Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Luciffer (remélem, visszaolvasol majd), bakker, ne én izgassalak fel, hanem a férjed! :-DDDD Vagy beszélj vele, hogy meséljen neked esténként a hormonrendszerről. :-)
Krisztibaba, nekem a nőgyógyász adott beutalót, és tb-re (ingyen) nézték a hormonsort (3. és 21. napit is). Ja, én kértem tőle, először azt mondta, hogy felesleges, de azért megírta a beutalót. Járjál utána! A dokid meg... Nem gondolkodtál, hogy másikat keressél? Szerintem a kúp feloldódik, és az folyik ki.
Szép hétvégét mindenkinek! :-)
krisztibaba85
2013-11-08 17:51:24
Valami gyulladásra kaptam...
Na mindegy remélem holnapra elmúlik,köszi Mkinga:-)
Csilla27
2013-11-08 17:51:17
Sziasztok lányok.
Már egy jó ideje nem írtam és nem is vezetem a görbét csak nagyon ritkán jegyzek fel pár dolgot.Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok,hogy spermavizsgálat miatt urológust kell felkeresni?
Köszi előre is!
Szép estét mindenkinek
Csilla27
2013-11-08 17:50:59
Sziasztok lányok.
Már egy jó ideje nem írtam és nem is vezetem a görbét csak nagyon ritkán jegyzek fel pár dolgot.Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok,hogy spermavizsgálat miatt urológust kell felkeresni?
Köszi előre is!
Szép estét mindenkinek
mkinga
2013-11-08 17:47:25
Krisztibaba, sajnos en ezt nem tudom megmondani neked, csak az en tapasztalatomat oszthatom meg. Szerintem sokat fugg , hogy milyen huvely kupp , osszetetel, stb es , hogy mire hasznalod. Nekem felfazasra volt de mar nem emlekszem a nevere.
krisztibaba85
2013-11-08 17:44:36
Mkinga,nekem egésznap van valami,ilyenkor mi van?
mkinga
2013-11-08 16:56:23
Krisztibaba,
Nekem mikor huvelykupott kellett hasznalnom a dokim javaslata az volt , hogy este pisiles utan , lefekves elott helyezzem fol. Masnap reggel igen, olyan erzesem volt wc-zes utan mintha zsirral lennek ott lenn bekenve , nekem inkabb eros vastag feher folyasom volt , ami tuti a kupp maradvanyai is voltak , de ez csak tenyleg reggel elso wczesnel, utanna zuhi es egesz nap semmi bajom.
krisztibaba85
2013-11-08 16:51:26
Betty78! köszi,erről sem hallottam amit leirtál
Mkinga már azzal szerencséd van hogy nem itt élsz:-)
Luciffer, én sajnos nem tudok ennyire harcias lenni:-) :-) "lukgyógyász" ez nagyon jó:-) :-) :-) :-) lopom:-)
Dia neked is köszi:-) máris nézem:-)
Lányok egy olyanba segítsetek nekem még aztán "befogom a számat" :-) :-)
Tegnap este helyeztem föl az első hüvelykúpot,és nem tudom hogy én csináltam valamit rosszul,ugyanis nem tudom hogy a kúp darabjai jönnek ki belőlem,vagy tisztulok???
Mégnsosem kellett ilyet használnom,nem tudom mit kell tapasztalnom,és a nődoki sem világosított fel,hogy mire számítsak...
krisztibaba85
2013-11-08 16:51:08
Betty78! köszi,erről sem hallottam amit leirtál
Mkinga már azzal szerencséd van hogy nem itt élsz:-)
Luciffer, én sajnos nem tudok ennyire harcias lenni:-) :-) "lukgyógyász" ez nagyon jó:-) :-) :-) :-) lopom:-)
Dia neked is köszi:-) máris nézem:-)
Lányok egy olyanba segítsetek nekem még aztán "befogom a számat" :-) :-)
Tegnap este helyeztem föl az első hüvelykúpot,és nem tudom hogy én csináltam valamit rosszul,ugyanis nem tudom hogy a kúp darabjai jönnek ki belőlem,vagy tisztulok???
Mégnsosem kellett ilyet használnom,nem tudom mit kell tapasztalnom,és a nődoki sem világosított fel,hogy mire számítsak...
Dia1984
2013-11-08 16:35:04
Kriszti, megnéztem, nekem itt csinálták a hormonprofilt: Laboratórium Kft., Bp. Podmaniczky u. 109.
http://www.laboratoriumkft.hu/elerhetosegek/
Krisztibaba, nekem a nőgyógyász adott beutalót, és tb-re (ingyen) nézték a hormonsort (3. és 21. napit is). Ja, én kértem tőle, először azt mondta, hogy felesleges, de azért megírta a beutalót. Járjál utána! A dokid meg... Nem gondolkodtál, hogy másikat keressél? Szerintem a kúp feloldódik, és az folyik ki.
Szép hétvégét mindenkinek! :-)