Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Karolina, miért gondolod, hogy nem vagy babás?! Irgum-burgum! (Jól mondom, Luciffer?) Ez a 8. dpo környéki emelkedés nagyon biztató!
capri
2013-11-08 08:04:56
Karolina, miért gondolod, hogy nem vagy babás?! Irgum-burgum! Ez a 8. dpo környéki emelkedés nagyon biztató!
Karolina01
2013-11-08 08:01:08
Sziasztok Lányok!
Már pár napja fáj a hasam alul. Szinte olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni. Csak jövőhét csüt-re nem várom. Sőt azt hittem ma már leesik a hőm, de nem. Én most tényleg nem értem mi történik. Szerintem nem vagyok babás. De még sosem volt a hőm 37-en, főleg nem két napig....
Hát így állok:
Karolina01
2013-11-08 08:00:50
Sziasztok Lányok!
Már pár napja fáj a hasam alul. Szinte olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni. Csak jövőhét csüt-re nem várom. Sőt azt hittem ma már leesik a hőm, de nem. Én most tényleg nem értem mi történik. Szerintem nem vagyok babás. De még sosem volt a hőm 37-en, főleg nem két napig....
Hát így állok:
Dia1984
2013-11-08 07:56:52
Jó reggelt Lányok!
Akinek még kell, megy a drukk. Bár már egyre kevesebben vannak a finishben.
Mkinga, együtt kezdjük a második gyógyszeres ciklust.
Moha13
2013-11-08 07:56:20
mkinga
NA végre! :)
Most már megnyugodhatsz Te is...és készülhetünk az ovura...:)
luciffer73
Hát...igan, elszomorító, de bennem tényleg ez a gondolat szokott előjönni...hogy nekem miért nem sikerül...
ÉS nem akarok mintát levenni a más gyerekéről...:D:D:D
nem érdekel a más gyereke...nekem enyém kell... :)
capri
2013-11-08 07:36:51
Jó reggelt!
Remélem, ma már mindenki jobb hangulatban van! :-)
Mkinga, most is szedsz majd Clomidot?
luciffer73
2013-11-08 07:21:57
Sziasztok!
Ma reggel olvastalak vissza benneteket....LÁNYOK!!!!!! A jó isten áldjon meg benneteket,,, meg engem is persze!
Milyen gondolatok ezek, hogy nekem miért nincs???
Basszus....inkább mikor babát láttok gondoljátok azt, hogy nektek is ilyen lesz...vegyétek le a mintát...és irány a sorozatgyártás!!
Nagyon elszomorítottak....aztán jött az a fergetes vicc...szakadtam a röhögéstől!!!!!
Tipikus pasi hozzáállás! :)))
Még most is ezen kacarászok.
Rubini és mindenki, akinek több a hője, mint a béka seggének!!! Ne izgassatok ilyen hőmérsékletekkel...! :)
Én valószínűleg valami vámpír ivadék lehetek, mert kb olyan a hőmérsékletem, mint egy kriptáé télen.
Soha nem fogom elérni a 36,6-ot, hát még a 37-et...maximum akkor, ha már elkaptam az influenzát :/
"Normális" esetben havi előtti időszakban kicsit magasabbnak kéne lennie a hőmérsékletnek...legalábbis ezt olvastam...most nézzétek meg az enyém!