Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Meliko78
2019-07-30 07:10:32

Nekem az e vitamint nem engedték tovább szedni pozi tesztol sem az endrokinologus sem a nőgyógyász ! Omega3, D , trimester1 ,és méhpempő állítólag az segít a nem elvetélésbe
lullaby
2019-07-30 07:07:42

Csajok!
Miket érdemes szednem/innom, vegyek be amíg nem jutok el orvoshoz??

Amit be kell vennem, reggel letrox, étkezés után meforal, délelőtt/este inofolic, E vitamin, D vitamin
lullaby
2019-07-30 07:05:42

Köszönöm szépen!!!!!
Jozsa85
2019-07-30 07:01:25

Juhuuuu!! Gratula!!! :*
Meliko78
2019-07-30 06:57:07

Sziasztok! Gratulálok a pozi teszthez!
lullaby
2019-07-30 06:55:38

Jó reggelt!

Megint alig aludtam az éjjel. Hajnali 2kor már azt hittem reggel van. Már ez a 3. Nap, hogy nem jön meg. Az utolsó pár hónapban percre pontos volt, de 2 évvel ezelőtti időszakban volt, hogy 1.5 havonta menstruáltam. Anyukámtól kaptam egy üzenetet, hogy végezzem el a tesztet. Így 5óra 50kor remegve, mint a nyárfalevél megcsináltam. Annyira izgultam, hogy kisablakkal lefele tettem le a tesztet és néztem, hogy a kontroll csík sem jelenik meg. Mondom remek. Felemeltem megfordítottam és ott volt a kontroll mellett egy halványabb, de egyértelmű csíkocska. Annyira boldog vagyok!!!!! :))))
Jozsa85
2019-07-30 06:50:10

Erikasz!

Nagyon aranyos vagy, de van bennem 2×1 progeszteron.Ezert ilyen magas a hom.
Meg mar ezt a honapot elengedtem.Nem erzek semmit.A pozi tesztes honapban sokat gorcsoltem.Illetve most is gorcsolok, de ilyen lehetetlen helyeken van izomgorcsom.Gyurus ujjban! Combomon hatul!Alig gyozom kapkodni a magnerotot.Ez mindig segiteni szokott.Tobb mint 1 honapja lealltam a terhesvitaminnal.Csak jottek ram a kilok tole..
Gondolkozok hogy vissza menjek e augusztusban a korhazba.Mert nem mondtak biztosra a kovetkezo inszemet.Lehet hogy megvarom a szeptembert.Akkor mar bizosan csinalnak.Nyaron a lombikosokat toljak nagyon.Szivem szerint kihagynek 2-3 honapot.De a legtobb leletem ev elejen keszult es nem akarok ujra futkoraszni ertuk.
Ebben az evben letolom a kotelezo inszemeket, aztan feliratkozom a lombikos listara.Ott mar 30-40 % eselyem lesz.
A heten meg erot veszek magamon es talizok a terhes baratnommel.Ki kell birni, nem lehetek onzo.. :)
erikasz
2019-07-30 06:26:56

Jozsa :Nagyon szép a görbéd ,8 DPO leesés is meg, van amire a beágyazódás esik !:)
Milla880529: Ebből ovu lesz vagy volt ,0,3 tized emelkedett !:)

Lion :Itt van már nem messze Augusztus !
Hiszem javulni fog a cukrod ,lehet a pajzsmirigy miatt volt magas,rendben lesz minden !
Lehet a sok stressz ,amin keresztül mentél a ház stb.
Sok volt ez neked !:(
Én ma igy ,lehet megtörtént !:)
Jozsa85
2019-07-30 06:06:09

Milla!

Sztem most volt ovud.A 4 tizedes emelkedes gyanus..De meg feljebb kellene kusznia a honek.

Nalam semmi valtozas.Ez nem az en honapom ugy erzem.
Milla880529
2019-07-30 05:21:46

Lullaby, nos megcsináltad a tesztet? :)

Lion, mai mérések után a görbém:

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!