úgy akkor írtam, mert kinéztem az ablakon, és hulltak a színes falevelek, és szépen sütött a nap. Lényeg, hogy bármit elképzelsz jó érzéssel töltsön el, és merd elhinni, hogy megtörténhet!
arachnoidea
2013-10-17 13:23:03

Csillika!

Gratulálok!!! Nagyon nagy reményt adott az írásod a falevélbabákra gondolok! Esténként én is számolgatom/nézegetem Őket!
Jó egészséget kívánok és boldog babavárást!
csillka
2013-10-17 13:22:42

Adry03, köszönöm!
NewHope, igen, valóban. Akkor még egyáltalán nem értettem ki magam a görbék világába. Az enyém most sem tankönyvi, de tudom, hogy nem ez a mérvadó. Én is gratulálok Neked! De jó, te ott voltál már az első alkalomnál is, és most ismét együtt :D Hurrá!
Szerdán megyek orvoshoz, bízom a legjobbakban!
Neked milyen tüneteid vannak? Mikor mész dokihoz?
kbettina
2013-10-17 12:54:09

Moha: Az a könyv amiről Adrynak írtál.én csak telon netezem,és a készülékem nem alkalmas rá.
Karolina01
2013-10-17 12:53:26

Sziasztok! Én kicsit elkeseredtem, mert elindult lefelé a hőm, és valszínű meg fog jönni.... : o(
NewHope
2013-10-17 10:37:59

Csillka gratulálok!!! Jó olvasni hogy neked is sikerült, több hónapig párhuzamban voltunk és ahogy látom most is. :) Majd irj hogy mikorra várod a babát. De szuper hirek :)
Moha13
2013-10-17 09:41:36

arachnoidea
Ok. Várjuk a híreket. :)
arachnoidea
2013-10-17 09:36:02

Sziasztok Lányok!

A hihetetlen görbék versenyébe én is beneveznék. Ma megyek UH ra este 17:-re majd megírom mit mondtak...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!