Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Karolina01
2013-11-19 10:02:16
 
Jó reggelt Lányok!!

Óriási gratula annak aki a kari fa alá uh képet tesz!! Én is szeretnék..... : o))
Túl vagyok a "nehéz" napokon. Új ciklus indul...
Elég alacsony a hőm, de remélem egyik nap nagyot ugrik és el is csípem. : o)))))
Én ma így:
Monika5
2013-11-19 09:59:52
 
Capri,
Szerintem ne aggódj. :) Nézd meg a reményhozós görbém, nálam korábban nem volt ovud. Nálam aztán tényleg nem volt ideje a méhnyálkahártyának vastagodni a peteérésemig (nem tudom mennyi mm volt, és mégis sikerültm, pedig a ciklusom 4. napján még menstruáltam). Természetesen bennem is felmerültek ezek akérdések, mi lesz így, stb., de minden jól alakult (szerencsére). Igaz a duphason a 6. héttől szednem kell az akkori vérezgetés miatt, de a pici jól volt és a gyógyszer megoldotta a próblémát. A legutóbbi ultrahang szeirint minden rendben és el is hagyhatom majd, amikor elfogyott, amit korábban felírtak. Ráadásul, ha jól értem, te már most szeded, szóval az tuti segíti majd a szép nyálka kialakulásást. :)
Dzsudzsa
2013-11-19 09:57:52
 
Mirjam!
A hőd nagyon szépen fent van!
A kis barnázás még semmit nem jelent. Valaki poz. terhességi teszt mellett is barnázik, és sem jelent minden esetben problémát.
Úgyhogy amíg nem vérzel, semmi gond :)
capri
2013-11-19 09:56:36
 
Luciffer,
kérsz hormonsorra beutalót?
mirjam
2013-11-19 09:55:02
 
Sziasztok!orulok,h Mohanak megvan a link es nagyon megkoszonnem,ha megosztana velem is!

Moha! deluxroyal@gmail.com

Ma reggel a hom valtozatlan,de picit barnaztam mar,valszeg megjon holnap:-( mar elore csalodott vagyok.:-( de amíg nem jon meg,addig van remeny!
luciffer73
2013-11-19 09:51:26
 
Capri mindenképp beszámolok, hogy mit mondott...emlékeim szerint a magánrendelőben sajnos nincs uh, ezért asszem csak beutalót fog adni. Arra meg ugye be kell jelentkezni..szóval egyenlőre fingom sincs, hogy hogyan oldjam majd ezt meg.
Jó lenne, ha azóta amióta nem jártam nála beszereztek volna egy nyomorult uh gépet. Az lenne csak szép! :))) Én ovu előtt állok...majd kiderül. Meg az is, hogy mit mond a grafokra.
dzsudzsa...igen...sajnos nekem már ebből a "pont most kell hanyatt döntened" akciókból is kezd elegem lenni. Sokkal jobban szeretem annál a páromat, mint hogy már a szex említésétől is álljon a szőr a hátamon, ami addig fajulhat, hogy egyáltalán nem akarok majd vele...és senkivel soha az életben hancúrozni. :)))
No de ezt nem szeretném, szóval...majd ezt is megoldom :DDDD
Dzsudzsa
2013-11-19 09:48:26
 
Capri!
Szerintem, az a legegyszerűbb, ha nem aggódsz :))
Anyáink, nagyanyáink is szültek, jöttek szép számban a babák. Nem egy-kettő, hanem 3-4-5. Nem nézték náluk minden hónapban a peteérést, meg a méhnyálkahártya vastagságát. És nem is hőmérőztek, meg csepegtették a vizeletüket, meg folyatták a nyálukat mindenféle lakmuszra. Én meg reggelente attól félek, hogy egyszer elharapom a hőmérőt. Még jó hogy a digitális, nem a jó öreg higanyos. Az lenne jó móka :)))
Szóval! Nem aggódni :))))) Sok vitamin és pozitív gondolatok!!
Na meg a napsütés, ami ma nem nagyon lesz, ahogy nézem
capri
2013-11-19 09:45:14
 
Az időzített együttlétekhez: na, emiatt örültem a korai ovunak. Mert így tényleg nem amiatt volt az összebújás, mert hogy muszáj, meg most kell összehozni azt a gyereket. Remélem, ez sikert is hoz most...
Ja, és most valószínűleg igencsak hosszú lesz a luteálisom, mert 25. napig kell szednem a Duphastont, és amíg szedem, valószínűleg nem fog megjönni. Azért a hőm valószínűleg így is mutatni fogja, mi a helyzet.
Dzsudzsa
2013-11-19 09:40:43
 
Hát Lányok!
Ezek az időzített együttlétek időnként valóban nagyon nehezek.
Emlékszem tavasz végén nálunk is volt egy este. Én egész nap dolgoztam, a párom is hulla volt estére. Én pedig bejelentettem, hogy ovulálok. Csak feküdtünk az ágyban egymás mellett. Arra alig volt már erőnk, hogy beszéljünk. Majd elkezdtünk röhögni, folyt a könnyünk és megállapítottuk, ha ma ovulálok, még a holnap is jó lehet. Aztán elaludtunk :))))
Azóta is emlegetjük :))
Meggyőződésem, ha energetikailag hullák vagyunk , és már akció közben elindulunk alfába, abból nem lesz baba !!!
capri
2013-11-19 09:40:35
 
Sziasztok!
Moha, hajrá-hajrá! Kedveskedj kicsit párodnak! :-)
Antika, Te is ovugyanús vagy nagyon!
Szilvia, nagyon sajnálom, de egy-két nap múlva majd újra szebb színben látod a világot! És különben is, Luciffer elárult nekünk egy titkot, szóval... :-)
Dia, drukk Neked is a szép tüszőkhöz!
Dzsudzsa, szuper... :-)
Luciffer, majd számolj be, mit mondott a doki!
Nekem megerősítette a doki is tegnap, hogy megvolt az ovu. Viszont a méhnyálkahártyám elég vékonyka (5-6, ill. 6-7 mm)... Ez gondolom a korai ovu miatt van, a doki azt mondta, 6 mm a minimum, szóval a remény él ebben a ciklusban is. Vittem a múltkori uh-képet, azt mondta, az csak a mnyh, ami nem egyenletesen vastag, de nem emiatt nem vagyok terhes. Szóval nem aggódott miatta... Én még nem tudtam eldönteni, hogy aggódjak-e vagy sem...
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!