Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Ildibaba81
2013-11-07 19:45:15

Dia!

Sajnálom... :(
Ildibaba81
2013-11-07 19:44:16

Capri, sajnálom, reméljük, majd legközelebb... :)
Ildibaba81
2013-11-07 19:43:19

Capri!

Igyekszem, de semmit sem ígérhetek... :S

Ennyit tudok nyújtani:
mkinga
2013-11-07 19:26:14

Sangria ... igy van... en is hiszek mindenben, de neha ramtor a negativizmus negativizmusa es annyira elhagyatottnak, gyengenek es szerencsetlennek erzem magam, de a honap kozepen ujbol felelenkulok.

sangria
2013-11-07 18:50:13

Hát, lányok, szomorkodjunk, panaszkodjunk egy kicsit, mit szóltok? Lehet, kicsit legalább megkönnyebbülünk tőle.

Engem az borít ki sokszor, hogy a legtöbb ismerősömnek, 1-2, max. 3 hónapon belül összejön. Pedig ők biztos, hogy nem hőmérőztek, gyertyáztak, számolgattak ovut mindenféle módszerrel, költöttek egy csomó pénzt mindenféle étrendkiegészítőre, orvosokra stb.. Szoktam is mondani a férjemnek, hogy szerintem van akinek még szexelni se kell, elég eldönteni, hogy akkor most már jöhet a baba, és voilá:-)
Több embert ismerek most már, akik bőven utánunk kezdtek el próbálkozni, és már nagy babájuk van.
És ez tényleg nem azt jelenti, hogy nem örülök nekik, csak igen, bennem van, hogy lám van akinek semmit sem kell tenni érte, én meg lehozhatom a csillagokat, nekem akkor sem megy..

Tudom ezek nem túl pozitív gondolatok, pedig hiszek a pozitív gondolkodás hatalmában, és Istenben is, de minden elismerésem azé, aki sok-sok sikertelen hónap után is képes pozitív maradni, ha már a tesztje nem az.
És azt is tudom, hogy ez nem a világ vége, vannak emberek sokkal rosszabb helyzetben is, de mégis olyan szomorú vagyok..
:-(
mkinga
2013-11-07 18:40:32

Hejjj lanyok ide barki irhat barmit , valamelyik nap en is kiteregettem a szennyesemet nektek :p de jol esett :D. szoval mindent kikel magunkbol adni. Igen jol esik ha maradnak koztunk a babasok is , en szemely szerint orulok nektek hogy sikerult de persze utanna elso kerdes "nekunk miert nem?" de ez normalis szerintem, nem kell rossz neven venni minket, mindenki aki regota probalkozik babaval es vegre sikrul neki...na ök is voltak a mi ciponkbe es ok is irigykedtek , szoval irj csak nyugottan friss babas, megertesz minket ;) es irjatok probalkozo eros noiszemelyek ide mindent , jol esik kitorni :D

Olvasgassatok es erot pumpaljatok egymasba :D

Dia1984
2013-11-07 18:11:22

Monika5
Én személy szerint nagyon örülök, hogy visszajársz közénk! És szerintem ezzel a többiek is így vannak! Ha lehet, akkor maradjon is így, szeretném tudni, hogy alakulnak a dolgaid. Bár többen beszámolnának a fejleményekről, de ugyebár nem ez a jellemző. Pedig sokan vagyunk, akinek ez reményt ad.

Ma nekem is pocsék napom volt, és még nincs vége. Egész nap a vécére rohangáltam, mert állandóan rámjött a bőgés... El vagyok keseredve. Amit Moha is írt: NEKÜNK MIÉRT NINCS??
Na tessék, megint bőgök. Inkább megyek, nem akarok senkit sem lehúzni.
Monika5
2013-11-07 17:51:51

krisztibaba85,
Semmi baj, de ez a mostani görbém is egyeben (csak már nem mérem a hőmet) és remélem lesz is még a következő kb.30 hétben...:) A szorítást meg köszönöm, az mindig jól jön. :)

Lányok,
remélem nem baj, hogy időnként írok még várandóssan is. Nem akarok senkit sem elszomórítani a jelenlétemmel. igyákszem olyankor írni, ha úgy érzem hasznos "támogatást"/reményt tudok írni, valaki kérdésére...illetve múlt héten nekem is jól esett kiírni a félelmemet (és a kedves biztatásokat mégegyszer köszönöm), vagy előtte a vérezgetéses történetet. Nem az a célom, hogy az orrotok alá dörgöljem, hogy én hogy állok.
Ezért, ha bánt titeket/zavar a jelenlétem, akkor nyugodtan szóljatok. Nem haragszom meg. Mindenkinek nagyon drukkolok! Szép estét!:)

krisztibaba85
2013-11-07 17:18:54

Monika5.Elnézést kérek most néztem csak(jókor:( ) hogy ez nem mostani ciklusod,neharagudj!
Moha13
2013-11-07 17:16:26

KatkaManó
Köszi.
Remélem, hamarosan pozitív hírekkel és happy endes történettel jössz...:)
Hányadik hónap után mentetek dokihoz egyébként?

sangria
Nem vagy egyedül. Én is nehezen viselem a kismamák és kisbabák látványát...szerintem az lenne a nem normális, ha nem hatna ránk így...
És szerintem ne szégyelld, mert én úgy gondolom, ez nem rosszindulatú irigység, hanem inkább vágyakozós szomorúság...
...mert ha kisbabát vagy terhes nőt lát az ember, rögtön eszébe jut a saját sikertelensége és ettől szomorú lesz és dühös is. Legalábbis én így érzem magamon...nem az zavar ilyenkor szerintem egyikünket sem, hogy "neki miért van??!!" hanem a "neki van"-ból fakadó "NEKEM MIÉRT NINCS???!! NA ÉS MI VAN, HA SOSEM LESZ???"...:(:(:(

mkinga
nem ültettem szamócát, mert egész nap nagyon nyűgös vagyok a fejfájásommiatt, na meg esett is...így nem lehet szamócát ültetni...:)
Majd talán holnap.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!