Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nekem áril 29-én volt a műtétem (11 hetesen nem volt szívhang:(( utána még 8-10 napig véreztem mikor elmúlt rá 28 napra pontosan megjött. (na azóta nem ilyen pontos:))nekünk azt tanácsolta a doki hogy 2 menstruációs ciklust várjunk aztán hajrá :)))sok sikert:)sose szabad feladni, bár én néha elgondolkodom rajta elvégre már a 37. évemet taposom, de aztán olvasok valami jó hírt itt a fórumon és nem adom fel:)
Csilla27
2013-11-16 17:19:05
Advisory!Nagyon nagyon gratulálok én is nektek!Vigyázz magadra,szép babavárós hónapokat. :)
krisztibaba85
2013-11-16 17:12:15
Virgács fel a fejjel:-)
Mamma szép a görbéd:-)
Monika5
2013-11-16 16:41:40
gianna,
Én igen, de ez nem kimondottan hormonsor nézésére irányuló volt, hanem egy általános kivizsgálás része volt. Itt (Németország) ez tartalmazott egy vér- és vizeletvizsgálatot, szívvizsgálatot és a tüdő funkciót is ellenőrizték (röntgen nélkül). Én ezen voltam és a férjem is. Ezen kívül még fogorvosi vizsgálaton és nőgyógyászati rákszűrésen voltam. Továbbá készíttetettem olyan vértesztet, amiből kiderül, hogy van-e védettségem rubeolla és bárányhimlő ellen, mert sajnos nekem elveszett az oltási könyvem és ezt még jó tudni, babavállalás előtt, mert ha nincs védettség ajánlott ezek ellen még a babavállalás előtt a védőoltás. Nekem szerencsére nem volt rá szükség. De kaptunk (a férjem is) egy kombinált ismétlő oltást pár betegség ellen (torokgyík, szamárköhögés és tetanusz), mert ezek a kisbabákra veszélyes lehet. Németországban ezekre pedig a gyerekkorban kapott oltás megismétlik bizonyos időnként, mert amit még gyerekkorban adtak, már nem biztos, hogy most is védene. Így pedig, amíg a megszületett baba is megkaphatja az oltását, addig is védettséget kap az anya által. Nálunk ezek voltak a babára készülős vizsgálatok, intézkedések, ill. ezeket javasolták az itteni orvosok. :)
Dzsudzsa
2013-11-16 16:23:33
Virgács!
Nagyon-nagyon sajnálom!
Engem szept. 2-án műtöttek.
Nekem annyit tanácsolt az orvos, hogy 4 hétig nem emelni!
Ez a legfontosabb. Én 3 hétig voltam betegállományban, mert 2 hét után a házi orvosom nem engedett el dolgozni. Azt mondta, úgy sem tudom megállni,hogy nem emelek.
Nekem 33. napra jött meg műtét után. Utána kellett kontrollra mennem. A műtét után 6 héttel minden rendben volt, azt mondta az orvos, ha lelkileg is jól vagyunk ne várjunk! a következő ciklusom a szokásos 26. napra jött, tuti ovulációval.
Fel a fejjel! Most pihenés! Utána gyerünk tovább!
gianna
2013-11-16 16:05:39
Sziasztok! Ti mikor elhataroztatok h jöhet a baba vervizsgalatra elmentetek?
Monika5
2013-11-16 14:37:53
Virgács,
köszönöm, nagyon aranyos vagy! :)
Hihetelenül sajnálom, ami történ. :( De legközelebb minden rendben lesz! Drukkolok, hogy hamar rendeződjön a ciklusod és jó hírekkel érkezz. :)neked is szép, napsütötte napot! :)
mkinga
2013-11-16 14:26:02
Virgacs!!
Nagyon sajnalom!! de mosrmar csak jobb lehet....
Moha13
2013-11-16 14:23:05
Virgács
...:( sajnálom, hogy ez történt...:(
Remélem, hamarosan jó hírekkel jössz!
KatkaManó
Jól néz ki a Te görbéd is...nagyon hasonlít az enyémre...:)
KatkaManó
2013-11-16 14:18:27
Advisory gratula és vigyázz magatokra :)
Virgács fel a fejjel, sajnálom...
Moha , az én görbém is elég hullámos :)
Nem bírtam abba hagyni a méricskélést....
Üdv az újaknak jó sokan lettünk de remélem nemsokáig. Remélem karácsonyi babaeső lesz :) :) :)
Nekem áril 29-én volt a műtétem (11 hetesen nem volt szívhang:(( utána még 8-10 napig véreztem mikor elmúlt rá 28 napra pontosan megjött. (na azóta nem ilyen pontos:))nekünk azt tanácsolta a doki hogy 2 menstruációs ciklust várjunk aztán hajrá :)))sok sikert:)sose szabad feladni, bár én néha elgondolkodom rajta elvégre már a 37. évemet taposom, de aztán olvasok valami jó hírt itt a fórumon és nem adom fel:)