Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kinga, most az első ciklussal ellentétben nem az 5. napon kezdem, mivel eléggé kitolódott az ovum (18. napon volt). Azt mondta a dokim, hogy most kezdjem a 3. napon, tehát holnapután kezdem a Clostyt (7. napig) és a Zitazoniumot (12. napig). Nov.18-án pedig újra UH.
És Te mikor kezded?
capri
2013-11-08 08:59:50
Luciffer,
igen, én sem 5 percig mérem, én a 2. csipogásig. :-) (Viszont mindig megnézem az 1. csipogáskor is az eredményt, és általában még 1 tizedet emelkedik a másodikig, néha-néha kettőt, és előfordult, hogy már nem emelkedett. Szóval a görbe alakulását illetően szerintem is rendben van, ha az elsőig mérsz.)
Viszont tényleg elég alacsony az alaphőd. Pajzsmirigyeddel rendben van minden? Nézték már? Azt olvastam, az alacsony ébredési hőt okozhatja a pajzsmirigy alulműködése, és most külön rékerestem, a libidó csökkenése is lehet az egyik tünete. (De nem akarok én belédbeszélni semmiféle betegséget!)
luciffer73
2013-11-08 08:42:33
Capri: én is nyelv alatt (hüvelyt nem vállalom, mert havi alatt elég nehézkes lenne), de én csak csipogásig. Tudom, hogy múltkor valaki azt írta, hogy még csipogás után is bent hagyja öt percig...nnna ezzel meg az a gond, hogy nincs óra a közelembe, amire támaszkodhatnék a percek számolgatása helyett.
Viszont azt gondolom, hogy ha mindig csipogáskor veszem ki, akkor az is egy normális görbét csinál a grafon...háhhh elég világos voltam? Gyorsabb az agyam, mint a kezem....:/
mkinga: egy igazi malac vagy!!!! :DDDDDDDDDDD
Nem rossz amit leírsz, de....és itt jön a baj velem....eleve kedvem nincs már. Hiányzik a hév ahhoz, hogy egyáltalán nekiálljak...evés közben megjön az étvágy, de az evéshez nincs étvágyam! :)))))
Valami teára, vagy bogyóra, vagy egy indián sámánra gondoltam :)))))
ui: a ginzengre immunis vagyok (talán egyedül én a világon) :D
mkinga
2013-11-08 08:36:27
Luciffer =))))
Kenyesztesd kicsit magad az uraddal, de ne tegyen vagy vegyen semmit be :p csak huzzon , jajj miket irok en ide :))) Bocsii
Karolina01
2013-11-08 08:35:40
Jóóól van naaa!!!
Én igyekszem, de nehéz, próbálom magam győzködni, hogy minden rendben lesz... Úgy lesz és kész!!! Vannak fura dolgok amiket csinálok. Pl.: reggel szoktam inni egy kávét, meg ebéd után. Tegnap például ebéd után annyira nem kívántam a kávét, hogy ilyen még nem volt. Kolléganőm lefőzte és kínálta, hogy igyak. Mondtam neki, hogy egyszerűen nem bírom meginni. Én, aki imádja a kávét.... Ki érti ezt. Remélem tényleg lesz valami eredménye ennek a magas hőnek : o))))
krisztibaba85
2013-11-08 08:30:41
Szia Capri:-)
Én szájban nyelv alatt 5 percig...nem tudom mi lehet a gond...
capri
2013-11-08 08:27:14
Luciffer, Krisztibaba, hol/hogyan mértek? Szájban, nyelv alatt (esetleg hüvely), min. 5 percig?
krisztibaba85
2013-11-08 08:21:45
Jó reggelt:-)
Karolina 01,de szép a görbéd,hajrá:-)
Archangel ne add még fel:-)))Miért drukkoltál tegnap amúgy?
Luciffer!
Azt nézem hogy mennyire hasonlít azért görbém,nekem sem megy följebb legfeljebb 36.5-nál,az az egy 36.6,szerintem egy baromi véletlen műve:-)))
De ilyen hőkkel lehetne terhes az ember lánya???
Miért nem megy följebb szerintetek???
luciffer73
2013-11-08 08:13:56
:))))
Igen Capri jól beszélsz! :))))))
Csak keményen...csapj oda neki! :DDDD
Jááááj Moha...a mintát csak szépségben és aranyosságban kell levenni...nem azt mondtam, hogy szaladj haza és csinálj otthon ugyanolyat! :DDDDDDD
...de ha tetszik a naaaagy szeme, a formás szája, sok haja...érted? Olyan édi-bédit kell csinálni. Engem az se érdekel, ha a máséról veszem le a mintát...úgyse lesz olyan, mert a haja alapból láng vörös lesz, mint az anyjáé! :DDDDD
Nekem utóljára 2 éve volt 37 fokos hőm....arra be is vettem egy algot...és elmúlt! :DDDD
Úgyhogy csitt....psssz...meg se halljam a negatív dumákat! :))))
Inkább adjatok tanácsot, de most tényleg komolyan...mi a bánatot csináljak, hogy felélénküljön a nemi életem...az enyém!!! Nem az uramé..annak elég élénk így is. Ciki vagy nem, de az idő múlásával, valahogy benagyisodtam...ha értitek mire gondolok?!
mkinga
2013-11-08 08:13:24
Dia!! sajnalom :(
Deeeee harcra fel :D , megyek ovu tesztet venni ma es kis vitamint , mert erzem , hogy valami nagyon kerulget, a reggel a fejem mintha egy burokba lett volna...bedugult orr, konnyes szem, kattogo fulek.... szoval hajra november!!!! :D
Dia , hanyadik naptol kezded??
Capri, igen , csak a masodik kura lessz...3 hpnapot igertek , hogy annyi alatt osszekellenne jojjon... nagyon remelem :D
És Te mikor kezded?