Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Tegnap volt az utolsó napom a régi munkahelyemen és nagyon lestrapált a dolog, ezért is nem jelentkeztem.
Nézzétek meg, egyszerűen hihetetlen számomra, ami történik: mielőtt regisztráltam volna erre az oldalra, 22 nap volt az átlag a ciklus hosszomat illetően, mióta regisztráltam, elkezdtem mérni, illetve vezetni itt a hőmet és láss csodát: máris fixen 25 - legrosszabb esetben 24 naposak a ciklusaim, azóta nem is volt 22 napos ciklusom egyáltalán, pedig előtte a 22 nap volt a legjellemzőbb adat.
Egy gyönyörű mélyrepülés kíséretében tegnap meg is jött a mikulás - jó, hogy ezért a mikulás csomagért nem kell fizetni... :S
Nem olyan savanyú a szőlő: összességében eléggé rendben vagyok, ami meg foghíjas még, az majdcsak begyógyul pár hónap alatt:
Munkahely:
Szóval, tegnap letettem a lantot, 6 havi felmondási idő után és olyasfajta beszólások következtében, hogy minek járok még be, más ezt tutira nem tenné, meg miért nem xxx-le az egészet, az utódom majd csak összeszedi valahonnan az infokat - nem, én kitartóan bejártam (1-szer maradtam itthon a csibével egy hetet, mert beteg lett szegény, de ez sem kamu volt!), mi erre a hála: a nagy 0, vagyis még annál is rosszabb, mert arra azt mondja az ember, h. ok... nem, búcsúzóul még 1 lelki seggberúgás azért kijárt nekem. Hétfőn kezdek az új helyen és nagyon várom, egyszersmind rettenetesen parázok miatta: 5 év után újra visszamegyek tanítani általánosba és a hab a tortán, hogy hétfőn máris 6 órával indítok - lehet, hogy kipurcanok nap végére???
Terhes/nem terhes:
Ahogyan néhány napja írtam is: ez nem a legjobb időpont lenne rá a friss melóhely miatt és úgy tűnik, ezen nem is kell most aggódnom.... :S. Jelenleg úgy vagyok ezzel, hogy 1-2 hónap múlva akár már jöhetne is. :) Szóval nagyon jó lenne, de ahogyan írtam is, most azt a taktikát követem, hogy nem izgulok annyira rajta, hátha könnyebben összejön :). Hál' Isten, ez most nem is esik annyira nehezemre. Azt gondolom, a legjobb taktika a figyelem elterelés, ha nem is gondol rá az ember, mert szerintem ez a sok agyalás lényegében beblokkolta a dolgot nálam teljesen... Egyébként meg nem szeretném még egyszer átélni azt, amit az egyik hónapban sikerült átélnem: akkor is 25 napos volt a ciklusom, de mivel a 21. naptól már számítottam rá, hogy megjön, illetve mivel a hőm is fönt maradt, nagyon beleéltem magam, nagyon korán teszteltem is, mert biztosnak éreztem magam benne, a teszt negatív volt, de tovább reménykedtem a korai tesztelés miatt, gondoltam, 1 hét múlva újra tesztelek, de közben megjött... szóval eléggé összetört a dolog. Most ezért próbálok más taktikát követek...
Bocsika, hogy ilyen hosszú voltam, de most úgy nagyon rámjött a kiírhatnám magamból...
Küldöm a frisset, utána a mindjárt az egyel korábbit, hogy lássátok, milyen jó kis kamikaze voltam már megint... :).
krisztibaba85
2013-11-09 11:55:45
Luciffer veled mi a helyzet? Minden OK? :)
Csilla27
2013-11-09 09:07:19
Archangel85
Köszönöm szépen a választ!Ha hazamegyünk mindenképp felkeresünk egy magán andrológust.
Moha13 köszönöm jól vagyok csak gondoltam abbahagyom a méregetést mert már nem volt rám jó hatással...azóta jógázni járok és nagyon élvezem :)Szóval akkor már tudjuk...andrológus :)
Te hogy vagy?
Moha13
2013-11-09 08:51:19
Jó reggelt!
Süt a Napocska, úgy tűnik, jó idő lesz. :)
Szép napot mindenkinek!
Szilvia1980
2013-11-09 08:46:21
Igen, ezen már én is gondolkoztam, hogy miér így van:) Nekem ezért egyezik a ciklus.hu és ez!:):) Na mindegy:):)
Szép napot mindenkinek:):)
krisztibaba85
2013-11-09 08:43:21
Mondjuk akkor nem értem hogy itt a rendszer miért csak "5"-vel jelzi,szerintem kérdezz meg itt egy szakembert ezzel kapcsolatban!:-)
Szilvia1980
2013-11-09 08:38:01
Igen, azzal
krisztibaba85
2013-11-09 08:36:15
Szilvia1980!
Te egyébként ezzel a speciálisan erre célra kitalált alaphőmérővel mérsz???
Szilvia1980
2013-11-09 08:20:28
Lehet, hogy azért rakta be oda, csak az a baj, hogy nem lehet pontosan ide irni, mert nem 36,5 hanem 36,53 volt, es ez is sokat szamít szerintem.. a ciklus. hu tette jó helyer, nekem mindig megegyezik a két ido! eddig egyformán rakta be na mindegy.