Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Virgács
2013-11-16 13:53:28

Sziasztok!

Hát lányok... túl a missed ab-on, tegnap este már itthon is voltam.Nem volt erőm leírni, hogy milyen rossz dolog fog történni.Meg talán nem is érdemel ennél a pár sornál többet az esemény, lesz pár hónapom megérteni, hogy attól, hogy most ez történt, legközelebb nem lesz ez...ennyi.

Monika5, hétfőn még elolvastalak:)Nagyon nagyon örültem neki, csodálatos lehetett látni, hogy mocorászik:)Most is mosolyra húzódik a szám, hihetetlen élmény lehetett.:)CSAK ÍGY TOVÁBB!
Ugyanezt kívánom mindannyiónknak!

Ugyhogy nemsoká újra kezdődik a méregetés, nekem nagyon tetszett, hogy megismerhetem magam, végül is csak azért kezdtem el, legalább lesz egy teljes görbém is, nem csak egy fél:)

Tapasztalatok missed ab után?Mennyit pihentetet utána itthon?Illetve mikor jött meg legközelebb utána?

Puszi mindenkinek, és szép napsütéses napot!
Mamma
2013-11-16 13:10:43

Babaváró33 szép görbe reméljük nem kell tovább várnod:DD
izgulok érted is :))
Mamma
2013-11-16 13:06:06

sziasztok!

Advisory gratula!! jó egészséget mindkettőtöknek az én napom is szebb lett tőletek:)))

Szilvi szerintem is bele fér egy kis hőingadozás :))
drukkolok

mindenkinek szép napot

én ma így:)
Moha13
2013-11-16 12:26:05

Köszi Lányok a babás meglátást, de ha azt nézzük, hogy épp ouv előtt vagyok, valószínűleg itt nem fejecskében fog folytatódni, hanem a keze fog tovább nyúlni lefelé...:D

Azért...ha már ennyien beleláttátok...hátha...olyan szép karácsonyi ajándék lenne így 10 hónap után...:)
...mert ha nem, én nagyon ki fogok borulni...karácsonykor amúgy is mindig valami furi hangulatom van sírhatnékokkal...
Dzsudzsa
2013-11-16 11:57:01

Mkinga!

Nagyon jóóóóóóóó:) most nézem Moha babáját.
Szerintem most nem bánná, ha a fejecskéje eltolódna a ciklus végére :)) És akkor felkerülne a pont az i-re :)))
Hajrá Moha! Ez égi jel :)
Dzsudzsa
2013-11-16 11:54:23

Krisztibaba85! Babavéáró33!
Nagyon-nagyon várom :))) Hajrá!!!! Ebből még lehet valami :)

Mirjam!
Még messze vagy a végétől, így ez a leesés szerintem semmit nem jelent.

Moha13!
Te nagyon profi vagy a W-kben :) Már rutinosan írod őket a ciklus első felében :)
Nagyon szép folytatást kívánok!!!!

Nálam végre-végre berakta oda az ovut ahol volt. Tutteros, hogy ott volt, mert ennyire még nem esett nálam egybe minden tünet: volt tojcsis nyák, kiszakadnak a petefészkeim, leeső hő, és pozi ovu teszt 2 napig.

Hajrá Lányok!
advisory
2013-11-16 10:34:17

Bedurrant a cicim, meg sötétebb lett de ez kb a mensi elött is volt már pár nappal:) én a 9dpon csináltam először tesztet itt elemezgettük a csajokkal, h ki minek látja:D
Mostmár néha hányingerem is van de ez sem jellemző.
Kívánós nem vagyok, pisilni többet járok de még rendben van ez a része is:)
Nekem a hormonok nem voltak rendbe, és amondó vagyok, ne várjatok az orvossal, lehet picit hantázni is h mióta próbálkoztok, mert szokták mondani h az 1 év még belefér, de tudjuk, h mit jelent akár hónapokat is várni arra ami másoknak véletlen becsúszik...
Nem rég vártam a vonatot és a váróba a levelek közt volt egy pozi teszt. ..az enyémek meg füzetbe vannak ragasztgatva...
krisztibaba85
2013-11-16 10:19:28

Szia Moha13!

Azért nem tesztelek mert múlt hónapban is elterveztem hogy na vasárnap reggel megcsinálom a tesztet,és reggelre megjött...
Várok még egy hetet...vagy lehet annyit azért nem:-)))).De keddig mindenképp várok!Amúgy is már kijött egy-két kisebb pattanásom,ami nálam a menzesz előjele,ugyhogy türelem tornaterem:-)))))))))

babaváró nagyon drukkolok:-)))Én is femibiont szedek,és én is ugy lrzem mintha semmit sem szednék,megvagyok vele elégedve:-)

mkinga
2013-11-16 09:44:21

Babavaro, igeretes a gorbed :) en a helyedben mar teszteltem volna ... mondjuk en a turelmetlen emberek kozee tartozom :p
mkinga
2013-11-16 09:42:17

Moha!!!
Figyeld a gorbed , olyan babat rajzolo :D latod?? megvan a 2 laba meg a 2 keze meg a felsotest kell meg a fej :D latod ? a forditott W :))) lehet ez egy jel Wonder Woman :p .

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!