Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kriszti, természetesen a babáért drukkolok. Tegnap nézegettem terhes görbéket, és hát van jó pár ami nem a nagy tankönyv szerinti. :D
Hát görcsölgetek picit meg volt pár csepp barna.
És ha zt veszem, hogy 36,6, -al indultam, akkor elég közel vagyok. Bár azt vártam, hogy ma még lejjebb esik, és akkor megjön. vagy felmegy, és akkor meg baba :) Hát megviccelt. :)
krisztibaba85
2013-11-08 09:54:58
Szia Jniki82:-)
Köszönöm hogy válaszoltál,már nézelödök a neten én amúgy bp-i vagyok,azon belül Zugló,ha esetleg más is lakik itt és tud egy jó magándokit légyszi irjon.
Szóval nézelődöm csak árakat nem nagyon irnak...
jniki82
2013-11-08 09:47:51
krisztibaba85,
konkrétan nem tudom, még nem jutottam de el od, de az én dokim akihez msgánban járok sztk-s alapon a korházban intézi az ilyen vizsgálatokat, tehát gondolom nem kell érte fizetni.Próbálj olyan magán dokit keresni aki így megtudja oldani!
krisztibaba85
2013-11-08 09:42:02
Azt szeretném kérdezni hogy manapság mennyibe fájna nekem ha csak úgy kiváncsiságból kérnék magán nőgyógyásztól egy hormonvizsgálatot???
Szerintetek amúgy miért nem ezzel kezdik a vizsgálgatást az sztk-s nőgyógyászok ha elmesélem neki hogy szeretnék gyereket hogy milyen vizsgálatok kellenek,vagy javasoltak,és rögötn nézetni hormonokat????nem egyszerübb lenne????Én nem értem,egy csomó sztorit hallottam hogy a nők nagy részénél hormonprobléma van amit könnyen lehet orvosolni...
Dia1984
2013-11-08 09:41:53
Én is hasonló jókat kívánok Neked! És persze a többieknek is!
mkinga
2013-11-08 09:40:56
Dia!! Azt kivanom neked , hogy ne kelljen a 3.honapra varnod!!! :)
Hajra hajra!!!
Dia1984
2013-11-08 09:28:53
Kinga, remélem igaza lesz a dokidnak, hogy 3. hónap már tuti lesz!!! Ki is egyzenék én is a 3. ciklussal. Ami azt jelenten, hogy az esküvőnkön kb. 4 hónapos terhes lennék. :)
Kira84
2013-11-08 09:24:33
Sziasztok lányok én ma így álok..
mkinga
2013-11-08 09:17:50
Dia, en ugyan ugy kezdem , mivel nallam a ferj itthonletet is szamitasba kell venni, ő meg csak nov.22iken er haza ,mar 1 hete nincs itthon, igy a doki azt mondta , maradjunk az 5.ciklusi napnal... Es azzal biztatott , hogy az elso clomid ciklusnal, a szervezetem szokja , a masodiknal mar sokkkal sokkal tobb eselyunk van, de nalla a 3 honap a tuti ...
mkinga
2013-11-08 09:14:37
En vegbelbe merem a dokim sok sok javaslatara, mert en eloszor elektromos homerot hasznaltam amivel a homlokom vegighuztam es kessz, ezt a dokim ugy lehordta , hogy szohoz sem jutottam...szoval, nem kellemes minden reggel igy kezdeni, de mit nem tesz meg az ember a celja elereseert... Szoval en csipogas hallatan meg elszamolok 10.ig , ha nem hiszek a szememnek ujbol merem , ujbol szamolok es mindig de mindig ugyanazt a hot adja
Hát görcsölgetek picit meg volt pár csepp barna.
És ha zt veszem, hogy 36,6, -al indultam, akkor elég közel vagyok. Bár azt vártam, hogy ma még lejjebb esik, és akkor megjön. vagy felmegy, és akkor meg baba :) Hát megviccelt. :)