Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
napsugar24
2013-10-16 14:42:05
 
Sziasztok!
Megérkeztem-először is gratulálok a borsócskákhoz-és a babócákhoz-Nagyon vigyázzatok magatokra.
Nekem sajnos nem maradt meg a picur-elvetéltem. :(
A dokim látta rajtam, hogy nagyon szomorkodom, így felkínálta a lehetőséget, hogy következő ciklusban kezdjük meg a stimulálást és megcsinálja az inszeminációt. Elvállaltam, úgy döntöttünk a férjemmel elég volt ez a 14 hónap és haladni akarunk előre. A gyógyszereket mostmár abba kell hagynunk és várjuk a következő menstruációt.
Egyszerűen nem tudom, hogy minek kell nekünk ennyit szenvednünk egy babáért-pedig szerintem mindent megteszünk érte.
Bízom a mostani orvosomban- meddőségi specialista-meddőségi központnak a vezetője. Remélem sikert is tudunk majd elérni. Habár szerinte ezt is fogjam fel jó dologként, hogy legalább már tudjuk, hogy sikerülhet.
Kitartást kívánok mindenkinek, nagyon sok erőt és szerencsét.Ja és a rágörcsöléssel kapcsolatban-ez az egy hónap volt az amikor nem e körül forgott a gondolatom. Eddig mindig a 8. naptól a 25. napig a férjemmel kétnaponta voltunk együtt, most 18-án volt az utolsó és 20-án volt a peteérésem-és mégis sikerült. Szupi dolog volt 1 hétig kismaminak érezni magam-derék fájás, mellbimbó fájdalom, nincs mensi és két csík.
Elnézést a hosszú levélért! :)
csillka
2013-10-16 14:38:09
 
Moha,
utána néztem 22,27,29( azt gondoltam 25 is, de nem) Vagyis érés előtt levő nap és annyi :) De mondom ebben a hónapban nem figyeltünk erre.
Ebben a könyvben az is jó, hogy a második felében konkrét gyakorlatok vannak( amiből én keveset végeztem el :D) De annak jó aki konkrétumot keres. Én inkább az egész szemléletemet váltottam. Lényeg, hogy minél pozitívabban gondolkodjunk, és mindenben van valami jó, még abban is amiben nem látjuk. :)
Moha13
2013-10-16 14:19:32
 
csillka
Köszi, lehet, hogy én is elolvasom ezt a könyv...szerintem megvan pdf-ben. Csak nekem elég nehéz, mert valamiért túlságosan realista vagyok...pedig abban hiszek, hogy a hit gyógyíthat és egyebek, mert tudom, olvastam, hogy tényleg elindulhatnak fizikai változások csupán attól, hogy hiszünk benne, mert ugye az agy irányít mindent...:D...csak nagyon nehéz eleve hinni...:)...de majd igyekszem.
Akkor 22-én voltaok együtt és a zöld napokon meg másnaponta? Jól értem? :)
Mától minden este ezzel a gondolattal fekszem le...hogy látom a falevélbabákat :)
És Egészen pontosan mit csináltál? vizualizáltál, vagy mondogattad, hogy sikerülni fog?
csillka
2013-10-16 14:14:28
 
Dia1984
köszönöm szépen!

Moha,
köszönöm, kedves vagy! Emlékszel amikor írtam, hogy képzeljük el, ahogyan a fáról hullnak a falevelek úgy szállnak a pici babák is le az égből hozzánk? :)
Természetesen írok a reményhozóba, a doki után. :)

Van egy olyan könyv, hogy "Kérd és megadatik!" Hasonló mint a Titok, csak sokkal részletesebb, és számomra jobban tetszik. Ez volt az első nagyobb hatású könyv.

Csatolom a görbém, ami azért érdekes, mert 23-án voltam a dokinál aki akkor látott sárgatestet, de a hőm csak egy héttel később mutatja az ovut?!
Együttlétek 22-én volt, és ahol a rendszer jelöli ott tankönyv szerint. :)De ez csak a véletlen műve, máskor tartottuk a minden második napot, most meg amikor jólesett, mert most ez a hónap úgy is csak eltelik, és majd a kivizsgálások után okosabbak leszünk, hát nem :D
csillka
2013-10-16 14:03:47
 
kbettina, köszönöm! :)
Éves rutinra jártam minden év elején, aztán eldöntöttem, hogy új orvost keresek, mert nem bizom a régiben. Ahogy letelt az egy év próbálkozás folyamatosan toltuk, hogy majd következő hónapban megyek az új orvoshoz, most nyaralás, stb. Aztán 3 hete elmentem az új dokihoz, aki azt mondta kivizsgálásokat kezdünk, és amikor minden papír a kezünkben van akkor eldöntjük hogyan tovább.
Akkor még azt is mondta lát sárgatestet, tehát volt peteérésem. :)

Lányok, mindezt csak azért írtam le, hogy úgymond erőt merítsetek, és higgyetek benne, és nem szabad elkeseredni, ha néhány hónapig nem sikerül!
Dia1984
2013-10-16 14:01:53
 
Csillka, gratulálok! :)
Moha13
2013-10-16 13:59:23
 
csillka
Hatalmas gratula! :)
Másfél év nagyon hosszú idő...én már a 9 hónapommal is ki vagyok bukva, nagyon örülök, hogy végre összejött Neked és reményt adsz...hogy bármikor összejöhet spontán...:)
Miket olvasgattál mostanában egyébként? :)
ÉS görbéd van-e?
ÉS ugye írsz majd a reményhozóba?
És persze engem is érdekel, mikor voltatok együtt, ovuteszteltél-e, stb. :)
kbettina
2013-10-16 13:42:00
 
Csillka: gratulálok!:) ha jól értem eddig nem voltál még kivizsgáláson,és most kezdted vna? Vagy félre értem? Mikor voltatok együtt?
csillka
2013-10-16 13:38:23
 
mkinga

köszönöm szépen!

capri,

köszönöm! Nem azóta nem szedtem, akkor egy adagot a férjem is és én is, az azt hiszem úgy a nyár elején volt?!
capri
2013-10-16 13:33:09
 
Csillka, gratulálok! :-))) Ha jól emlékszem, a méhpempős topikban is beszélgettünk korábban. Szedted mostanában is?
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!