Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Aha,nekem is néha szurkál a cicim,valamikor erősebbeket,valamikor gyengébbeket.De különösebb nincs,még azért én is reménykedek,lehet én is szerdán vagy max csütörtökön csinálok egy tesztet:-)))
Szilvia1980
2013-11-17 07:44:39
krisztibaba85: nem érzek semmit, cicim picit fáj, de mensi idején mindig szokott.pisilni sokat jarok.izgulok nagyon, csináltam 2 tesztet de negatív volt, de nagyon korai volt:D nem birtam ki:D ha szerdáig nem lesz semmi csinálok mégegyet...
krisztibaba85
2013-11-17 07:42:41
Oh Szilvia:-)))De izgi,te is izgulsz gondolom:-)))
Érzel valamit??
krisztibaba85
2013-11-17 07:41:30
Érzel valamit??
krisztibaba85
2013-11-17 07:40:14
Érzel valamit??
krisztibaba85
2013-11-17 07:37:00
Jó reggelt:-)
Oh Mirjam ennyire kíváncsi vagy????:-))))))
Hát nálam úgy néz ki nem jön a gólya,mert ugyan maradt fenn a hőm,és megcsináltam reggel a tesztet de olyan negatív lett hogy na:-)))
Csak azt nem értem hogy akkor miért ment föl a hőm???,pedig nem megy a fütés sem,semmivel sem mássabb a szoba hőmérséklete mint tegnap vagy elötte,nem keltem ki az ágyból sem elötte,ugyanott mértem ahol szoktam ugyanazzal a hőmérővel,szóval kicsit értetlenül állok a dolog elött.
Viszont,tegnap elkezdett egx-két pattanás jönni az arcom,ma reggel meg fejfájással ébredtem,szóval szerintem hétfön vagy kedden megfog jönni