Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Hát az az igazság, hogy én meg anno ráadásul nem is lukgyógyászhoz mentem a panaszaimmal, hanem onkológushoz. És bár az asztalra kellett csapnom, de attól még megírta a beutalót és legalább négy öt féle hormont nézetett.
Az asztalra csapás meg azért volt, mert baromi felidegesített a flegmasága...már bocs, de ha dolgozok és perkálok a tb-nek, akkor ne csináljon már úgy, mintha ezt a pénzt legalábbis saját pénzéből kéne neki perkálnia.
Nincs igazam?
És én még ilyen megkötést nem is hallottam, hogy egy hónapban csak háromfélét lehet...vagy valamit félreértettem az előbb?
Hétfőn tali, addig melegedjetek, dagadjatok ! :DDDD
Nyugis hétvégét lányok!!!!
Archangel85
2013-11-08 15:10:57
én debrecenbe járok a klinikára meddőségire, és nyíregyházán bementem a kórházba, hogy márpedig csináljanak nekem hormonvizsgálatot, mert ezt kéri az orvosom.és szó nélkül megcsinálták :D
mkinga
2013-11-08 15:06:06
Jo persze van egeszsegbiztositasunk, a katonasag rendezi, magan nogyogyaszom van nalla minden konzultacional 20Eurot fizetek , de ennyi...
mkinga
2013-11-08 15:04:31
Huuu lanyok , hat azt kell mondanomn , hogy nekem nagy szerencsem van akkor itt Francia o-ba. Nekunk mind2nek megcsinaltak ingyen , sot a gyogyszereim is ingyenesek....
Hat akkor nekem bazi nagy szerencsem van...
Betty78
2013-11-08 14:32:33
Sziasztok!
Nálunk a IV. kerületben sem csinálnak mindenkinek (beutaló ellenére) max 3 engedélyezett van egy hónapban. Az, hogy mind a 3 te legyél , hát nem sok esély van. Várni ugye, hogy majd mind az ötöt más hónapban csinálják szerintem nem éri meg. Ennyiért pedig tényleg olcsó, máshol 30e vagy többért láttam.
B.
krisztibaba85
2013-11-08 14:12:38
Luciffer persze én is sztk-ban csináltatnám inkább ingyen,de legutóbb a nődokit még arra sem tudtam rávenni,hogy nézzen meg hüvelyi uh-n hogy megrepedt-e a tüszőm,csak megkérdezte hogy milyenek a ciklusaim,elmondtam ugyanazt mint amit itt leirtam nektek,és előadta az ovulációs teszt sztorit,de hozzátette hogy ne hagyatkozzak nagyon rá mert csak 40 %-os a megbízhatósága...és annyit mondott hogy ne görcsöljek.....Szóval tényleg nem lehet ezt meg azt csak úgy kérni...De én csak tudni szeretném hogy rendben vannak-e a hormonjaim,minek várjak,ha rendben van pláne nem görcsöl az ember,hameg talalnak valamit azt meg legalább ellehet kezdeni kezelni.
Szerintem az sztk-ban nem azért nem csinálják meg egyből minden babatervező nőnek mert annyira érdekli az orvosokat a lelked hogy jaj nem kell az biztos nincs semmi gond,hanem emert ez mind sokba kerül hiába a tb,a magánrendelőkbe meg perkálsz,akkor kit érdekel miért akarod megcsináltatni.....ez ebbe a szomorú!!!!!
luciffer73
2013-11-08 13:53:16
NNNa látod kinga...pont ezért írtam, hogy no para! Tuti semmi bajod sincs...jöhet az a baba...nekünk meg a szamóca! :DDD ...mer' szeressük! :)))))
mkinga
2013-11-08 13:46:41
Luciffer :))) nagyon igazad van, tulsagosan is ugyelek a "himes tojasaimra" :p na de muszaly hisz tolluk varom a csodat :)
luciffer73
2013-11-08 13:40:33
...és erről mindjárt eszembe jutott egy sztori
Szülő nő...pöfög, szuszog, jajgat szülés közben az ágyon. Az orvos, aki már nyilván unta, rákiabált, hogy ne hangoskodjon, mert nem fáj az annyira.
Ő nyilván tudta, hogy mennyire fáj! agggrrrr
És hogy írjak egy kis újdonságot...
szerintem szemafor van a hasamban....reggel óta felváltva szúrkálnak a petefészkeim. :D
luciffer73
2013-11-08 13:37:39
Kriszti nem igazán értem, hogy miért magándokival akarod ezt megcsináltatni????
Az sztk-ban ingyen (vagyis tb-re) megcsinálják neked. Legyél erőszakos a puncigyógyásznál és ne hagyd, hogy elhajtson...elvégre is te szeretnél babát és nem ő!
Az asztalra csapás meg azért volt, mert baromi felidegesített a flegmasága...már bocs, de ha dolgozok és perkálok a tb-nek, akkor ne csináljon már úgy, mintha ezt a pénzt legalábbis saját pénzéből kéne neki perkálnia.
Nincs igazam?
És én még ilyen megkötést nem is hallottam, hogy egy hónapban csak háromfélét lehet...vagy valamit félreértettem az előbb?
Hétfőn tali, addig melegedjetek, dagadjatok ! :DDDD
Nyugis hétvégét lányok!!!!