Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Most találtam a kerületemben egy magánrendelőt,ahol 9900-ért csinálnak nagyrutin,speciális hormonok bla bla bla.itt az oldal,ilyet kéne akkor csináltatnom ugye,ennyiért még nem is oylan drága igaz?http://www.vita-pharm.hu/hu/arlista/
luciffer73
2013-11-08 13:30:04
Nem tudom, hogy mennyi időközönként kéne nézetni. Valószínűleg normális esetben egyáltalán nem kéne. Na de nálunk ugye más a helyzet... :S
Sajnos egyik évről a másikra is eldugulhat, de azért annak oka van, csak úgy magától nem dugul el.
Tudomásom szerint például a gyulladások okozhatnak dugulásokat...meg a felfázás...bár az is gyulladás. A guglin utána lehet nézni, hogy mik a főbb okai.
DE nyugi...nálad tuti nincs dugulás...az itt olvasottak alapján úgy vigyázol a berendezésedre, mint a hímes tojásra! :DDD
mkinga
2013-11-08 13:26:12
Akkor nallam nagy gaz nem lehet , minden honapban 8 vagy 9iken jon meg , de mondjuk a hormon vizsgalataim jok. Ezeket a vizsgalatokat milyen idokozonkent kellenne csinalni? nekem tavaly oktober majd julius es utanna szeptemberben voltak csinalva. En az atjarhatosagitol felek kicsit... ugye nem dugulnak el a petevezetekek egyik evrol a masikra??? :(( az is tavaly volt nekem
luciffer73
2013-11-08 13:18:25
Az lenne Kriszti az ideális, ha minden hónapban megjönne, és minden hónapban ugyanannyi napra. Az nem gáz, ha egyébként a ciklusaid 24, vagy akár 37 naposak, de akkor mindig ennyi napra kéne megjönnie. Szerintem te is csináltass egy tesztet...bajod nem lehet belőle
Dia1984
2013-11-08 13:13:01
Attól, hogy megjön minden hónapban, még lehet hormon probléma - szerintem. Nekem a 2 hónap kimaradás ellenére hibátlan lett a hormonprofilom. Most már nekem is megjön (igaz a ciklus hosszával még bajok vannak), viszont úgy tűnt nincs PÉ. Ezért is kezdtük előző ciklusban a Closty-kúrát.
krisztibaba85
2013-11-08 12:58:33
Dia nagyon szépen köszi:-)
Egyébként nekem megjön minden hónapban meg ugyanannyi napig tart,csak a ciklusaim hossza más,26-37 nap között jön meg.
Egyébként szerintetek attól még lehet hormonproblémám,ha rendesen megjön minden hónapban,és lehet attól még hogy nincs peteérésem?
Mkinga,én drukkolok hogy így legyen:-)
luciffer73
2013-11-08 12:55:21
Mkinga....melegen ajánljuk!!!!! :))))
luciffer73
2013-11-08 12:54:17
Ebédidőre megérkeztem. :))
Capri az én hőmérőm, amit ezen az oldalon rendeltem, nem csipog, csak egyszer. Lehet, hogy pont a te egyik kommented hatására én is kipróbáltam csak úgy brahiból délután és ugyan ment feljebb a hőm, de csipogás az nem volt. Csak egyszer, még az elején...szóval én egy csipit várok, mert több úgy sincs :)))
Igen néztek, de már vagy 3-4 éve. Akkor iszonyatosan magas volt a prolaktin szintem, és tulképpen az összes hormonom össze volt zavarodva.
Az sztk-s leleten még a hcg is fel volt tüntetve, aminek az alsó határára már nem emlékszem, de a felső határa 1 volt.
Természetesen nekem is a max-ot mutatta. Valahogy úgy nézett ki a leletem, (ha pontos adatokra is kiváncsi vagy, holnapra megnézem a leletet és legközelebb be is másolom ide) hogy egyszerre voltam termékeny, meg már tejelválasztás is megindult. Legalábbis a prolactin szintből kiindulva, ami szintén tól-ig adatot tartalmazott. A max érték, ha jól emlékszem, akko 28 volt, és nekem meg 50...kaptam valami homeopátiás szart, de nem javult, sőt...
Aztán valami kapszulát írtak fel, amitől elvileg rendbejöttem, legalábbis a tüneteket azóta sem produkáltam, de ami igazán érdekes, azóta se, és akkor se küldtek el még egy hormonvizsgálatra.
Az sztk-ban egyébként ingyen megcsinálják.
De mivel ennyire felizgattál ezzel a hormonos cuccal, meg az alaphővel, de főleg a libidó hiányával, ezért asszem ismét elmegyek és kierőszakolok egy vérvételt
Köszi a tippet!!!!!!
mkinga
2013-11-08 12:50:55
Nekem ebben a honapban osszejon a baboca!!!!!!!!
Dia1984
2013-11-08 12:45:19
Kriszti, este majd megírom, hogy hol csinálták, mert elfelejtettem a labor nevét (azt megtaláltam, hogy 18.520Ft volt, de szerencsére adtak számlát és egészségpénztárra el lehetett számolni).
Úgy kezdődött, hogy idén február-április között nem jött meg. A dokim adott gyógyszert, ami meghozta. Hormon problémára gyanakodtunk. Majd a ciklus 3-4 napján kellett vérvételre mennem. Alap esetben a saját dokim asszisztense vette volna le a vért (Tatabányán), és ők küldték volna fel Pestre. De nálam nem egyszerű vénát szúrni -természetesen nem is siekrült neki-, ezért fel kellett mennem a laporba Pestre.
Az eredmény 1 hét alatt meglett, amit e-mailben elküldtek a dokimnak és vele értékeltük ki.
Majd ha otthon leszek, megnézem a papírjaimat, és megírom a címet.
Most találtam a kerületemben egy magánrendelőt,ahol 9900-ért csinálnak nagyrutin,speciális hormonok bla bla bla.itt az oldal,ilyet kéne akkor csináltatnom ugye,ennyiért még nem is oylan drága igaz?http://www.vita-pharm.hu/hu/arlista/