Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nem feltétlenül fogja a teszt kimutatni ha terhes is vagy, nekem a kisebbik fiammal ugy volt hogy már késett egy hetet sőt még barnáztam is ,és 2 naponta csináltam egy tesztet,az egyiket hétfő reggel : Newgativ volt aztán Szerdán reggel : negativ volt És pénteken délután meg totál pozitiv,minden terhesség más és a Hcg is minden terhességnél másképpen termelődik.
Én szurkolok neked!!
krisztibaba85
2013-11-17 08:31:33
Mirjam:-)
Igen amíg nem jön meg valóban reménykedem titkon:-)))
Szilvia,akkor pláne nagyon szurkolok neked,hiszen akkor pláne megérdemled hogy jöjjön a pocaklakó:-)))
Szilvia1980
2013-11-17 08:30:16
mirjam: ma 37 ment fel, illetve 37,18-ra de azt nem mertem beirni:)igen, nekunk volt egyforma szinte:)
krisztibaba85: ismerek olyat, akinek azonnal összejött!
mi 8 hónapja probálkozunk!
Szilvia1980
2013-11-17 08:29:31
mirjam: ma 37 ment fel, illetve 37,18-ra de azt nem mertem beirni:)
krisztibaba85: ismerek olyat, akinek azonnal összejött!
mi 8 hónapja probálkozunk!
krisztibaba85
2013-11-17 08:14:16
Szilvia:-)
Igyekszem én,csak ez számomra egy olyan dolog, hogy olyan érzésem van,hogy "na persze majd pont nekem fog összejönni 3 hónap után,hogyne" :-.Sőt gondolom sok nő ennyire nem bízik abban hogy teherbe tud esni rövid idő alatt....
mirjam
2013-11-17 08:13:53
Krisztibaba! Amig nem jon meg,addig van remeny!
Szilvia!telorol nem latom a gorbed.mennyrire ment fel? Veled volt egyforma az en hom:-)
Szilvia1980
2013-11-17 08:10:47
Dzsudzsa: Köszi, nagyon aranyos vagy:)én is szorítok neked:)
krisztibaba85: csak pozitívan:) fel a fejjel.. " ezt a pozitív hozzáállást én is itt a csajoktól tanultam" Kösz nekik:):)
krisztibaba85
2013-11-17 08:03:40
Szia Dzsudzsa:-)))
Köszi a biztatást:-)))Úgy látom neked is mehet a drukk:-)))
Hát Szilvia az tényleg egy csoda lenne:-)))Bár én próbálok azért úgy gondolkodni,hogy keddig lehet hogy megjön:-(((
Szilvia1980
2013-11-17 07:59:42
Reménykedek nagyon, ilyen magasba soha nem volt a hőm, Remélem nekedis összejön a baba, és mindenki másnak...:) szép hónapot zárnánk:)es a karácsonyt már úgy várni:):) hmmm, de nagyon jó lenne:)
Dzsudzsa
2013-11-17 07:59:33
Kisztibaba85!Szilvia80!
Kitartás! Várjatok még egy picit tűkön ülve! Én nagyon szurkolok!
Én ma reggel így. Nem merem biztosra venni az értékeket, mert ugye most voltam beteg. Igaz 1 este volt 37.3 a hőm ezelőtt 4 nappal. Hát nem tudom. Szeretném azt hinni, hogy az emelkedés már nem a betegségnek szól :)
Nem feltétlenül fogja a teszt kimutatni ha terhes is vagy, nekem a kisebbik fiammal ugy volt hogy már késett egy hetet sőt még barnáztam is ,és 2 naponta csináltam egy tesztet,az egyiket hétfő reggel : Newgativ volt aztán Szerdán reggel : negativ volt És pénteken délután meg totál pozitiv,minden terhesség más és a Hcg is minden terhességnél másképpen termelődik.
Én szurkolok neked!!